Vietnam - hoi an_old town_01

Rejser til Hoi An by i Vietnam

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (605 Anmeldelser)

Hoi An by

En skræddersyet oase

Hoi Án er en af Vietnams perler beliggende 30 kilometer syd for Danang ved et floddelta. Byen er en historisk charmetrold uden lige, og hele den centrale bydel, som er lukket for trafik, er en sand oase af kultur og historie – i en malerisk kulisse. Fra det 2. til det 10. århundrede var hele området center for Champa-kongedømmet, et hinduistisk inspireret kongedømme, der har efterladt sig fine templer fra Hoi Án og sydover.

Byen var kendt af de tidligste vestlige handelsmænd under navnet Faifo, og var en af Sydøstasiens vigtige handelsbyer fra det 17. til det 19. hårhundrede. I sin storhedstid var byen en vigtig anløbshavn for hollandske, portugisiske, arabiske, kinesiske og japanske handelsskibe, og byen bærer da også kraftigt præg af denne multikulturelle indflydelse.

Blandt byens vigtigste attraktioner er det historiske museum, den japanske bro og købmandsgården Tan Ky, men Hoi Án er også en rigtig livsnyderby med hyggelige smalle gader, spækket med caféer og barer. Byen er desuden blevet kendt som ’skrædderbyen’, og mange benytter således lejligheden til at få syet fx silketøj her.

vietnam - Vietnam_land Hoi An by
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Hoi An by


Hoi An Silk Luxury ★★★

Dette hotel ligger meget bekvemt - kun 300 meter fra Hoi Ans gamle bydel, som er UNESCO-verdensarv. Det er indrettet i moderne stil og har rigtigt mange gode faciliteter, herunder en dejlig pool, hvor man kan slappe af, når man har udforsket byen.

Herudover også spa og fitesscenter. Måltiderne indtages i Silk Restaurant i stueetagen med udsigt til poolen. Hoi An Silk Luxury er en god base, hvorfra man kan opleve den historiske by.

95 værelser
300 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Hoi An Central Boutique Hotel ★★★+

Et dejligt og hyggeligt indrettet hotel med god beliggenhed i gåafstand til den gamle bykerne og den overdækkede japanske bro. Værelserne er fordelt i to 6-etagers bygninger, og i midten ligger en dejlig pool omgivet af solsenge og parasoller. Hotellet tilbyder gratis transport med bus, eller med cykel, hvis man ønsker det, ud til An Bang-stranden, hvor man har et privat strandstykke med solsenge.

Måltiderne serveres i Cinnamon Restaurant. Hotellet har også en mindre spa, der tilbyder forskellige behandlinger.

 

108 værelser
4 km Strand
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa

La Siesta Hoi An, Club Wing ★★★★

Leder I efter en oase i Hoi An, så se dette skønne boutiquehotel et stenkast fra den historiske bykerne. Det er indrettet i smuk kolonistil med mørke træsorter, kurvemøbler og fine klinker. 

Værelserne i den luksuriøse Club Wing-afdeling, som vi benytter, er ligeledes indrettet i den smukke kolonistil, og alle værelser har udsigt til poolen og den tropiske have. Ønsker I balkon, skal I vælge et Junior Suite Balcony-værelse.

I haven ligger en dejlig saltvandspool og en pavillon med en smukt indrettet spa. Hotellet har to gode restauranter, den "fine" The Temple Restaurant med internationalt køkken og den mere afslappede Red Bean Hoi An med lokalt køkken. Gode drinks kan nydes i den hyggelige Feliz Bar. 

37 værelser
5 km Strand
500 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Spa

Vinh Hung Emerald Resort ★★★

Et ideelt beliggende turistklassehotel, i gåafstand fra Hoi Ans UNESCO-beskyttede bymidte. De rene og pæne værelser er alle udstyret med satellit-tv, wifi, hårtørrer og sikkerhedsboks. Desuden er der mulighed for at leje cykler på hotellet, når det smukke naturområde og stranden, som ligger 6 km fra hotellet, skal udforskes.

Et smilende og imødekommende personale giver opholdet en tredje dimension. På taget af hotellet er en lille pool og en tagterrasse med udsigt over byen. 

52 værelser
5 km Strand
500 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Nattog

Når I tager toget nattoget indkvarteres I som udgangspunkt i 4-sengskupéer, men det er muligt at opgradere til privatkupé. Det er et relativt simpelt bumletog, men komfortabel nok til at I kan få en god nats søvn.

I kører ud ad byen, gennem forstæder og falder efterhånden i søvn. Den efterfølgende dag vågner I op til et helt nyt landskab. 

Rejser til Hoi An by

Hué og Hoi An

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
23° C
24° C
26° C
31° C
33° C
34° C
33° C
34° C
32° C
28° C
26° C
23° C
Nedbør i mm.
170 mm
56 mm
69 mm
56 mm
99 mm
76 mm
89 mm
97 mm
396 mm
561 mm
566 mm
305 mm

Billeder fra Hoi An by

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)