Vietnams 7 vidundere
Download katalog over rejsen

17 dage fra 23.595 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Vietnam Vietnams 7 vidundere

Individuel rejse 17 dage fra 23.595 kr.

4.7   (338 anmeldelser)
Vietnam - dien bien phu_rismark_farmer_01

Vietnam til jer, der ikke vil nøjes

Oplev en perlerække af vietnamesiske vidundere på en kontrastfyldt rejse fra nord til syd. I kommer langt ud på landet, helt ind i storbyernes kerne og befinder jer i eventyrlige landskaber i Halongbugten, i Ninh Binh og i Mekongdeltaet.

vietnam - ninh binh_flod_01
vietnam - halong

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Oplev Vietnam fra nord til syd
 • Overnatning på skib i Halongbugten
 • Mange højdepunkter på rejsen
 • Fra landlig idyl til pulserende storby
 • Storslåede naturoplevelser
 • Gode mulighed for at opgradere
vietnam - hoi an silkelamper

Det bedste af Vietnam

På denne rejse, kan I sætte kryds ved mange af Vietnams højdepunkter og kan samtidigt se frem til en række overraskelser.

Rejsen starter i Hanoi, der brillerer med historie, charme og god mad. Herfra går turen videre til Halongbugten, hvor I sejler gennem landskabet af kalkstensklipper smukt placeret i et smaragdgrønt hav. Endnu et smukt klippelandskab venter i Ninh Binh, også kendt som Halongbugten på land, inden turen går mod historiske Hué.

I Hoi An nyder I det hyggelige byliv og tager en tur på stranden, inden I flyver til Ho Chi Minh City, hvor det travle byliv suppleres med en dag i Mekongdeltaet.

Denne rejse giver jer store oplevelser på stribe, og så har vi endda valgt at inkludere udflugter i Halongbugten, i Ninh Binh og i Mekongdeltaet, så I kan være sikre på at få det hele med.

Glæd jer til 17 dage med syv udvalgte vidundere;

Hanoi, Halongbugten, Ninh Binh, Hué, Hoi An, Mekongdeltaet og Ho Chi Minh City.

vietnam - vietnam syv vidundere

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Hanoi 2 nætter: Hanoi 2 Golden Silk Boutique Hotel Aira Boutique Hotel
Halongbugten 1 nætter: Halongbugten 1 Peony Cruise Heritage Cruise + Orchid Trendy
Ninh Binh 2 nætter: Ninh Binh 2 Le Clos du Fil Nham Village Resort Tam Coc Garden
Nattog fra Ninh Binh til Hué 1 nætter: Nattog fra Ninh Binh til Hué 1 Nattog
Hué 2 nætter: Hué 2 Emm Hotel + La Residence
Hoi An 4 nætter: Hoi An 4 Hoi An Central Boutique Hotel + Aira Boutique Hotel Hoi An La Siesta Hoi An, Club Wing
Ho Chi Minh City 2 nætter: Ho Chi Minh City 2 Sanouva Hotel Liberty Central Saigon Riverside La Siesta Premium Sai Gon

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

Dette hotel ligger i hjertet af Hanoi på den frodige allé Tran Phu Street og tæt på Hanois gamle bydel. Her er shopping, god mad, en skøn atmosfære, og charmerende arkitektur.

Se hotel
Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

Se hotel
Over View Inkluderet i prisen
Halongbugten

Peony Cruise

Se hotel
Aerial2 Opgradering
Halongbugten

Heritage Cruise

+
Se hotel
Orchid Classic Overview 10 Opgradering
Halongbugten

Orchid Trendy

Se hotel
3 Pool Inkluderet i prisen
Ninh Binh

Le Clos du Fil

Se hotel
Nham Village Landskab 01 Opgradering
Ninh Binh

Nham Village Resort

Se hotel
Aerial Opgradering
Ninh Binh

Tam Coc Garden

Dette er et vidunderligt resort beliggende midt i fantastisk smuk natur, omgivet af grønne rismarker, blanke søer og knejsende kalkstensbjerge. Her er der tale om økoturisme med lokal arbejdskraft, der viderebringer en tradition for gæstfrihed, og omgivelserne minder om en lokal landsby med huse bygget af sten og tegl med frodige bambuslunde og haver.  

Se hotel
vietnam - hue_hoi an_tog_02 Inkluderet i prisen
Hué

Nattog

Se hotel
Hotel Facade Inkluderet i prisen
Hué

Emm Hotel

+
Se hotel
AZLRH Overview Opgradering
Hué

La Residence

La Residence er et klassisk hotel, bygget i bedårende kolonistil med en beliggenhed lige ved den smukke Perfume River. Området er idyllisk og roligt, men I skal alligevel ikke langt væk for at nyde godt af byens tilbud. Mindre end et par kilometer væk finder I bl.a. Dong Ba-markedet, Hue Museum of Royal Fine Arts, An Dihn paladset og Nam Giao esplanaden.

Se hotel
1 Inkluderet i prisen
Hoi An by

Hoi An Central Boutique Hotel

+
Se hotel
Pool 9 Inkluderet i prisen
Hoi An strand

Aira Boutique Hotel

Se hotel
Infinite Pool 03 Opgradering
Hoi An by

La Siesta Hoi An, Club Wing

Se hotel
Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Se hotel
Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Se hotel
Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Vietnam. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

Vietnam - hue_thien mu pagoda_01
Vietnam - ninh binh_river mountins_01
Vietnam - hoi an_japansk bro_11

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I forlader København og flyver østover til det nordligt beliggende Hanoi. I har et stop undervejs, inden I er fremme i Hanoi i morgen.

vietnam - vietnam syv vidundere
vietnam - vietnam_befolkning_pige_06 vietnam - Halong_06

Dag 2-3

Hanoi på egen hånd eller tilkøb udflugt

Ved ankomsten til Vietnams hovedstad, Hanoi møder I jeres engelsktalende guide, som sørger for transporten til hotellet.

Efter check-in formaliteterne er de næste par dage til fri disposition. Vietnams charmerende hovedstad byder på et væld af spændende oplevelser. De historiske seværdigheder er spredt ud over den forholdsvis lille bymidte, og på en spadseretur gennem den historiske bydel vil I betages og fascineres igen og igen.

Ba Dinh-pladsen står for alle vietnamesere som symbol på frihed. Det var her Ho Chi Minh for første gang kunne erklære Vietnam for uafhængig. Det skete 2. september 1945 foran en halv million vietnamesere. Statslederen døde i 1969, og på pladsen er opført et gigantisk mausoleum, hvori Ho Chi Minhs balsamerede legeme ligger til skue for offentligheden. Det er enhver borgers pligt at besøge og ære den afdøde leder, så hver dag strømmer folk til mausoleet, og udviser respekt til deres "Onkel Ho".

I Vietnam tiltaler man hinanden med familiære titler. Med alderen følger respekten, og derfor bliver Ho Chi Minh i folkemunde tituleret som "onkel", et udtryk for stor respekt og anerkendelse.

Bag mausoleet ligger det smukke franske guvernørpalæ, Ho Chi Minhs elskede og beskedne pælehus, samt ensøjlepagoden, som er et af byens vartegn. Her vil I se et af landets velkendte ceremonier udspille sig: Vietnameserne kommer med frisk frugt til buddhastatuen, foretager pengeafbrænding, mens røgelsespindene holdes mellem hænderne, og der bedes om lykke og velstand. 

Hoan Kiem Lake er Hanois mest populære sø midt i centrum. Det tager en halv time at gå rundt om søen, men undervejs er det muligt at opleve den vietnamesiske dagligdag for åbent tæppe. Her spilles badminton, volleyball og fodtennis med en sjov lille fjerbold. Der bliver dyrket kampsport som judo og tai chi men også aerobic, hvor en ghettoblasters skrattende lyd fylder området, mens familiens tre generationer hopper og danser med armene i vejret.

Hanoi er inddelt i små fine kvarterer, det mest interessante er det gamle kvarter, bedre kendt som "de 36 gader", som hver især har navn efter et bestemt håndværk.

Det er oplagt at gå på opdagelse i denne fremmedartede verden udstyret med kamera. Man kan vælge at blive kørt rundt i en af de populære cykeltaxaer, som vietnameserne kalder "cyclo". De patinerede cykler har rødt velour sæde, skinnede skærme og en smilende tandløs chauffør, der på sit begrænsede engelsk peger i øst og vest og forklarer jer om bydelen.

Ud til gaden ligger de smalle "long houses" med runde teglsten og smukke franske træbeskårede altaner, hvorfra det farverige vasketøj blafrer i brisen. Mange generationer bor under samme tag og har deres butik i husets gadeetage, og det er ofte muligt at se ind bag butikken, hvor de ældre sidder mageligt og se tv med børnebørnene.

Man fascineres igen og igen af den kaotiske trafik i byen, hvor det er størrelsen af transportmidlet, der afgør, hvem der har forkørselsret. Reglen er, at der ingen regel er, men alligevel opdager man hurtigt, at der er en form for orden i kaosset.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Luxury Suite Terrace 1 Inkluderet i prisen
Hanoi

Golden Silk Boutique Hotel

IMG 2184 Opgradering
Hanoi

Aira Boutique Hotel

Vietnam - hanoi_ho chi minh_mausoleum_05
vietnam - hanoi scooter_03 Vietnam - hanoi_knallert_01

I har god tid i Hanoi, hvor der er mange ting at se. Også lokalbefolkningen har god tid. Besøg f.eks. Ho Chi Minhs imponerende mausoleum - det er rørende at opleve vietnamesernes respekt for deres tidligere leder.

Dag 4

Hanoi – Halongbugten, overnatning på skib

I bliver hentet på jeres hotel og kører ud af Hanoi gennem landlig idyl til Halongbugten, UNESCO-verdensarv og et af verdens syv naturvidundere.

I kører ikke længe, før landskabet ændrer sig og rismarkerne ligger så langt øjet rækker. I det nordlige Vietnam er der tempereret klima, og der kan høste ris to gange årligt. Vietnameserne dyrker mange andre afgrøder end ris, hvilket I vil kunne se undervejs, hvor frugtplantager, grøntsagsmarker og urtehaver ligger side om side med de irgrønne rismarker. I oplever vietnamesernes flid og arbejdsomhed, når de færdes i marken iført deres ikoniske rishat.

Halongbugten består af over 2000 kalkstensøer i alle størrelser og former, hvoraf kun to øer er beboet. Her lever 1600 havsigøjnere på flydende landsbyer. Fiskeri er deres hovedbeskæftigelse, da bugten bugner af hundredvis af fisk- og skaldyrsarter. Desuden tjener de også til levebrødet ved perledyrkning. De små samfund har skole op til 7. klassetrin, købmand, en lille bank, og de fleste har hjemmelavede antenner, så de kan se tv og høre radio, som efterhånden er hver mands eje i Vietnam.

Det er en enestående oplevelse at beskue de små samfund, og deres, i vores øjne, primitivt og bittesmå huse, som danner rammerne for flere generationer samt hunde og katte, der alle færdes behændigt rundt på de forbundne tømmerflåder. Mindre børn sidder på skødet af bedsteforældrene i hængekøjerne og vinker, mens I sejler forbi. I kan se, hvordan de arbejder, bl.a. med at passe og sælge af deres fangst, som sprællevende opholder sig i lukkede bassiner under de vuggende huse.

Når I ankommer til Halongbugten bliver I indkvarteret i jeres fine kahytter. 

Ombord er der en engelsktalende guide, som vil introducere jer til bådens program og aktiviteter. 

Halongbugten er et rent eventyrland med smukke laguner, en frodig flora og fauna, der klynger sig klippesiderne, og imponerende grotter med søer og stalagmitter, der har vokset sig enorme gennem millioner af år.

Sidst på eftermiddagen kaster junken anker i en smuk bugt, og når mørket sænker sig, spiser I en dejlig middag ombord på skibet.

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Middag

Her skal i bo

Over View Inkluderet i prisen
Halongbugten

Peony Cruise

Aerial2 Opgradering
Halongbugten

Heritage Cruise

+
Orchid Classic Overview 10 Opgradering
Halongbugten

Orchid Trendy

Vietnam - halong bugten_09

En overnatning på skib i Halongbugten er en kæmpe oplevelse. De tusindvis af kalkstensøer skyder dramatisk op ad havet, og bugten fortjener til fulde sin plads på listen over verdens naturvidundere.

Dag 5

Halongbugten – Ninh Binh

Dagen starter til søs, hvor I vågner op til et syn af bugtens mange kalkstensklipper i morgenlyset. I bruger formiddagen på at sejle rundt i klippelandskabet, hvorefter I går i land og kører i retning af Ninh Binh. En køretur på cirka tre timer gennem smuk grøn natur.

Fremme i Ninh Binh mødes I af et syn, der på sin vis minder om det, I netop har været vidne til i Halongbugten. Også her rager kalkstensklipperne lodret opad, men hvor de i Halongbugten er placeret i et smaragdgrønt hav, tårner de her op i et fladt grønt landskab.

 • Morgenmad

Her skal i bo

3 Pool Inkluderet i prisen
Ninh Binh

Le Clos du Fil

Nham Village Landskab 01 Opgradering
Ninh Binh

Nham Village Resort

Aerial Opgradering
Ninh Binh

Tam Coc Garden

Hold nu op en fantastisk tur vi var haft. Vi var alle fire imponeret over landet og det har været nogle virkelig gode og spændende oplevelser. Og alt klappede - alt. Virkelig virkelig søde og dygtigere guider og totalt luksus og trygt at bliver hentet og bragt alle steder. Vi kunne ikke være meget tilfredse - tusind tak!

Carsten og Camilla, Farum
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Vietnam
Vietnam - ninh binh_river mountins_01

Dag 6

Ninh Binh, cykeltur og sejltur til Trang An-grotterne

Efter morgenmaden, skal I ud på en cykeltur gennem rismarker, frugtlunde og landlig idyl med udsigt til de smukke kalkstensklipper.

I besøger en landsby, hvor I tager et kig på hverdagslivet og ser, hvordan de lokale har indrettet sig. Har I lyst, får I endda mulighed for at hjælpe til med frokosten, inden den sættes på bordet, hvor vi nyder den sammen.

Herefter går I ombord i en båd, og det i sig selv er en ganske særlig oplevelse. Jeres bådfører er en lokal mand eller kvinde, der anvender en helt speciel teknik, hvor det er fødderne, der udfører det hårde arbejde. De lokale får det til at se overraskende enkelt ud – og for dem er det da også noget af det mest naturlige i verden.

I sejler ad floden til hulekomplekset But Cave, hvor jeres robåd glider ind i grotten og fortsætter ad vandvejene gennem de fascinerende huleformationer, inden I udforsker den tørre del af grotten til fods.

Efter grottebesøget køres I retur til jeres hotel, og aftenen er til fri disposition.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

3 Pool Inkluderet i prisen
Ninh Binh

Le Clos du Fil

Nham Village Landskab 01 Opgradering
Ninh Binh

Nham Village Resort

Aerial Opgradering
Ninh Binh

Tam Coc Garden

vietnam - ninh binh_12
vietnam - ninh binh_11 vietnam - ninh binh_cykler_01

Ninh Binh kaldes også Ha Long på land

Dag 7

Ninh Binh på egen hånd og med nattog til Hué

I har det meste af dagen til at nyde den skønne natur.

Måske med endnu en cykeltur, en sejltur eller en vandretur. Alternativt kan I vælge at besøge den nærliggende, historiske by, Hoa Lu. Byen var i hovedstad i Dai Co Viet-riget i det 10. og 11. århundrede, og her er stadig nogle templer og andre levn fra storhedstiden, om end der blot er få tilbage.

Om aftenen går turen sydpå mod Hué. I går ombord på nattoget, som er jeres ”hotel” for natten. Toget har planmæssig afgang klokken 21.40 og er en sjov og anderledes oplevelse. Vi har reserveret plads i en 4-personers kupé med køjer, men det er som oftest muligt at opgradere for en rimelig pris, så I kun sover 2 eller 3 personer i en privat 4-sengs-kupé. Prisen for alle 4 senge i kupéen fordeles på det antal personer, der nyder opgraderingen.

En tur med toget er en god måde at komme tæt på hverdagslivet i Vietnam.

Køb et par snacks med og nyd rejsen. Det er et relativt simpelt bumletog, men komfortabel nok til at I kan få en god nats søvn. I kører ud ad byen, gennem forstæder og falder efterhånden i søvn. Den efterfølgende dag vågner I op til et helt nyt landskab. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

vietnam - hue_hoi an_tog_02 Inkluderet i prisen
Hué

Nattog

Vietnam - hue_kongepalads_01

Hue er særligt kendt for sit imponerende kongepalads

Dag 8-9

Hue på egen hånd eller tilkøb udflugt

Om morgenen på dag 7 triller toget ind på stationen, og I kan strække kroppen godt igennem efter en nat på skinnerne.

En chauffør kører jer til hotellet, hvor I nu har to nætter.

Der er meget at opleve i Hué, som var Vietnams hovedstad gennem 140 år og dets religiøse centrum gennem flere hundrede år. I kan gå på oplevelse på egen hånd, eller I kan I tilkøbe en udflugt med engelsktalende guide.

I må ikke gå glip af et besøg på Citadellet, også kaldet Den Forbudte Lilla By, fordi den er blevet sammenlignet med Den Forbudte By i Beijing, Kina. Her boede landets konger i pomp og pragt, og selvom krigene mod Frankrig og USA gik hårdt ud over stedet, så fornemmer man tydeligt datidens storhed. Citadellet er UNESCO-verdensarv og istandsættes nu løbende under FN’s tilsyn.

Uden for byen kan I besøge de imponerende gravmæler, som herskerne lod opføre til sig selv. Her er tale om hele komplekser med templer og skønne, grønne områder. Det siges, at kongerne fik mange rigdomme med sig i graven, og af den grund er det ofte hemmeligt, hvor det egentlige gravsted er.

Hué ligger ud til Duftenes Flod, og det er oplagt at tage en båd ud til Thien-Mu-pagoden, der huser Hués vartegn, det syv-etager høje, ottekantede Thieu Tri-tårn.

På klosterets område står en gammel bil udstillet, som munken Thich Quang Duc kørte til Saigon i, hvor han satte ild til sig selv i protest mod regimets anti-buddhistiske politik.

Byen har også et skønt marked, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord, herunder uoriginale ”mærkevarer”, sjove souvenirs og måske et par ekstra T-shirts til rejsen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Hotel Facade Inkluderet i prisen
Hué

Emm Hotel

+
AZLRH Overview Opgradering
Hué

La Residence

Vietnam - hue_thien mu pagoda_03
vietnam - hue gadekoekken_03 vietnam - hue_palads_01

I Hué kan I besøge Den Forbudte Lilla By, hvorfra kongerne styrede det centrale Vietnam gennem mange år.

Dag 10

Hué – Hoi An

I bliver kørt via Hai Van-passet til Lang Co-stranden og videre til Hoi An, måske Vietnams hyggeligste by, hvor I indkvarteres i den gamle bydel. Her er I tæt på byens hyggelige gader med restauranter og butikker og ca. fem kilometer fra stranden, hvis I ønsker at slappe af efter nattens togtur.

 • Morgenmad

Her skal i bo

1 Inkluderet i prisen
Hoi An by

Hoi An Central Boutique Hotel

+
Pool 9 Inkluderet i prisen
Hoi An strand

Aira Boutique Hotel

Infinite Pool 03 Opgradering
Hoi An by

La Siesta Hoi An, Club Wing

Vietnam - hai van_02

Dag 11-13

Hoi An på egen hånd eller tilkøb udflugt

Hoi An har 40.000 indbyggere og en UNESCO-fredet bymidte, der er fri for motoriserede køretøjer i aftentimerne.

Byen var for få hundrede år siden en af de største og vigtigste havnebyer i Sydøstasien. Handelsskibe fra Europa og Indien mødtes her med handelsmænd fra Kina og Japan, og på grund af sin strategiske placering blev byen en af de fortrukne handelsbyer.

Kineserne og japanerne bosatte sig ofte flere måneder ad gangen og sejlede med monsunvinden hjem, når flere forsyninger skulle hentes. Der blev handlet og byttet alt fra porcelæn, silke og krudt til kul, og Hoi An bærer derfor i dag tydeligt præg af, at det har været en rig og international havn.

Byen består af smalle gader med antikke huse, som er en blanding af kinesisk, japansk og vietnamesisk arkitektur, særligt den vietnamesiske arkitektur med de smukke karakteristiske tegltag vil imponere. Byen er præget af en japansk og kinesisk bydel, der er kendetegnet ved templer, forsamlingshuse og imponerede handelshuse, hvor det i dag er 17. generation, der driver forretning og har bolig.

Gode restauranter ligger side om side langs den hyggelige flod, som løber gennem byen. I de charmerende gader og stræder finder I et fint udvalg af forretninger med kunsthåndværk, sko, lædervarer og smykker og skrædderier. Det traditionsrige blomster- og fiskemarked er også en del af byens charme. Men mest charmerende tager byen sig ud, når gaderne oplyses af silkelamper i alle regnbuens farver og den lille plads midt i byen bliver indtaget af gøglere, der optræder til stor morskab for turister og lokale. 

I Hoi An er der rig mulighed for at komme tæt på den skønne natur og de lokale, men også at komme dybere ned i Vietnams lange historie.

Hoi An er omkranset af Thu Huc-floden, hvor små færger fragter lokale og deres scootere tørskoet rundt. Besøg de små øer midt i floden, hvor risbønder og skibsbyggere har slået sig ned. Gå en tur i ø-samfundet og kom helt tæt på lokalbefolkningen og den pragtfulde natur.

Lokker en tur på stranden? Få kilometer fra Hoi An ligger den smukke Cua Dai strand. Turen kan tilbagelægges på cykel eller med taxi for få dollars. Her kan I nyde livet under de svajende palmer, smage lidt lokal streetfood og bade i det Sydkinesiske Hav.

 • Morgenmad

Her skal i bo

1 Inkluderet i prisen
Hoi An by

Hoi An Central Boutique Hotel

+
Pool 9 Inkluderet i prisen
Hoi An strand

Aira Boutique Hotel

Infinite Pool 03 Opgradering
Hoi An by

La Siesta Hoi An, Club Wing

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

Vietnam - hoi an_japansk bro_01 Vietnam - hoi an_strand_02

Dag 14

Hoi An – Ho Chi Minh City

Fra Vietnams hyggeligste by skal I videre til Vietnams største og travleste by.

Ho Chi Minh City, også kendt som Saigon, står i skarp kontrast til Hoi An, hvilket ikke mindst ses i infrastrukturen, hvor cykler er skiftet ud med motorcykler.

I spiser morgenmad og kører til lufthavnen i Danang, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh City. Efter ankomst har I resten af dagen til at udforske byens historiske højdepunkter og livlige virvar. I vil opleve, at Ho Chi Minh City er en mere moderne by end Hanoi, som I stiftede bekendtskab med tidligere på rejsen, og byen er da også Vietnams økonomiske centrum. Det ændrer dog ikke på, at den også emmer af historie. 

Gå evt. en tur i franskmændenes fodspor forbi Notre Dame-katedralen, centralposthuset og de stemningsfulde gader, hvis franske referencer ikke er til at overse. I en hel anden boldgade finder I det kinesiske Thien Hau-tempel, hvor ritualerne dyrkes helhjertet. Vil I have et indblik i Vietnamkrigen, kan vi anbefale et tankevækkende besøg på krigsmindemuseet, der har en spændende og sober udstilling om krigen, som her i Vietnam kaldes Amerikakrigen.

I tager for jer af storbyens oplevelser, leben og gode spisesteder og tager måske en køretur gennem byen på bagsædet af en motorcykel.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

vietnam - ho chi minh city_trafik_knallert_07
vietnam - ho chi minh city skyline_02 Vietnam - ho chi minh_city hall_07

Dag 15

Ho Chi Minh City, dagstur til Mekongdeltaet

Naturen kalder, og I skal tilbringe dagen i Mekongdeltaet.

I bliver hentet på jeres hotel og kører et par timer mod syd. Mekongdeltaet er også kendt under navnet Vietnams spisekammer, og det skyldes, at størstedelen af landets fødevarer kommer herfra.

Ved ankomst til My Tho venter en båd, som skal sejle jer rundt på vandvejene, hvor hverdagen og lokallivet kan skimtes bag bredderne. I besøger en lokal kunsthåndværker, hvis varer er lavet af kokospalmer, og I tager en hestevogn til et lille familieforetagende, der specialiserer sig i kokosslik.

Efter en stund på land, skal I igen ud at sejle. Denne gang i en mindre robåd, hvor det er en lokal bådfører, der tager det tunge læs.

Sejlturen går gennem snævre vandveje, hvor træer og buske omfavner jer fra begge sider til I når frem til en restaurant, hvor frokosten venter.

Herefter går turen tilbage til My Tho og videre til Ho Chi Minh City, hvor I har resten af eftermiddagen og aftenen på egen hånd.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Sanouva Deluxe 1 Inkluderet i prisen
Ho Chi Minh City

Sanouva Hotel

Liberty Central Saigon Riverside Rooftop Pool Opgradering
Ho Chi Minh City

Liberty Central Saigon Riverside

Flycam 8 R2 Opgradering
Ho Chi Minh City

La Siesta Premium Sai Gon

vietnam - mekong floden_baad_07

Dag 16

Ho Chi Minh City og hjemrejse

En sidste formiddag i byen, hvor I kan gøre lidt indkøb, inden I bliver hentet på hotellet og bragt til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvor flyet står parat med retning mod Europa. Ankomst til Københavns Lufthavn næste morgen.

 • Morgenmad

Dag 17

Vi havde en fantastisk og uforglemmelig ferie. Store oplevelser, afslapning. Vi oplevede virkelig Vietnam på rundrejsen.

Dorte, Tarm
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Vietnam

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! vietnam - ninh binh_flod_01

Vidunderlige Vietnam Vietnam Individuel rejse

Nordvietnams suveræne natur kombineret med storbyoplevelser i Hanoi og Ho Chi Minh City og Phu Quocs skønne strande.

Hanoi (2 nætter) Ninh Binh (2) Pu Luong (1) Mai Chau (2) Phu Quoc (5) Ho Chi Minh City (2)
Vietnam - hanoi_befolkning_kvinde_kurv_02

Essensen af Vietnam Vietnam Individuel rejse

Vietnams must-sees! Oplev Halongbugten, historien og charmerende Hoi An. Gode hoteller - mange udflugtsmuligheder. 

Hanoi (3 nætter) Halongbugten (1) Nattog Hanoi-Hué (1) Hué (2) Hoi An (4) Ho Chi Minh City (3)
Vietnam - phu quoc_strand_02

Pragtfulde Vietnam Vietnam Individuel rejse

Oplev en perlerække af Vietnams højdepunkter og slut af med badeferie på Phu Quoc. Inkl. udflugter i Mekongdeltaet. 

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Hoi An (3) Vinh Long, Mekongdeltaet (2) Phu Quoc (4) Ho Chi Minh City (2)
Vietnam - ha giang_kvinde_boern_01

På eventyr i Vietnams højland Vietnam Individuel rejse

Oplev Vietnam i by og land, mød minoriteterne i højlandet, bo på eco-lodge, oplev Hanoi og sejl i Halongbugten. 

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Hanoi (1) Mai Chau (2) Pu Luong (1) Nattog til Hoi An (1) Hoi An (6)
Vietnam - dien bien phu_rismark_farmer_01

Vietnams 7 vidundere Vietnam Individuel rejse

Oplev Vietnam fra nord til syd med en række højdepunkter på vejen. Landlig idyl, storslået natur og storby.

Hanoi (2 nætter) Halongbugten (1) Ninh Binh (2) Nattog fra Ninh Binh til Hué (1) Hué (2) Hoi An (4) Ho Chi Minh City (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)