japan - japan_sakura_kisebaertrae_geisha_02
Japan - Rundrejse med dansk rejseleder

Solgudens ø-rige

4,9 (68 Anmeldelser)
12 dage fra 30.990 kr.

Solgudens ø-rige

Et betagende kulturchok

Denne rejse indeholder højdepunkterne i Japan med ophold i Japans gamle kejserby Kyoto og i hovedstaden Tokyo. Kyoto, Japans gamle kulturcenter, byder på et sandt overflødighedshorn af fine templer, smukke haver og et spændende kulturliv. Tre dage er reserveret til byen.

Fra Kyoto er der en udflugt til Miho-museet, en af verdens store museumsoplevelser både arkitektonisk og udstillingsmæssigt, og til Nara. Denne by, der i nogle årtier var Japans hovedstad, blev ikke bombet under krigen, og den rummer nogle af de fineste arkitektoniske anlæg i Japan, vigtige museer og smukke parker.

I Hiroshima vil en af verdenshistoriens mest betydningsfulde hændelser blive nærværende, når vi besøger stedet, hvor den første atombombe blev kastet i 1945. Syd for byen ligger Shinto-religionens helligste ø, den smukke skovklædte bjergø Miyajima. Vi besøger her den berømte helligdom, som ved højvande står over vandet på pæle. Den store Tori, der markerer helligdommen, står i vand, men når det er lavvande, kan man gå tørskoet ud til den.

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen er af alverdens mode- og designtidsskrifter kåret som en af verdens mest "hippe" storbyer. Under vores ophold i Tokyo ser vi spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked. Men vi dykker også ned i hverdagens Japan, tager bad på japansk og meget mere!

Målet med vores rejse er, at vi får et bredt billede af såvel det moderne Japan som det historiske og ikke mindst af landets fabelagtige natur. Udflugtsprogrammet er omfattende, og der kan forekomme ændringer undervejs, hvis noget spændende pludselig dukker op! Men det er naturligvis altid tilladt at springe noget over for at hvile, gå på indkøb eller for at se noget andet. For at holde udgifterne nede foregår mange udflugter med kollektiv transport, som i Japan er både lettilgængelig og præcis. Samtidig oplever vi Japan på en fin og anderledes måde.

Vi kommer til at gå en del på rejsen, så derfor er den ikke egnet for bevægelseshæmmede. Morgenmaden vil være en buffet med en blanding af japansk og vestlig morgenmad. De inkluderede frokoster vil være typiske japanske frokoster med vægt på grøntsager, nudler og ris, fisk - og næsten altid smukt anrettede. Vi varierer bestillingerne, så vi får mange forskellige smagsprøver fra det sunde og lækre japanske køkken.
 

Tilkøb en japansk "madpakke"

Rejselederen arrangerer et tilkøb bestående af syv fællesspisninger ud over de allerede inkluderede måltider. Rejselederen har fundet gode - og ikke for dyre restauranter, der giver et godt billede af, hvad Japan tilbyder madmæssigt. 

Vægten er naturligvis lagt på det japanske køkken, men da japanerne selv ynder at spise udenlandsk mad indimellem, har vi også valgt et par restauranter, der ikke er japanske for afvekslingens skyld.

Tilvælg madpakken ved bestilling af rejsen.

Små grupper 15-25 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Målet med rejsen

Målet med vores rejse er, at vi får et bredt billede af såvel det moderne Japan som det historiske og ikke mindst af landets fabelagtige natur. Udflugtsprogrammet er omfattende, og der kan forekomme ændringer undervejs, hvis noget spændende pludselig dukker op!

Foredrag

Gratis foredrag om Japan

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Kyoto 5 nætter i Kyoto
5
Overnatning

Tokyo 5 nætter i Tokyo
5
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Købehavn - Kyoto
Afrejse fra København/Billund via Amsterdam med ankomst tidligt næste morgen.
Dag 2.
Kyoto
Smuk og funktionel arkitektur på Kyoto station. Rundvisning i området og besøg i det UNESCO-beskyttede Higashi Honganji-tempel.
Dag 3.
Kyoto, Filosoffens Sti og Gion
Gåtur langs Filosoffens Sti under kirsebærtræerne. Det indbydende Nishiki-fødevaremarked og det smukt restaurerede Gion-forlystelsesområde med geishaerne. Husk kamera!
Dag 4.
Kyoto
Det berømte guldtempel, smukke Zen-haver, der giver ro i sjælen og forkælelse til øjnene. Irgrønne bambuslunde og den magtfulde shoguns borg med ”nattergalegulvet”.
Dag 5.
Kyoto og Nara
Kyoto-området med heldagstur til Miho-museet tegnet af stjernearkitekten I. M. Pei og besøg i den gamle hovedstad Nara med verdens største træbygning og største bronze-buddha.
Dag 6.
Hiroshima og Miyajima
Meget rørende besøg ved kuplen, hvor atombomben faldt i 1945 og lærerig runde på museet - et must i Japan. Videre til bjergøen Miyajima, et af de smukkeste og helligste steder i Japan, torien i vandet er et rent postkortmotiv.
Dag 7.
Kyoto – Tokyo, tog til tiden
Med Shinkansen fra Kyoto til hovedstaden Tokyo, en oplevelse i sig selv. Vi bor i Asakusa-området og går en tur her, bl.a. til Tordenporten, byens mest kendte tempel.
Dag 8.
Tokyo, Sky Tree
Byens nyeste seværdighed, Sky Tree, som med sine 634 meter er verdens højeste fritstående sendemast - vi tager turen op i elevatoren. Besøg i Kiysoumi-haven, en klassisk landskabshave fra Edo-perioden, og som modpol hertil - det fashionable Ginza.
Dag 9.
Mt. Fuji og Hakone
Vi kører med bus ud til det perfekte, hellige bjerg, Mt. Fuji, Japans vartegn. Vi sejler på søen for at nyde udsigten til bjerget (hvis vejrguderne vil), og besøger frilandsmuseet i Hakone.
Dag 10.
Tokyo, Hami Rika-parken
Tidligt besøg på den ydre del af verdens største fiskemarked, det imponerende Tsukijo-marked. Vi besøger også de stilfulde Omotesando og Harajuku-kvarterer, hvor de nyeste modetendenser opdages, og Nezu-museet med sin imponerende kunstsamling og Tokyos smukkeste have.
Dag 11.
Tokyo
Sammen med vores lokale guide besøger vi det ukendte, gamle Tokyo som kontrast til alt det moderne og nyder udsigten fra Metropolitan Government Office helt til Mt. Fuji, hvis vejret er med os. Også lidt tid til shopping og til oplevelser i forlystelseskvarteret med sine finurligheder.
Dag 12.
Hjem til København
Hjemrejse via Amsterdam med ankomst til Danmark om aftenen.

Andre spændende rundrejser

Mexico

Eventyrlige Mexico

Rundrejse med dansk rejseleder
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
USA

På eventyr i det nordøstlige USA

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)