thailand - phi phi_long tail baad_11

Rejser til Phi Phi i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Phi Phi

En Hollywoodkulisse skåret i kalksten

I mange år var Phi Phi-øerne et relativt overset paradis, men så så Hollywood sig varm på Phi Phi Leis vidunderlige strand, omkranset af kalkstenstensklipper drysset med grønt. Filmen ’The Beach’ blev indspillet, Phi Phi blev berømt, og siden årtusindskiftet har rejsende fra nær og fjern søgt hertil i håbet om at fange et glimt af paradis. Når du rejser til Phi Phi i dag, kan du måske ikke forvente øde-ø-stemning - men skønheden fejler ikke noget. 

Selv om øerne ikke længere ligger uberørte hen, udgør de stadig et af Thailands allersmukkeste marineområder. Snorkling, dykning og sejlture står højt på listen af aktiviteter, men ellers er det livet ved de yndige strande, der lokker, og det er ikke mindst værd at hoppe på en longtail-båd og sejle ud til nogle af de mindre travle, omkringliggende øer.

Den berømte filmkulisse Phi Phi Lei er godt besøgt på dagsudflugter, men når mørket falder på, finder de besøgende tilbage til hovedøen, Phi Phi Don, hvor der er masser af restauranter, butikker og liv i hovedbyen Ton Sai. Trods det større udbud af spisesteder og dets lige, er øens øvrige strande, som kun kan nås med longtail-båd, dog at foretrække, og det er også her, Stjernegaard Rejser har hoteller.   

Glæd dig til en ferie i et skønt klima, når det står værst til i Danmark. Vejret på Phi Phi er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts, og det anbefales ikke at rejse fra juli til oktober, hvor der er kraftig regn.

thailand - thailand_land Phi Phi
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Phi Phi


Phi Phi Holiday Resort ★★★★

Skønt førsteklasses resort beliggende direkte på Laemtong Beach; kun 20 minutter væk fra den hektiske hovedby Ton Sai med longtailbåd langs kysten. Båden sejler helt op på stranden, og I springer ned i det krystalklare vand og sopper ind på en perfekt hvid sandstrand. Her har Holiday Inn skabt de ultimative rammer for en afslappende romantisk ferie i fredelige omgivelser. I den store tropiske have er privatlivet højt prioriteret, og der er god plads mellem de fine bungalows, der alle har egen terrasse.

Holiday Resort er uden tvivl nomineret blandt Phi Phis bedste resorts. Her går det hele op i en højere enhed, og stedet har helt igennem fortjent sit gode ry. Fantastisk natur, højt serviceniveau og en skøn swimmingpool ved stranden. Udover denne pool findes en "relaxation pool" og en "sunset infinity pool", hvoraf den ene er forbeholdt voksne. 

Der er flere værelsestyper: Bungalows, Coral Wing Studios, Hilltop Studios og Ocean Sunset Pool Villas. Restauranten og to barer sikrer jer den bedste forplejning under opholdet. Glæd jer til hængekøjer under træerne, og en enestående strand, hvorfra I kan snorkle.

142 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

SAii Phi Phi Island Village ★★★★

SAii Phi Phi Island Village er et skønt førsteklasses resort og det eneste, der ligger i Loh Bagao-bugten.
Den 800 meter lange sandstrand med svajende palmer danner den perfekte ramme om de godt 100 bungalows, der alle er bygget i træ og har stor terrasse.

Beachfront Junior Suite ligger i første række fra stranden og har havudsigt og deluxe bungalows ligger i anden række fra havet. Superior bungalows har ikke havudsigt men masser af frodig have omkring terrassen. De eksklusive Hillside Jacuzzi Pool Villaer er beliggende på den stejle bjergskråning med udsigt over bugten. Villaerne har soveværelser og opholdsstue samt egen pool. En golfbil sørger for transporten fra og til villaen, hvis man ikke kan klare gåturen op ad bakken.

Alle bungalows på SAii Phi Phi Island Village er udstyret med minibar, tv, el-koger, telefon og naturligvis aircondition. Et dejligt sted at slappe af fjernt fra Phi Phis tætpakkede centrum. Resortet har swimmingpool, dykkercenter med international dykkerinstruktør samt flere gode restauranter.

112 værelser
0 m Strand
Ingen By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Phi Phi Relax Beach Resort ★★★

Phi Phi Relax Beach Resort er en vidunderlig oase beliggende direkte ned til en 600 meter fantastisk strand og omgivet af jungle og svajende palmer. Her har Sutee og hans søstre, Kwan & Nut, skabt et lille resort med 47 rustikke bungalows i thaistil og en familiær stemning, der gør opholdet til noget ganske særligt - det lyder måske som en kliché, men antallet af tilbagevendende gæster taler sit tydelige sprog.

Alle bungalows har privat terrasse eller balkon, badeværelserne er nyistandsat og værelserne er enkle og charmerende indrettet. Bungalowen har ikke varmt vand eller aircondition, men en vifte i loftet og den naturlige ventilation fra havbrisen gør både dage og nætter behagelige.

Værelsestypen Relax Bungalow ligger i anden række fra stranden. Pak Nam Beach er en af Phi Phis flotteste og fredeliste strande, her ligger kun Phi Phi Relax med sin indbydende strandbar og autentiske restaurant, hvor kvaliteten er i top og en hovedret koster 30-40 kr.

Det tager ca. 25 minutter at sejle med longtailbåd til hovedbyen, Ton Sai. Denne tur kan også tilbagelægges til fods, en smuk vandretur på ca. en time gennem tropisk vegetation. Fiskeri er Sutees helt store lidenskab og der er mulighed for big game fiskeri i resortets egen fiskebåd. Et enkelt resort uden de store dikkedarer men med udsigt til en enestående natur.

Ekstra opredning er madras med myggenet.

Elektricitet fra kl. 18-06 og ingen varmt vand

54 værelser
0 m Strand
Ingen By
Bar
Restaurant
Balkon / Terrasse
Wifi

Andamanerhavet

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
60 mm
157 mm
345 mm
286 mm
284 mm
272 mm
417 mm
351 mm
188 mm
71 mm

Billeder fra Phi Phi

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)