Rovinj_01
Kroatien - Rundrejse med dansk rejseleder

Sommerferie i Istrien

8 dage fra 11.490 kr.

Sommerferie i Istrien

Sommerferie med oplevelser i skønne Kroatien

Vi har her sammensat en sommerferie, der blander spændende oplevelser i Istrien i det nordlige Kroatien med god tid på et dejligt og særdeles velbeliggende 4-stjernet hotel.

Istrien er en dejlig halvø og et klassisk ferieområde. Halvøen er omgivet af det blå Adriaterhav, her er fine strande i små bugter, charmerende middelalderbyer, rester fra romertiden, dejlig mad og vin – kort sagt, alt hvad man behøver for at få en dejlig ferie med et spændende indhold.

Flyvetiden til Pula er kun et par timer, og herfra er der en kort køretur til Rovinj og en kort sejltur ud til yndige Sveti Andrian – så er vi fremme på det dejlige Island Hotel Istra og klar til en uges ferie. Vi skal på spændende udflugter næsten hver dag: byvandring i Rovinj, der blev grundlagt i det 4. århundrede, og i Pula, som har et af verdens bedst bevarede amfiteatre fra romertiden. Vi skal et smut til Slovenien for at udforske Europas største grottesystem – 20 km i alt under jorden med smukt belyste drypstensformationer – samt et ægte eventyr- og ridderslot, Predjamaslottet, der nærmest vokser ud af klipperne. Og så skal vi ikke mindst besøge øen Cres, en vidunderlig perle med en prægtig natur.

Når vi ikke er på udflugt, har vi masser af tid til at slappe af på hotellet. Her er to pools og flere strande at vælge mellem, og mulighed for lige dele aktiviteter og fred og ro. 

Vi har en dygtig rejseleder med og rejser som altid i en lille gruppe med 15-25 deltagere. Rejsen egner sig til alle – såvel par som venner, familier og singler. Og vi får meget for pengene: 7 nætter på et dejligt hotel med masser af faciliteter, 4 udflugter og morgenmad og middag inkl. vin, øl og sodavand hver dag på hotellet. Tag med på sommerferie i Istrien og få store oplevelser – tæt på!

Rute og højdepunkter

Kroatien_sommerferie i istrien Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

7 nætter i Rovinj Rovinj
7
Højdepunkter
Indkvartering på Island Hotel Istra, der ligger fantastisk på en lille ø ud for Rovinj i Istrien. Byvandring med rejselederen og lokalguide i Rovinj, som blev grundlagt omkring det 4. århundrede. Et smut til Slovenien for at opleve Europas største grotter ved Postojna. Vi kører med tog gennem grotterne og iagttager naturens vidundere og besøger Predjama et eventyrligt middelalderslot, der vokser ud af klipperne. Udflugt med rejselederen og lokalguide til Pula kendt for sit Colosseum fra romertiden. Udflugt til skønne Cres med vidunderlige udsigter. God tid til at nyde skønne omgivelser og dejlige strande på Sveti Andrian.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Andre spændende rundrejser

Italien

Amalfikystens lyksaligheder

Rundrejse med dansk rejseleder
Kroatien

Kroatien - til lands og til vands

Krydstogt med dansk rejseleder
Portugal

Pragtfulde Portugal

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)