vietnam - ho chi minh city_skyline_01

Rejser til Ho Chi Minh City i Vietnam

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (605 Anmeldelser)

Ho Chi Minh City

Charmerende storbyvanvid

Ho Chi Minh City er det tidligere Saigon, og i folkemunde bruges ofte det gamle kaldenavn. Byen er Vietnams største med op mod 7 millioner indbyggere, og det kan mærkes i den hektiske atmosfære. Her er masser af trafik, særligt små motorcykler, her er eksotiske markeder, fortovsrestauranter og cafeer, og de seneste år er tusinder af små og store butikker dukket op som udtryk for den meget store forandring, byen og landet gennemgår.

Byen har været omsværmet af både franskmændene, amerikanerne og kineserne, men alligevel har vietnameserne formået at tage den tilbage og gøre den til deres. Højdepunkter som fx Notre Dame-katedralen og det centrale posthus kan dog spores tilbage til franskmændene, ligesom China Town også selvsagt har noget kinesisk over sig, men alligevel er I ikke i tvivl om, at I befinder jer i Vietnam.

Byens distrikter er for overskuelighedens skyld nummereret. Distrikt 1 udgør byens centrum, som ligger ned til Saigonfloden, og vest for dette distrikt finder I Distrikt 5, som huser den enorme kinesiske bydel Cholon. Kineserne har traditionelt spillet en enorm rolle i den vietnamesiske økonomi, og Vietnam har da også været under kinesisk herredømme i 1000 år.

Ho Chi Minh City er udgangspunkt for ture til hele Sydvietnam og specielt til Cao-daiismens hovedtempel i Tay Nihn, Cu Chi-tunnellerne, bjergbyen Dalat, tropeøen Phu Quoc, badestedet Phan Thiet og Mekongdeltaet.

vietnam - Vietnam_land Ho Chi Minh City
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Ho Chi Minh City


Sanouva Hotel ★★★

Et godt hotel i den 3-stjernede kategori beliggende i Saigons travle centrum, lige ved Ben Than-markedet og i gåafstand til byens seværdigheder, herunder det fine posthus og katedralen samt Uafhængighedspladsen.

Værelser og fællesområder er indrettet med en blanding af moderne møbler og interiør i indokinesisk stil. Hotellet har egen restaurant.

53 værelser
0 km By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Liberty Central Hotel ★★★★

Et førsteklasses 4-stjernet hotel på en af Ho Chi Minhs bedste adresser. Liberty Central Hotel er et velsmurt hotel med et højt serviceniveau - efter vores overbevisning det bedste 4-stjernede hotel i Saigon. Der er to minutters gang til byens største og mest pulserende marked, Ben Thanh market, og kun 5 minutters gang til Saigons bedste hovedstrøg med forretninger og restauranter.

Hvis I vælger at overnatte i hotellets deluxe værelser, får I et 24m2 stort værelse, som er holdt i lyse moderne farver med lette møbler. Hotellet har restaurant, en hyggelig bar samt swimmingpool og et mindre spa- og fitnesscenter.

139 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Grand Silverland Hotel ★★★★

Et meget velplaceret hotel i Saigons centrum i gåafstand fra Ben Thanh-markedet og med masser af restauranter og cafeer lige om hjørnet. Hotellet er indrettet med respekt for Vietnams fortid og med elementer af den franske kolonitid og byder på gode faciliteter, bl.a. en skøn tagterrasse med restaurant og pool med udsigt til byens tage.

Vi benytter kun de gode Premier Rooms med udsigt til byen.

92 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa

Paradise Saigon Boutique Hotel ★★★

Hotellet ligger godt og centralt i Ho Chi Minh City kun en mindre spadseretur fra nogle af de store turistseværdigheder og indkøbscentre med mange butikker og bygninger i fransk kolonistil. Her er et rigt og fascinerende folke- og gadeliv med mange handlende.

Selve hotellet er bygget i flere etager med reception, lobby og egen restaurant, hvor du kan smage på traditionelle vietnamesiske og vestlige retter - og med en flot udsigt over byens tage, mens du nyder din middag.

Her findes også en morgenmadsrestaurant med continental breakfast såvel som vietnamesiske retter. Der er også kaffebar, fitnesscenter og spa. Personalet på hotellet er meget imødekommende, og det er vigtigt for dem, at du føler dig hjemme, mens du bor her.

Værelserne er lyse og velindrettede med gode faciliteter såsom TV, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og Wi-Fi. Der er endvidere mulighed for at træne i det lille fitnesscenter eller få massage i hotellets hyggelige spa.

68 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

Huong Sen Hotel ★★★

Huong Sen Hotel ligger på et hjørne i centrum af byen og få minutters gang fra Saigon River. Indretningen er hyggeligt vietnamesisk, og der er flere gode faciliteter som indendørs pool, fitnessrum og Rooftop Garden med udsigt til floden.

Restauranten har mulighed for at sidde både ude og inde. 

76 værelser
0 km By
Pool
Bar
Aircondition
TV
Wifi
Fitnesscenter

Liberty Park View ★★★

Dette hotel ligger meget centralt i Saigon - få minutters gang fra f.eks. posthuset og katedralen. Indretningen er klassisk og dejlig lys, og værelserne har gode faciliteter. På 9. etage ligger restauranten Level 9, hvorfra der er en dejlig udsigt over den grønne park overfor hotellet.

89 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Hotel des Arts Saigon ★★★★★

Velkommen til et fantastisk ophold på et af Ho Chi Minh Citys ikoniske hoteller. Hotel des Arts Saigon holder en uovertruffen standard, når det kommer til service, og selve hotellet ligger ideelt i hjertet af byen. Boutiquehotellet har et tidløst og elegant design, og interiøret vidner i høj grad om en svunden tid. Fra 1930'erne og frem har hotellet åbnet dørene for kvalitetsbevidste rejsende, der søger en vaskeægte smag af det tidligere franske Indokina. Romancen fra fortiden harmonerer i bedste stil med de moderne faciliteter på hotellet, der blandt andet byder på to skønne restauranter, en kunstcafé og en spændende bar.

Hotel des Arts er det rette valg for jer, der vil forkæles og ønsker et luksuriøst ophold i Vietnam. Alle værelser har wifi, tv med satellitkanaler, aircondition, hårtørrer og minibar. De er indrettet i fransk kolonistil og har udsigt til den summende by, som man let kan udforske til fods fra hotellet. Begiv jer ud til byens store seværdigheder eller nyd en pause ved hotellets swimmingpool eller besøg hotellets spaområde eller fitnesscenter.

168 værelser
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer
24-timer reception

Golden Central Hotel ★★★

I hjertet af Ho Chi Minh City ligger det moderne Golden Central Hotel, der frister med gode værelser og en fantastisk rooftop med pool. Herfra kan man skue over millionbyen og finde sig godt til rette efter en hel dags oplevelser i gadeplan. Det berømte Ben Thanh-marked ligger inden for gåafstand, og der er utallige, gode restauranter og caféer i kvarteret. Hotellet og værelserne er elegant indrettet med franske undertoner og alle fornødenhederne til et dejligt ophold. 

120 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad

Nhat Ha L’opera ★★★★

Hotellet Nhat Ha L’Opera ligger godt og centralt i Ho Chi Minh City kun en mindre spadseretur fra nogle af de store turistseværdigheder og indkøbscentre med mange butikker og bygninger i fransk kolonistil. Her er et rigt og fascinerende folke- og gadeliv med mange handlende. Selve hotellet er bygget i flere etager med reception, lobby og egen restaurant i stueetagen, hvor du kan smage på traditionelle vietnamesiske og vestlige retter. Her findes også en morgenmadsrestaurant med continental breakfast såvel som vietnamesiske retter. Der er også en bar på 12. etage med flot udsigt over byen - specielt efter mørkets frembrud.

Trænger du til at slappe af med en dukkert, har hotellet en pool på taget med flot udsigt over centrum af byen. Her kan du nyde en drink og spise en snack i solen eller trække dig ind i skyggen under en palme. Personalet på hotellet er meget imødekommende, og det er vigtigt for dem, at du føler dig hjemme, mens du bor her.

Værelserne er indrettet med alle moderne bekvemmeligheder og har et stort panoramavindue med en flot udsigt over byen og den nærtliggende Saigon-flod.

126 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar
Eget bad og toilet

Northern Charm Hotel ★★★+

Northern Charm Hotel ligger centralt og med nem afstand til de lokale seværdigheder og attraktioner. Hotellet fremtræder i en moderne, luksuriøs og sofistikeret stil med en arkitektur påvirket af både europæiske og asiatiske noder, og det er det ideelle sted for dig at bo under dit ophold i Ho Chi Minh City.

Værelserne er udstyret med central aircondition, Wi-Fi, gratis te-/kaffefaciliteter, fladskærms-tv og eget badeværelse med badekar eller bruser. Her er også en elegant, rummelig og luftig lobby med en restaurant, der serverer mad med udsigt over byen.

Udover dette har hotellet også andre spise- og underholdningsmuligheder, blandt andet Panorama-restauranten, der serverer retter inspireret af både Europa og Asien, en bar og en dejlig tagterrasse med swimmingpool og endnu en bar, som det ideelle sted at slappe af efter en livlig dag rundt i byen.

125 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

Liberty Central Saigon Riverside ★★★★

Liberty Central Saigon Riverside Hotel ligger i hjertet af Ho Chi Minh City med udsigt over Saigon River. Du bor midt i byens pulserende liv og med gåafstand til lokale restauranter og seværdigheder.

Hotellet tilbyder flere forskellige faciliteter, der kan benyttes under dit ophold i Ho Chi Minh City. Blandt andet finder du en lækker tagterrasse med skøn pool på 25. etage, hvorfra du kan nyde udsigten ud over Saigon River, snuppe en drink i hotellets Sky Bar eller se solopgangen over byen.

Liberty Central Saigon Riverside Hotel har 170 værelser, der er flot designet med moderne faciliteter og udsigt til enten byen eller Saigon River. Alle værelser har Wi-Fi, aircondition, minibar og TV, der gør indretningen komfortabel og moderne.

170 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad
24-timer reception

La Siesta Premium Sai Gon ★★★★★

I Ho Chi Minh City bor du både godt og centralt på det moderne hotel, La Siesta Premium Sai Gon, hvor du har kort gåafstand til byens højdepunkter og lokale oplevelser. Hotellet har en lækker pool på taget, og spafaciliteterne giver dig mulighed for at nyde en afslappet pause fra de mange oplevelser i denne hektiske by. Oppe på taget finder du også hotellets Sky Bar, hvor der er mulighed for at nyde en kold drink eller en kop kaffe med en af byens flotteste udsigter over byen.

Hotellets 91 værelser er elegant indrettet med bestemt design, der matcher hotellets moderne stil. Alle har de nødvendige faciliteter, så du er sikker på at få et komfortabelt ophold, når du besøger Ho Chi Minh City.

91 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer
24-timer reception

Rejser til Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City (Saigon)

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
34° C
32° C
32° C
32° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
14 mm
4 mm
11 mm
50 mm
218 mm
312 mm
294 mm
270 mm
327 mm
267 mm
117 mm
48 mm

Billeder fra Ho Chi Minh City

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)