Ilulissat_by_03
Grønland - Rundrejse med dansk rejseleder

Rundrejse til Grønland

I midnatssolens skær

8 dage fra 32.635 kr.

I midnatssolens skær

Denne rejse er en eventyrrejse til Grønland og den arktiske sommer med dansk rejseleder hele vejen fra Danmark – en rejse med fokus på landets fabelagtige natur med dybe isfjorde, spektakulære gletsjere og knejsende isbjerge. Og med fokus på den enestående kultur – fra inuitternes maleriske bygder til det moderne Grønland.

Vi flyver til Kangerlussuaq, som er porten til den mægtige Indlandsis, og her skal vi blandt andet høre om Grønlands rolle under 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig – et emne, som er mere aktuelt end nogensinde. Vi skal også besøge den imponerende Russelgletsjer, der ligger ved Indlandsisen og midt i det UNESCO-beskyttede område ’Aasivissuit Nipisat - Jagtområdet mellem Indlandsis og Hav’, og som et absolut højdepunkt skal vi gå en tur på selve Indlandsisen.

Efter to overnatninger i Kangerlussuaq flyver vi til Ilulissat, der ligger fantastisk ved Isfjorden, som også er på UNESCOs liste over verdensarv. Vi bor rigtig godt med udsigt over fjorden, og herfra skal vi på en sejltur til Eqi-gletsjeren, som vi anser for at være et af de smukkeste steder i hele Grønland. Vi kommer tæt på men i sikker afstand fra gletsjerkanten og oplever, hvordan kæmpestore stykker is brækker af kanten og forsvinder ned i isfjordens klare vand.

På en anden udflugt fra Ilulissat besøger vi den autentiske bygd Oqaatsut, hvor vi stifter bekendtskab med lokale liv, og på en vandretur ud i UNESCO-verdensarven besøger vi en fortidig boplads. Vi tager på sejltur mellem isbjergene i midnatssolens blide lys – en oplevelse, der for altid vil lagre sig på nethinden.

Vælger man afgangen, hvor vi er i Grønland den 21. juni, er vi så heldige at opleve Grønlands Nationaldag, hvor grønlænderne trækker i deres smukke nationaldragter og fejrer sig selv. Derudover oplever vi på hele rejsen midnatssol, men med det oplevelsesspækkede program, som vi har lagt, og med alt den friske luft, vi indtager, er vi ikke nervøse for at spolere nattesøvnen, selvom der er lyst døgnet rundt.

Vi rejser med en særdeles kompetent rejseleder, som er med hele vejen fra Danmark, og vi har dygtige lokale guider med på vores udflugter. Alle udflugter og måltider er inkluderet i rejsens pris, og som altid rejser vi i små grupper med kun 10 til 24 deltagere. Glæd jer til at opleve arktisk sommer i prægtige Grønland!

Se i øvrigt vores store udvalg af rundrejser med dansk rejseleder og rejser på egen hånd til Grønland.

Rute og højdepunkter

groenland_RR_I midnatssolens skaer Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Kangerlussuaq Kangerlussuaq
2
Højdepunkter
Vi hører om baseområdets strategiske betydning og nyder udsigten til den smukke natur omkring byen på en inkluderet udflugt. Vi går en tur på selve Indlandsisen og udforsker Russelgletsjeren i det UNESCO-beskyttede område med inuitternes jagtmarker mellem is og hav. Vi får udsigt til dyrelivet med moskusokser, rensdyr og arktiske fugle.

5 nætter i Ilulissat Ilulissat
5
Højdepunkter
Indlogering med udsigt til Isfjorden og byrundtur i Ilulissat, der ligger fantastisk ved den UNESCO-beskyttede fjord. Afhængig af afrejsetidspunkt oplever vi Nationaldagen, hvor grønlænderne trækker i deres smukke nationaldragter, og tager på vandretur gennem UNESCO-beskyttet natur til Sermermiut-bopladsen med 4000 års historie. Vi besøger den imponerende Eqi-gletsjer, tager på sejltur til bygden Oqaatsut, hvor vi introduceres til det lokale liv, samt på sejltur mellem isbjergene i midnatssolens skær.

 Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Andre spændende rundrejser

Balkan

En tidsrejse gennem Sydbalkan

Rundrejse med dansk rejseleder
Jordan

Et historisk vingesus

Rundrejse med dansk rejseleder
Chile

Påskeøen og Atacamaørkenen

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)