argentina - buenos aires_09

Rejser til Buenos Aires i Argentina

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (48 Anmeldelser)

Buenos Aires

Sydamerikansk storbymagi med et strejf af Paris

Argentinas fortryllende hovedstad stråler af europæisk storhed i smukt forfald, tilføjet latinske rytmer og tonsvis af charme. Det er ikke uden grund, at byen ofte omtales som Sydamerikas Paris, for gadebilledet er præget af brede avenuer, smukke pladser og aristokratisk arkitektur med stærke europæiske referencer. Alligevel har den sydamerikanske farvepalet gennem årene givet byen et helt særligt udtryk, og det kan mærkes, at man befinder sig på den sydlige halvkugle, som man strejfer rundt i den historiske metropol.

Byen så dagens lys i 1536, men da områdets indianerstammer var langt fra tilfredse med spaniernes projekt, måtte koloniherrerne i første gang opgive, og først omkring 50 år senere blev byen for alvor en realitet i andet forsøg.

Foruden byens historiske varemærker samt tango, vin og store bøffer, er byens mange nabolag en udforskning værd. San Telmo, som er byens ældste kvarter, er en livlig oase, der underholder til langt ud på natten, mens Puerto Madero ved havnefronten udgør byens polerede, moderne facade. La Boca udgør igen en helt anden, langt mere farverig, side af byen, og sådan har hvert sit distrikt et helt enestående særpræg. Buenos Aires er en magisk storby, der vækker alle sanser til live – en storby, der ikke må forbigås på en rejse til Argentina.

argentina - argentina_land Buenos Aires
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Buenos Aires


Merit San Telmo ★★★

Merit San Telmo ligger virkeligt godt i hjertet af San Telmo, et af byens allermest charmerende kvarterer, og kun en kort gåtur til strøggaden, Plaza de Mayo med regeringsbygningerne og den store Obelisk på Avenida 9 de Julio. Her har du byens liv og leben lige uden for døren, og du er aldrig langt fra dit næste måltid, gode shoppingmuligheder eller kultur.

Indretningen er enkel og moderne, og der er anvendt lyse farver med enkelte røde indslag. Værelserne har lyse trægulve og i øvrigt gode faciliteter, bl.a. aircondition og fladskærms-tv.

Der er morgenmadsrestaurant på hotellet, dog med et begrænset udvalg.

141 værelser
0 km By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Anselmo ★★★★

Her befinder du dig midt i den charmerende og sprudlende bydel, San Telmo, tæt ved det farverige torv, Plaza Dorrego. San Telmo byder på en bred palette af kunst, shopping, madoplevelser, tango og spændende markeder, og du finder næppe en anden bydel i Buenos Aires, der rammer plet på så mange parametre. 

Fra det charmerende liv på gaden, træder man ind på et topmoderne og trendy hotel, der byder på en række faciliteter og bekvemmeligheder. Hotellet har to restauranter med henholdsvis argentinske og internationale retter på menuen samt en god bar, som også tiltrækker gæster udefra. Du finder desuden et fitnesscenter på hotellet, hvis du trænger til at få brændt lidt energi af.

Værelserne er moderne og komfortabelt indrettet med et designmæssigt twist, gode senge og alle moderne bekvemmeligheder. Foruden muligheden for en god nats søvn i smukke omgivelser, byder flere af værelserne desuden på en flot udsigt over Plaza Dorrego. 

50 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar

CasaSur Bellini Hotel ★★★★

Et dejligt hotel beliggende i den meget trendy bydel Palermo og i gåafstand til områdets butikker, gallerier, spisesteder og barer. Udefra betragtet er bygningen lidt kedelig, men indenfor mødes I af smukke trægulve og en flot marmorbeklædt reception. 

Også værelserne er smukt indrettet i en trendy stil og med gode faciliteter. I haven ligger en kæmpestor pool, hvor I kan slappe af efter en dag med mange oplevelser. I den hyggelige Bengal Deli servires curry-retter, sandwich og gode salater.

80 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Alvear Palace Hotel ★★★★★

På Alvear Palace Hotel lever du i elegant luksus i den pompøse bydel, Recoleta, der er kendt for sine brede alléer, klassiske arkitektur og store udvalg af restauranter, butikker og museer. Her er du desuden tæt på havnefronten samt flere af byens største oplevelser, bl.a. Colónteatret.

Når du træder ind på Alvear Palace Hotel, forstår du øjeblikkeligt, hvorfor Buenos Aires kaldes Sydamerikas Paris. Hotellet har stærke referencer til den franske arkitektur, og både møblement, indretning, materialer og detaljer oser af elegance, som går igen i fløje, fællesområder og værelser. 

Efter en lang dag i Buenos Aires' gader, kan du se frem til en forfriskende dukkert i hotellets indendørs pool, hvorfra du har udsigt til byens tage, eller du kan nyde en stund i hotellets dejlige spaafdeling, der tilbyder en række forskellige behandlinger.

På hotellet finder du to gode restauranter, der serverer hhv. a la carte og buffet i særklasse. Hertil en rigtig god bar, der fungerer som samlingspunkt for hotellets gæster såvel som udefrakommende gæster. 

Værelserne er ligesom resten af hotellet en klasse for sig, indrettet i en herlig blanding af art deco og tung klassisk stil. Her er kælet for detaljerne med smukke lysekroner, guldarmaturer, marmor og fine møbler - og det er bare standarden. Vælger du at opgradere til en suite, kan du også få fornøjelsen af din personlige butler. 

Glæd dig til et nærmest royalt ophold på et af Buenos Aires' absolut mest eksklusive og ikoniske hoteller. 

 

 

206 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Las Americas Towers ★★★+

Et dejligt hotel med optimal beliggenhed i den mondæne og hyggelige Recoleta-bydel tæt på metropolens seværdigheder og med masser af gode restauranter lige uden for døren.  Der er kun få minutters gang til shoppegaden Avenida Santa Fe. Hotellet har en mindre udendørs pool, hvilket er sjældent i Buenos Aires.

I lobbyområdet findes en hyggelig bar og gode siddeområder. Der serveres god morgenmad fra buffeten i underetagen. Værelserne er fine med god plads til kufferten og hyggelig indretning med mørke træmøbler og tæpper i varme farver. Alle moderne fornødenheder.

96 værelser
0 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Recoleta Grand ★★★★

Dette skønne hotel ligger i Recoleta-bydelen, et af Buenos Aires' absolut pæneste områder med smukke gamle bygninger, små butikker og virkeligt gode restauranter lige uden for døren. Indretningen er tilsvarende elegant med et strejf af skandinavisk design og afstemte farver og bløde materialer.

Her finder I gode, luksuriøse værelser med alle faciliteter. Hotellet har naturligvis spa og fitnesscenter og en dejlig restaurant, der lægger vægt på kvalitet og gode råvarer. 

90 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Kenton Palace ★★★★

Dette gode hotel ligger rigtigt godt i udkanten af San Telmo-kvarteret. Tæt på flere af byens tangobarer og den brede palette af restauranter i Puerto Madero-bydelen. Her er du heller ikke langt fra den klassiske bydel, Recoleta, og bydelen La Boca, hvor der er fuldt smæk på farverne i gadebilledet.

Hotellet er dejligt lyst og har en åben restaurant i forbindelse med receptionen med et gårdhaveagtigt miljø, selvom det er indendørs. Hertil en vinkælder, der byder på en række spændende vine, hovedsagligt fra det argentinske vinland.

Værelserne er rummelige og velindrettet med alle moderne fornødenheder, og her findes desuden spa, fitnesscenter og en mindre pool.

72 værelser
0 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Novotel Buenos Aires Hotel ★★★★

Et dejligt hotel beliggende helt i centrum af Buenos Aires, to blokke fra Obelisken og i gåafstand fra Casa Rosada, katedralen og de fleste andre af byens seværdigheder.

Det er et moderne og smukt indrettet hotel med gode faciliteter, herunder en udendørs pool i grønne omgivelser og en restaurant med fokus på middelhavskøkkenet.

129 værelser
0 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

NH Buenos Aires City ★★★★

På NH Buenos Aires City bor du i skønne rammer et stenkast fra Plaza de Mayo og flere af byens centrale seværdigheder, herunder Colónteatret og nabolaget San Telmo. 

Fra hotellets rooftop kan du nyde udsigten over byens tårne og tage, alt imens du tager en dukkert i poolen, og skulle du få trang til at røre dig, har hotellet et godt træningslokale med de mest almindelige redskaber og maskiner. Derudover byder hotellet på en international restaurant og bar. 

Værelserne er moderne indrettet i forskellige farvetemaer med gode senge samt faciliteter som bl.a. tv, lydisolering, hårtørrer og minibar. 

302 værelser
0 By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar

Rejser til Buenos Aires

Buenos Aires

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
29° C
26° C
23° C
19° C
16° C
15° C
17° C
19° C
23° C
25° C
28° C
Nedbør i mm.
122 mm
123 mm
154 mm
107 mm
92 mm
50 mm
53 mm
63 mm
78 mm
139 mm
131 mm
103 mm

Billeder fra Buenos Aires

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)