thailand - krabi_railey beach_02

Rejser til Krabi i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Krabi

Porten til et hav af kalkstensklipper

Krabi-området har gennem mange år virket som en magnet på mennesker med hang til gudeskøn natur og strand. Og særligt Ao Nang-stranden har trukket en masse turister til. Af samme årsag anbefaler vi, at I søger væk fra denne efterhånden lidt slidte strand og slår jer ned på Klong Muang-, Tup Kaek- eller Railey-stranden, hvor den thailandske strandfølelse træder mere i karakter og I får en rejse, der slår benene væk under jer. 

Fra strandene har I udsigt til områdets karakteristiske kalkstensformationer, og den skønne horisont lokker også de fleste til en dag på vandet. Fra Ao Nang kan I drage på dagsture med longtail-både til en række små perler i Krabi-bugten, ikke mindst den populære Railey-strand, der ligger smukt beskyttet af tårnhøje kalkstensklipper.

Flere steder finder I udsøgte snorkelforhold, men grundet områdets popularitet er her også rig mulighed for at dyrke andre mere actionprægede vandaktiviteter på jeres ferie.

Krabi byder på et bredt udvalg af restauranter og barer i forskellige afskygninger, og byen er samtidigt et godt udgangspunkt, hvis I vil opleve Thailands frodige natur. Tag fx på junglevandring, besøg vandfald eller læg vejen forbi Sa Marakot, hvor I finder de blå og smaragdgrønne pools, der får deres skrigende farver fra mineraler i vandet.

Krabi har et klima, der kendetegner det meste af det sydlige Thailand, hvor vejret er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Rejser I til Krabi mellem juli og oktober må der forventes en stor del regn.

thailand - thailand_land Krabi
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Krabi


Dusit Thani Beach Resort ★★★★+

Dusit Thani er et dejligt luksushotel beliggende på Klong Muang-stranden i Krabi. Det er bygget i den smukke kolonistil, der ofte kendetegner et luksushotel, og udsigten fra hotellet ud over øerne i Andamanerhavet er betagende.

De skønne værelser har udsigt til en smuk, frodig og velanlagt have eller hel/delvis havudsigt. Hotellet har to store pools ned mod stranden med tilhørende liggestole og hyggelig atmosfære, flere gode restauranter og barer, kids club, et rigtigt godt motionscenter og en dejlig spa. Med de mange faciliteter er Dusit Thani et oplagt valg til kræsne familier med børn i alle aldre, da værelserne er store nok til ekstra opredning. 

Der ligger et par lokale restauranter på stranden ved siden af resortet, og på hovedvejen udenfor er der en Seven Eleven og yderligere et par gode lokale restauranter. Der er ca. 15 minutters kørsel med taxa til Ao Nang-stranden, som er Krabis turistmæssige centrum. 

240 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Tup Kaek Sunset Beach Resort ★★★+

Dette resort ligger i Krabi-området på den rolige og smukke Tup Kaek Beach med smuk udsigt over øerne, der skyder op af Andamanerhavet. 

I resortets nyere bygning ligger en række værelser i moderne stil med udsigt til poolen og nogle af dem med direkte adgang til poolen. Herudover findes der bungalows i to rækker ned til den smukke, meget lange strand, hvor de meget attraktive beach villaer ligger. 

Værelserne har masser af gode faciliteter, og der er god plads overalt. Resortet har to pools samt en restaurant direkte på stranden. 

Der ligger en fiskerestaurant i gåafstand fra resortet, og der er ca. 15 minutters kørsel til Klong Muang og 30 minutters kørsel til Ao Nang-stranden, der byder på masser af restauranter og underholdning. 

80 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar

The Tubkaak Boutique Resort ★★★★

Et skønt resort med virkelig god beliggenhed helt ud til Andamanerhavet og med udsigt til de mange grønne øer og med Hang Nak-bjerget i baggrunden. De to større øer, Koh Yao Yai og Koh Yao Noi skaber læ for de sydvestlige vinde, og resortet har derfor en sikker strand med roligt vand året rundt.

De forskellige værelsestyper ligger spredt i haven og ud mod stranden i smukke træhuse tegnet af en anerkendt thailandsk arkitekt, der anvender smukke, meget mørke træsorter til at skabe en hule-agtig stemning. 

Vælg mellem garden, superior, deluxe-værelser i haven, seaview rooms med havudsigt og forskellige typer af villaer med privat pool.

Resortet har to restauranter: The Arundina, der ligger ud mod havet på træterrasser, der er kunstfærdigt overdækket af solsejl. Her serveres thairetter og ikke mindst cocktails i solnedgangen. Di Mare ligger også ud mod stranden og serverer friskfanget fisk og retter fra det italienske køkken. 

59 værelser
0 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Rayavadee ★★★★★

Rayavadee er et klassisk luksusresort med fabelagtig beliggenhed på Railay-pynten i det sydlige Krabi. Resortet, der er medlem af Leading Hotels of the World-gruppen, kan kun nås med båd, hvilket bidrager til den eksklusive stemning. Ikke et eneste træ blev fældet, da resortet blev bygget, og derfor blender det fuldstændig perfekt ind i omgivelserne med masser af frodíg vegetation, Railay-pyntens karakteristiske stejle klipper, en kridhvid strand og det blå hav.

De smukke Deluxe-værelser ligger i toetagers, runde pavilloner i haven med dagligstue nederst og soveværelse og badeværelse øverst. Vælger man Terrace Pavilion får man herudover en hyggelig overdækket terrasse, og der er yderligere mulighed for pavilloner med egen pool og fem luksuriøse villaer. Der er fem restauranter at vælge mellem, en fantastisk infinity pool og naturligvis en aldeles upåklagelig service.

101 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Railay Bay Resort & Spa ★★★

Beliggenheden fås ikke bedre - resortet ligger direkte ned til Railay-stranden, der er kendt for sine stejle klippevægge og en kridhvid strand med grønne palmer. Det kan kun nås med båd fra en af Krabis andre strande, men det er turen værd. Der er mange udefrakommende gæster på stranden i løbet af dagen, men om aftenen sænker roen sig, og omgivelserne overlades til dem, der bor på de få hoteller på Ralay-stranden.

Værelserne er pænt indrettet, vælg mellem forskellige typer, bl.a. Deluxe, der ligger i toetagers bygninger, og forskellige typer af bungalows og hytter. Alle har egen balkon eller terrasse. Måltiderne indtages i den hyggelige Sunset Restaurant med fantastisk udsigt til havet og de mange kalkstensøer. 

141 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi ★★★★

Dette resort ligger helt for sig selv midt mellem Ao Nang- og Railay-stranden med fantastisk udsigt til bugtens kalkstensøer og det nærmest smaragdgrønne hav. Det er ikke muligt at køre dertil - al transport foregår med båd fra Ao Nang, en tur der dog kun tager få minutter.

Resortet har skønne værelser i mange kategorier, herunder også familieværelser med plads til to voksne og tre børn. Vælg mellem værelser med udsigt til haven eller havet samt forskellige villatyper. Alle værelser er smukt indrettet i thai-stil med træ og andre naturmaterialer. Resortet har en skøn, stor pool, fire restauranter, der serverer retter fra hele verden, og foran resortet ligger 500 meter privat strand.

192 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort ★★★

Til jer, der gerne vil bo i Ao Nang, kan vi anbefale Avani Ao Nang Cliff Resort, der ligger højt hævet over byen og med storslået udsigt over Phang Nga-bugten og de maleriske kalkstensøer. Byen byder på masser af restauranter, shopping og natteliv, mens der er forholdsvist fredeligt på selve resortet.

Nyd solen ved de to infinitypools eller tag shuttlebussen ned til den private Andamana Beach Club, køreturen tager under 10 minutter.

Værelserne er indrettet i moderne stil med mange gode faciliteter, vælg mellem forskellige værelsestyper som Superior, Deluxe og Ocean View. Resortet har hele seks restauranter med masser af muligheder fra den kulinariske verden.

178 værelser
1 km Strand
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Centara Ao Nang Beach Resort & Spa ★★★★

Et dejligt resort beliggende helt ned til stranden og med kort afstand til Ao Nangs mange butikker og restauranter. 

Resortet åbnede i slutningen af 2019, og både værelser og fællesområder er indrettet i en moderne, let stil med organiske former og lyse farver med et nærmest nordisk islæt. Resortet er også ideelt for familier, idet flere af værelsestyperne giver mulighed for, at familier kan bo sammen.

Der er et dejligt poolområde ned mod Ao Nang-stranden, og på selve stranden kan man leje longtailbåde og aftale direkte med bådejerne, hvad man gerne vil opleve i den fantastisk smukke bugt.

179 værelser
0 m Strand
0 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Amari Vogue Krabi ★★★★★

Der er lagt op til et luksuriøst ophold på dette topklasse hotel i Krabi. Med beliggenhed helt ud til kysten befinder I jer aldrig langt fra de tropiske sandstrande, og hjemme på hotellet er der sørget for alt det, man har brug for på badeferien. Her finder I en glimrende restaurant, en strandbar, spafaciliteter, tre swimmingpools og masser af solstole og andre hyggelige siddeområder, hvor den ene time hurtigt tager den næste. Her er tilmed fitnesscenter, hvis man for en stund vil udfordre hvilepulsen.

I overnatter på rummelige værelser med gode, store senge, gratis wifi, tv, aircondition og eget bad og toilet. Både værelserne og resten af hotellet er moderne indrettet med et strejf af traditionel thaistil blandt andet i form af mønstret træskærerarbejde, stemningsfulde vægbilleder og vandspyende elefantskulpturer ved poolen. Hotellet er desuden rigt på ranke palmer og grønne planter i udendørsarealerne, der får stedet til at passe fint i områdets frodige natur.

57 værelser
30 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
24-timer reception

Rejser til Krabi

Andamanerhavet

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
60 mm
157 mm
345 mm
286 mm
284 mm
272 mm
417 mm
351 mm
188 mm
71 mm

Billeder fra Krabi

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)