Skip to main content

Besøg minoriteterne i Sa Seng Village

vietnam - sapa_rismark_rismark boern_01 vietnam - sapa_rismark_05

Sapa – Besøg minoriteterne i Sa Seng Village

Der venter et spændende besøg i et af Nordvietnams mest autentiske hjørner: Sa Seng Village, hvor hmong-minoriteterne bor.

Fra Sapa kører I med lokalguiden gennem Muong Hoa-dalen, hvor I ved flere lejligheder kan gøre stop for at fotografere det bjergrige landskab.

I befinder jer i grænselandet mellem Vietnam og Kina, og netop grænsen har spillet en stor rolle for befolkningen her. Black hmong-minoriteten, som I skal besøge i dag, er gennem tiden emigreret fra den kinesiske side af grænsen til Vietnam, hvor de har slået sig ned i de bjergrige egne.

Fremme i Sa Seng går I en lang tur med jeres lokalguide, der vil fortælle om de spændende skikke og traditioner i hmong-kulturen. I hører blandt andet om, hvordan folkeslaget gennem tiden har tilbedt diverse ånder som forfædres og naturens, men også køkken-ånder og dør-ånder spiller en rolle. Der er også gode chancer for at opleve hmong-kvindernes traditionelle beklædning, som består af dragter vævet i hamp, der er farvet i en mørk indigoblå. Langærmede bluser med blomstervævningerne og blå turbaner er også almindelig påklædning blandt hmong-befolkningen.

I vil opleve, at lokalbefolkningen glædeligt tager imod jer, og at de er interesseret i jer. Man kommer langt med fagter og hjælp fra lokalguiden, og det er en garanti for smil at interagere med hmong-folket.

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer kr. 340
Pris pr. person ved 1 person kr. 630
Pris pr. barn under 12 år kr. 245

Fakta om udflugten

  • Varighed: Ca. 4 timer
  • Afgang: 08:00
  • Privat udflugt
  • Engelsktalende guide
  • Transport inkluderet
Vietnam

I øvrigt klappede alt, der var så vidt vi så ingen "kiksere". Hotellerne var meget flotte og transporten i landet gik helt gnidningsløst - der var styr på alt fra A-Z.

Jelva & Preben Nielsen, Hobro
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs flere udtalelser

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)