Fodspor langs stranden på Phan Thiet i Vietnam

Rejser til Phan Thiet i Vietnam

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (605 Anmeldelser)

Phan Thiet

Strand med mere

Phan Thiet er en livlig stranddestination ud til Det Sydkinesiske Hav, hvor også vandet kan være lettere livligt. Det betyder at stranden ikke er oplagt for jer, der vil snorkle, men til gengæld får I rig mulighed for at surfe eller stå på vandski, hvis I da ikke bare vil dase på stranden.

Det er ikke kun vestlige turister, der besøger Phan Thiet. Også vietnameserne selv har til vane at feriere i området, og stranden er således på ingen måde blottet for vietnamesisk indflydelse. Selve byen Phan Thiet er en fiskerlandsby, særligt kendt for sin fiskesovs, som bl.a. sælges i bunkevis på byens marked, der er et virvar uden lige. En ærkevietnamesisk fornøjelse – lige rundt om hjørnet fra sandstrand, palmer og liggestole.

Bevæger I jer lidt uden for strandområdet, kan I udforske de røde vandreklitter, som ligger blot et stenkast fra strandområdet. Eller måske I higer efter vandring, som meget vel kunne foregå i området omkring Ta Cu-bjerget. Tager du turen mod toppen belønnes I ikke kun med en storslået udsigt – I får også den udsøgte fornøjelse at møde en gigantisk Buddha på 50 meter.

vietnam - Vietnam_land Phan Thiet
;

Hoteller i Phan Thiet


Sailing Club Resort Mui Ne ★★★★

Et skønt mindre resort beliggende direkte ned til stranden i Mui Ne. Vælg mellem værelser i hovedbygningen eller bungalows i haven eller ned mod stranden. Alle værelser er smukt indrettet i lyse farver og har egen terrasse eller balkon. De forskellige bungalow-typer ligger i en frodig have og er forbundet med stier. Poolen ligger sammen med en hyggelig bar ned mod havet.

Måltidene indtages i restauranten Sandals, der serverer lækker mad fra det vietnamesiske og det internationale køkken. Resortet tilbyder forskellige vandsportsaktiviteter og kokkeskole. 

 

32 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Cham Villas ★★★★+

Et dejligt resort, der ligger i en stor tropisk have helt ned til havet på Mui Ne-stranden. Det tysk-vietnamesiske ejerpar har brugt elementer fra cham-perioden i deres design af ude- og indeområder og skabt en dejlig oase med gode og rummelige villaer i grønne omgivelser med palmer, vilde orkideer og andre tropiske planter. 

De seks Beach Villaer ligger med direkte udsigt over havet, og de 12 Garden Villas ligger i den frodige have. Alle villaer har egen terrasse og en lille privat have. Resortet har derudover et privat strandstykke møbleret med liggestole og en dejlig pool med en romantisk stemning, som videreføres i spaen, der tilbyder skønne behandlinger til lyden af rislende vand og fuglefløjt.

På madsiden har I tre muligheder: den udendørs restaurant Ratinger Löwe, nabo til resortet der byder på en usædvanlig blanding af vietnamesisk og tysk mad, samt Cham Garden Restaurant og Beach Bar. Cham Villas er et skønt sted at slappe af efter spændende oplevelser rundt omkring i Vietnam.

18 værelser
0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Spa

Blue Ocean Resort ★★★★

Dejligt førsteklasses resort bygget i traditionel kolonistil med en stor have fyldt med blomster og kokospalmer helt ned til Mui Ne-stranden. Hotellets restaurant serverer pragtfuld vietnamesisk mad, men det europæiske køkken er også godt repræsenteret.

Blue Ocean Resort har 81 værelser og bungalows, som alle er smagfuldt indrettede med tv, minibar, sikkerhedsboks, aircondition samt kaffe-/tefaciliteter. I løbet af dagen kan I tage en kølende dukkert i hotellets swimmingpool, nyde den fantastiske strand eller få en afslappende behandling i spaen.

Der er flere gode restauranter og butikker lige omkring hotellet, der ligger i det bedste område i Phan Thiet.

81 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV

Little Mui Ne Cottages Resort ★★★

Et hyggeligt lille hotel, direkte på Mui Ne-stranden, bygget som en traditionel nordvietnamesisk landsby med en afslappet atmosfære og charmerende detaljer. Her er du ca. 20 km fra Phan Thiet, 5 kilometer fra områdets vandreklitter og 10 minutters gang fra det livlige Rang-marked.

Hotellet råder over et poolområde, et fitnesslokale, en strandbar, en have og massagepavillon. Værelserne er enkelt og hyggeligt indrettet med kurvemøbler og traditionelle detaljer. Alle har de aircondition, balkon, minibar og tv. 

63 værelser
Pool
Bar
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Loftsvifte

Rejser til Phan Thiet

Ho Chi Minh City (Saigon)

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
34° C
32° C
32° C
32° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
14 mm
4 mm
11 mm
50 mm
218 mm
312 mm
294 mm
270 mm
327 mm
267 mm
117 mm
48 mm

Billeder fra Phan Thiet

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)