canada - banff national park_moraine lake_06
Canada - Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Rocky Mountains til Vancouver

11 dage fra 27.900 kr.

Fra Rocky Mountains til Vancouver

En rundrejse med fokus på Canadas smukke natur

Tag med på en fantastisk rundrejse, der er planlagt ud fra en grundtanke om ’mere sightseeing, mindre kørsel'. Vi bevæger os gennem spektakulær natur i den canadiske del af Rocky Mountains – fra Banff i højderne gennem fantastiske og UNESCO-beskyttede nationalparker og ud til havet og den skønne metropol Vancouver.

Rejsen begynder i Banff National Park, hvor vi for første gang møder synet af høje bjergtinder, tusindårige gletsjere og dybe blå søer. Videre går det til den betagende Moraine Lake, til Lake Louise og ad Icefields Parkway – en af verdens smukkeste køreture – til Jasper National Park.

Vi får mulighed for at gå en tur på Athabasca-gletsjeren og sejle på den ufatteligt smukke Maligne Lake, og herefter går turen gennem cowboy- og guldgraverlandet til OL-byen Whistler, hvor vi får endnu flere spektakulære billeder på nethinden, mens vi sidder i verdens længste og højeste gondol. Vi slutter i Vancouver, som ligger smukt ved Strait of Georgia til næsten alle sider. 

Vi rejser i små grupper med maks. 25 deltagere og har en særdeles dygtig dansk rejseleder med, som fortæller vidt og bredt om naturen, dyrene, de skønne byer og de oprindelige folk, First Nations, hvis kultur har rødder tusinder af år tilbage i tiden.

Glæd jer til en rundrejse med fokus på mere sightseeing og mindre kørsel med oplevelser i naturen og i storbyer i de helt rigtige doser og med maksimal forkælelse for øjet.

Rute og højdepunkter

canada - canada_fra rocky til vancouver Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Banff Banff
2
Højdepunkter
Banff National Park er UNESCO-verdensarv og fyldt til bristepunktet med sneklædte bjergtinder, gletsjere og dybe blå søer.

1 nætter i Lake Louise Lake Louise
1
Højdepunkter
Vi kører langs Bow Valley Parkway med udsigt til elge og tykhornsfår. Vi tager en afstikker til Moraine Lake, som er prototypen på en canadisk bjergsø.

2 nætter i Jasper Jasper
2
Højdepunkter
Jasper National Park – også UNESCO-verdensarv med bl.a. Patricia, Pyramid Lake samt gåtur langs Maligne Canyon. Vi snapper efter vejret ved den smukke Maligne Lake.

1 nætter i Sun Peaks Sun Peaks
1
Højdepunkter
Langs Thompson River til hjertet af British Columbia og Sun Peaks, en af Canadas skønne vintersportssteder.

1 nætter i Whistler Whistler
1
Højdepunkter
Gennnem ”cowboy- og guldgraverland” til OL-byen Whistler ved foden af Whistler og Blackcomb Mountains. Mulighed for en tur med Peak 2 Peak-gondolen mellem de to bjerge.

2 nætter i Vancouver Vancouver
2
Højdepunkter
Sightseeing i Vancouver til bl.a. Stanley Park med totempæle, trendy Robson Street, historiske Gastown, Granville Island og Chinatown.

Gratis foredrag om Canada

Gratis foredrag om Canada

Kom til et spændende foredrag om rejser til Canada. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Efter vores opfattelse kunne vi ikke ønske os en bedre rejseleder end Niels. Positiv, vidende, professionel, og - ikke mindst - festlig, god humor og godt humør.

canada_RR katalog forside Alaska krydstogt inkl rocky mountaineer toget

Bestil Canada kataloger

Søger du inspiration til din Canada rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
Costa Rica

På eventyr i regnskoven

Rundrejse med dansk rejseleder
Indien

Eventyrlige Sydindien

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)