thailand - koh phangan_strand_slider_01

Rejser til Koh Phangan i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Koh Phangan

Meget mere end fuldmånefester

Koh Phangan emmer af thailandsk idyl, og de nordvestlige og nordlige strande hvor Stjernegaards gæster opholder sig, er meget rolige og smukke, og lokalområdet er grønt, bjergrigt og autentisk.

Koh Phangan er kendt for sine fuldmånefester, der lokker rygsækrejsende til, men de opholder sig udelukkende på den sydlige del af øen. Når du rejser til Koh Phangan med Stjernegaard, kan du forvente en helt anden ferie!

Koh Phangan er en stor ø, som både appellerer til det dovne hjerte, det aktive hjerte og til det eventyrlystne hjerte. Skal der slappes af, er strandene på øens nordlige og nordvestlige kyster særligt smukke og lægger op til en formidabel badeferie. Vil I have fart over feltet, er der adventureaktiviteter på både land og i vand. Vil I på eventyr, er det værd at udforske øens grønne oaser, der både byder på vandfald og kæmpemæssige træer. Sidst men ikke mindst er her også masser af lokalt liv, ikke mindst på det kulinariske Thong Sala natmarked.

Med en beliggenhed tæt på marineparadiset, Koh Tao, er dykke- og snorkelmulighederne intet mindre end fantastiske. Men undgå at rejse hertil med netop dette formål i oktober og november, hvor der er kraftig regn på øerne, der gør vandet grumset og vildt.

Det bedste klima oplever I fra januar til september, mens resten af året også byder på et rigtig fint rejsevejr, om end I må forvente lidt regn i løbet af den danske sommer og efterår. Koh Phangan er bjergrig, og derfor kommer regnen nemt, men den forsvinder også nemt igen.

thailand - thailand_land Koh Phangan
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Koh Phangan


Buri Rasa Village Koh Phangan ★★★★

Super skønt hotel, beliggende helt ned til en lang kridhvid strand på nordøst kysten af Koh Phangan.

Hotellets værelser er elegant indrettede i lyse farver og med en charmerende thai stil, og udstyrede med alle moderne faciliteter såsom fladskærms-tv og dvd-afspiller. Helt nede på stranden finder I hotellets hyggelige restaurant og bar, så I kan nyde en middag eller en drink med tæerne i sandet.

I kan også sætte jer på hotellets lille brostensbelagte "torv" hvor der om aftenen bliver en rigtig hyggelig stemning med de tændte lamper og levende lys. For de aktive findes der et fitness center, og ellers kan I bare nyde livet i swimmingpoolen eller på stranden. 

65 værelser
0 m Strand
1 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Maehaad Bay Resort ★★★

Maehaad Bay Resort ligger skønt på stranden af samme navn på den nordvestlige del af Koh Phangan. Fra resortet er der udsigt til Koh Ma, der er forbundet med Phangan via en sandtange, og der er nem adgang til snorkling på de nærliggende koralrev. På grund af beliggenheden er her den mest vidunderlige solopgang, som er et tilløbsstykke for gæsterne, der bor i området. 

Maehaad Bay ligger direkte ned til en lille naturhavn, hvor små longtailbåde lægger til med dagens fangst. Går man ca. 50 meter til venstre, kommer man ud til den fine, hvide strand, der også har sandtangen, der forbinder Koh Ma til Koh Phangan. Der er indkøbsmuligheder og et par små restauranter i umiddelbar nærhed af af resortet. 

Værelserne er indrettet i hyggelig thai-stil med mørke trægulve og varme farver. Superior-værelserne ligger i toetagers bygninger, og Deluxe-værelserne ligger langs den meget store elipseformede pool, der levner plads til både svømning og leg. Herudover findes familieværelser med plads til to voksne og to børn, samt forskellige villaer og suiter.

På stranden ligger kajakkerne klar, og i Aim Aroy Restaurant helt nede ved naturhavnen venter gode måltider fra det thailandske og internationale køkken. 

48 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa ★★★★★

Et unikt resort med spektakulær beliggenhed ved et privat strandstykke på Thong Nai Pan-stranden. Resortet er bygget i en meget autentisk thaistil med mange fine og kunstfærdige udskæringer i teaktræ, og alle værelser og villaer har udsigt til havet eller poolen og masser af privatliv. De forskellige værelsestyper ligger op ad skråningen med den grønne jungle som baggrund.  

Resortet har to restauranter, begge med udsigt til havet, og tilbyder også private middage på stranden eller i villaen/værelset. Her findes naturligvis også en luksuriøs spa. Vil man forkæles med smukke værelser og en udsigt, der betager hver gang man kigger, så er Santhiya et særdeles godt bud. Resortet tilbyder afhentning på Koh Samui i egen speedbåd.

99 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Rejser til Koh Phangan

Siambugten syd

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
28° C
30° C
32° C
33° C
32° C
31° C
31° C
30° C
30° C
29° C
28° C
27° C
Nedbør i mm.
48 mm
10 mm
18 mm
53 mm
170 mm
132 mm
146 mm
141 mm
182 mm
248 mm
489 mm
139 mm

Billeder fra Koh Phangan

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)