bali - gili_baad_07
Bali - Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide

Bali, Gili og Lombok

4,5 (42 Anmeldelser)
18 dage fra 15.445 kr.

Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok

Kultur, natur og daseliv i absolut særklasse

Denne rejse byder på mageløse oplevelser på Bali, Gili Meno og Lombok og henvender sig til jer, som sætter pris på kulturelle og autentiske oplevelser men også ønsker god tid til at slappe af og nyde områdets bedste strande og enestående koralrev.

I begynder rejsen i Ubud, Balis kunstneriske og kulturelle hjerte, hvor I har god tid til både kulturelle oplevelser, udflugter ud i naturen og afslapning på et skønt hotel direkte ud til rismarkerne. Herefter tager I færgen ud til Gili Meno, hvor der venter jer nogle skønne dage over og under havoverfladen i selskab med fisk og koraller i alle regnbuens farver.

I besøger alle tre koraløer, og sammen med vores lokale guide får I adgang til de bedste koralrev. Sidste stop på turen er på Lombok, hvor I oplever øens fine, gamle kultur og autentisk hverdagsliv. I bor på Merumatta Senggigi direkte på Senggigi Beach, hvor hængekøjen mellem to svajende palmer danner den perfekte ramme for et udsøgt driverliv.

I afslutter ferien tilbage på Bali i Legian, hvor den pulserende strandby sætter prikken over i'et og det perfekte punktum for jeres rejse.

Vi har sammensat en udflugtspakke med tre udflugter i Ubud, tre på Gili Meno og en enkelt på Lombok, som vi synes tilfører jeres rejse ekstra kulør. Udflugterne giver jer et interessant indblik i, hvordan livet leves i denne del af verden, og viser jer samtidig områdets enestående natur. De tre udflugter på Bali ledes af vores fantastiske balinesiske guider, som begejstrer vores gæster med deres viden og fortælleevner. Alle Udflugter på Bali, Gili og Lombok er med engelsktalende guider og foregår i grupper med op til 20 danske gæster.

Udflugtspakken er et tilkøb til rejsen, men I kan også vælge at rejse helt på egen hånd. Alle transporter til og fra lufthavne og mellem hotellerne er inkluderet i rejsens pris, uanset om I tilkøber udflugtspakken. Dagsprogrammet er dog baseret på tilkøb af udflugtspakken.

Rute og højdepunkter

bali - bali_mageloese gili lombok ny Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN
Sted
Nætter
Højdepunkter

5 nætter i Ubud, Bali Ubud, Bali
5
Højdepunkter
Ved køb af udflugtspakke: I udforsker Ubud og omegn med jeres lokale guide. Bl.a. cykeltur langs rismarkerne, besøg ved vulkaner, Balis modertempel og interessant indføring i balinesernes sociale liv. Også tid til at nyde solen og poolen.

5 nætter i Gili Meno Gili Meno
5
Højdepunkter
I tager færgen til Gili Meno og bor dejligt på stranden. Sammen med jeres guide vandrer I hele øen rundt og besøger Gili Trawangan og Gili Air (kræver tilkøb af udflugtspakke). God tid til afslapning og snorkling.

3 nætter i Lombok Lombok
3
Højdepunkter
Med færgen til Lombok, hvor I bor direkte ved stranden. I tager på guidet ørundtur for at udforske øens smukke natur (kræver tilkøb af udflugtspakken). Hjemrejsen via Singapore direkte fra Lombok.

2 nætter i Legian, Bali Legian, Bali
2
Højdepunkter
Vi afslutter med to dage i pulserende Legian, hvor vi kan nyde atmosfære på stranden og pulsen i byen. Her er et bred udvalg af restauranter og forretninger.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Vi havde en rigtig dejlig rejse til Bali - alt var perfekt: rejsen, hoteller, lokale guider m.m.

4,5 (42 Anmeldelser)
Bali magelose vest bali magelose katalog forside Bali_Mageløse_ubud lovina jimbaran_dec15

Bestil Bali kataloger

Søger du inspiration til din Bali rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rejser

Bali

Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Legian

Tilkøb udflugter m/ dansktalende guide
Colombia

Colombias skatte

Individuel rejse
Thailand

Mageløse oplevelser

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)