Essensen af Malaysia
Download katalog over rejsen

16 dage fra 19.715 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Malaysia Essensen af Malaysia

Individuel rejse 16 dage fra 19.715 kr.

4.5   (55 anmeldelser)
malaysia - cameron_te plantage_01

Det moderne og det traditionelle Malaysia

Tag med til fire af Malaysias absolutte højdepunkter på en rejse, der mikser historien, naturen, storbylivet og strandlivet. I kommer tæt på det ægte Malaysia, som det udspiller sig i både by og land, og oplever et vekslende tempo, når I bevæger jer fra det moderne til det traditionelle.

malaysia - kuala lumpur_skline_03
malaysia - cameron highlands_teplantage_03

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Kultur, natur, storby og strand
 • 2 dage i Cameron Highlands
 • Besøg ved Batu-grotterne
 • En hel uge i Langkawis strandparadis
 • Stort udvalg af tilkøbsudflugter
 • Inkl. alle transporter
malaysia - langkawi_cenang strand_07

Oplev Malaysias diversitet

Rejsen starter i Kuala Lumpur, hvor I har udsigt til en af Asiens smukkeste skylines fra alle hjørner af byen.

En moderne by der også gemmer på ærketraditionelle oaser, grønne områder, templer og moskéer. Næste stop på rejsen, Cameron Highlands, er en verden til forskel. Her er grønne telandskaber så langt øjet rækker og en landlig idyl, der på sin vis er traditionel malaysisk og samtidigt har stærke referencer til den engelske kolonitid. 

På Penang Island er der skruet godt op for charmen i UNESCO-udnævnte George Town. Her lever kinesere, indere, malayer og andre folkeslag lykkeligt side om side i kolonitidens smukke gader, hvor duften fra gadekøkkenerne pirrer næsen mens øjet fanger nogle af byens mange finurlige vægmalerier. Ikke langt fra byens leben kan I begive jer ud i junglens dybe stille ro på toppen af Penang Hill.

Den sidste uge tilbringer I med sand mellem tæerne, daglige dukkerter, bådture og naturoplevelser på Langkawi.

Et af Malaysias mest populære ferieparadiser, der byder på badeferie med et hav af oplevelser.

Rejsen er til jer, der vil opleve lidt af det hele. Vi har lagt oplevelser ind på vejen, når I kører fra Kuala Lumpur til Cameron Highlands og har inkluderet udflugter under opholdet i Cameron Highlands. I Kuala Lumpur, på Penang Island og på Langkawi er der mulighed for at tilkøbe en række spændende udflugter i det omfang, der matcher jeres temperament.

malaysia - Malaysia_essensen af malaysia

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Kuala Lumpur 2 nætter: Kuala Lumpur 2 Meliá Banyan Tree +
Cameron Highlands 1 nætter: Cameron Highlands 1 Strawberry Park Resort +
George Town (Penang) 3 nætter: George Town (Penang) 3 Areca Hotel + Eastern & Oriental
Langkawi 7 nætter: Langkawi 7 Holiday Villa Beach Resort & Spa Pelangi Beach Resort & Spa Casa del Mar The Datai Langkawi

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

malaysia - kuala lumpur_skline_02 Opgradering
Kuala Lumpur

Banyan Tree

+

På Banyan Tree lever I i sus og dus med udsigt til det meste af byen - ikke mindst Petrona Towers, som I enten kan nyde synet af fra jeres værelse eller fra den populære rooftop bar, Vertigo, på 59. etage.

Se hotel
Premium Room Inkluderet i prisen
Kuala Lumpur

Meliá

Se hotel
malaysia - cameron_te plantage_01 Inkluderet i prisen
Cameron Highlands

Strawberry Park Resort

+
Se hotel
malaysia - George town_shop house_05 Inkluderet i prisen
George Town, Penang

Areca Hotel

+
Se hotel
HW Swimming Pool Opgradering
George Town, Penang

Eastern & Oriental

Se hotel
malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

Se hotel
malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

Se hotel
malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

Dette skønne hotel ligger direkte på den flotte Cenang-strand og er bygget i en for stedet lidt usædvanlig middelhavsagtig stil med tykke mure i terracotta-farver, men det virker!

Se hotel
The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

Se hotel

Generelt en super fin tur. Vi vil ikke være bange for at booke hos Stjernegaard igen, da alt klappede.

Susanne Friis, Lille Skensved
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Malaysia
malaysia - george town_cykel_01

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I rejser fra Danmark og sætter kurs mod Kuala Lumpur, Malaysias hovedstad. I har et flyskift undervejs, inden I lander dagen efter.

malaysia - Malaysia_essensen af malaysia
malaysia - kuala lumpur_befolkning_parade_uafhaengighedsdag_01 malaysia - langkawi_beach_01

Dag 2

Ankomst til Kuala Lumpur

Efter ankomst i Kuala Lumpur bliver I mødt af en repræsentant for Stjernegaard, der følger med jer til hotellet i centrum af byen.

Her opdager I hurtigt, at Kuala Lumpur er en super moderne, multikulturel storby med en veludviklet infrastruktur, trendy arkitektur og et hektisk liv. Kuala Lumpurs skyline består af nogle af verdens højeste skyskrabere, bl.a. de ikoniske tvillingetårne, der tårner op som byens vartegn. Tårnene, som gennem mange år har stjålet al opmærksomheden, har de seneste år fået stærk konkurrence fra byens nyeste skyskraber, Exchange 106, der lige akkurat rager op over tvillingetårnene. Oven i købet med en oplyst krone på toppen.

Byens skyline er måske det første, I lægger mærke til, men ser I godt efter, vil I også opdage en mere traditionel side af byen med minaretter, moskeer, templer og gamle bygningsværker.

Er energien til det, kan I tage med på en guidet city tour gennem det nye og det gamle Kuala Lumpur med besøg ved tvillingetårnene, kongepaladset, nationalmuseet og en række af byens vartegn. Eller måske I lader sanserne guide jer til byens markeder, som bugner af farverige, lokale råvarer, der helt sikkert vækker sulten.

Malaysisk cuisine er et herligt miks af sydøstasiens bedste krydderier, råvarer og traditioner, bl.a. med stærke referencer til det kinesiske og indiske køkken, så tag for jer af retterne og få smag for Malaysia.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Premium Room Inkluderet i prisen
Kuala Lumpur

Meliá

malaysia - kuala lumpur_skline_02 Opgradering
Kuala Lumpur

Banyan Tree

+
malaysia - kuala lumpur_skyline_01
malaysia - kuala lumpur_the thean hou_01 Når du rejser til Malaysia, bør du opleve Kuala Lumpur - Malaysia største by

Kuala Lumpur er en smeltedigel og et miks af det traditionelle og det moderne.

Dag 3

Kuala Lumpur på egen hånd eller tilkøb udflugter

I har en hel dag til at opleve Kuala Lumpur og omegn, og her er nok at give sig til.

Byen er relativ nem og sikker at bevæge sig rundt i på egen hånd, fx med skytrain, der foruden at bringe jer fra A til B også giver jer et godt overblik over byens skyskrabere og grønne oaser.

Selv om I befinder jer midt i en af verdens største byer, befinder I jer også under tropiske himmelstrøg. I byens botaniske have finder I således intet mindre end 3000 forskellige orkidéarter samt en mindre regnskov, der er hjem for rundt regnet 6000 sommerfuglearter. 

Vil I gerne helt tæt på byen og dens mange kontraster, kan det anbefales at opleve Kuala Lumpur på cykel. Her kommer I forbi små, traditionelle landsbyer omringet af skyskrabere, forbi templer, moskeer, overdådige bygningsværker og videre til det sprudlende og farverige liv i Chinatown. I får alle dufte og lyde med, som I triller gennem byen og bliver vidne til hverdagen i storbyen.

Har I set det, I vil i centrum, kan I tage en tur uden for byen, hvor religion og natur mødes i smukt samspil ved Batu-grotterne. I bliver mødt af verdens næsthøjeste hindustatue, 43 meter høje Murugan Murti, hvorfra 272 farverige trin leder op til det hinduistiske tempel placeret i 400 millioner år gamle kalkstensformationer.

Her er gyldne statuer, pompøse altre og en række religiøse artefakter omgivet af den rå natur.

Et smukt og lettere mærkværdigt syn.

Om aftenen kan I vælge at besøge et af byens natmarkeder eller gå på opdagelse i det malaysiske menukort på en af byens mange gode restauranter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Premium Room Inkluderet i prisen
Kuala Lumpur

Meliá

malaysia - kuala lumpur_skline_02 Opgradering
Kuala Lumpur

Banyan Tree

+

Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs skyline består af nogle af verdens højeste skyskrabere suppleret af minareter fra de fine gamle moskeer og bygningsværker fra kineserne, briterne, inderne og flere andre folkeslag. Det gør byen til et virkeligt spændende bekendtskab med mange kontraster.

Vi har god tid til at opleve storbysus, inden vi fortsætter videre ud i naturen.

malaysia - kuala lumpur_by_skyline_02

Dag 4

Kuala Lumpur – Cameron Highlands, besøg ved Batu-grotterne

Efter et par dage i storbyen venter en hel anden side af Malaysia i Cameron Highlands.

Højlandet ligger ca. 200 kilometer nord for Kuala Lumpur i en højde af 1542 meter og lokker med knitrende frisk luft, britisk kolonihistorie, grønne teplantager, jordbær og smukke vandreruter.

Området er opkaldt efter William Cameron, en britisk opdagelsesrejsende, der kom hertil for at kortlægge området i kolonitiden i 1885. Han skrev glædeligt til England om dette fantastiske sted, men hans optegninger forsvandt, og det var først 40 år senere, briterne endelig rigtig fik indtaget den idylliske provins. Der blev plantet teplantager, lavendler og roser i stor stil, og den britiske arkitektur fik en plads i landskabet. Der blev sågar lavet golfbaner og feriehuse til de briter, der kunne tænkes at tage rejsen hertil.

På vejen til højlandet tager I en pause ved Batu-grotterne, hvor religion og natur mødes i smukt samspil. Her bliver I mødt af verdens næsthøjeste hindustatue, 43 meter høje Murugan Murti, hvorfra 272 farverige trin leder op til det hinduistiske tempel placeret i 400 millioner år gamle kalkstensformationer. Her er gyldne statuer, pompøse altre og en række religiøse artefakter omgivet af den rå natur. Et smukt og lettere mærkværdigt syn.

Fra de religiøse grotter går turen videre til dagens mål, Cameron Highlands.

Efter en smuk køretur ankommer I i løbet af eftermiddagen.

Her nyder I en kop te, som det hører sig til på disse kanter, og går måske en tur i den flotte natur.

 • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia - cameron_te plantage_01 Inkluderet i prisen
Cameron Highlands

Strawberry Park Resort

+
malaysia - batu caves_01_hf
malaysia - cameron highlands_teplantage_01 malaysia - kuala lumpur_dim sum_01

Ved Batu-grotterne møder I verdens næsthøjeste hindustatue på 43 meter.

Dag 5

Cameron Highlands – George Town, smagen af te og et kig til sommerfuglene

Efter morgenmaden tjekker I ud fra værelset. I receptionen er der mulighed for at sætte jeres bagage henover formiddagen.

Nu venter endnu flere spændende oplevelser, når I begiver jer ud på en smuk vandretur ad den såkaldte Arcadia Trail. Det er en vandretur ind i regnskoven, der på alle måder er en anderledes oplevelse. Her er der rig mulighed for at opleve både interessante planter og dyr som farverige orkideer, forskellige svampe og en frodig og grøn underskov af mos.

Hold en pause på vandrestien og læg hovedet tilbage og kig op i den tætte regnskov, der breder sig over jer som et naturligt grønt tag, mens I dufter til blomsterne og lytter til fuglenes lydspor. En eksotisk velkomsthilsen fra regnskoven.

Måske har I en kikkert med, som kan være nyttig, hvis I prøver at kigge nærmere på noget af dyrelivet, men I skal være vakse ved havelågen for rent faktisk at få øje på fuglene, da de bevæger sig hurtigt. Men mon ikke det lykkes jer at få øje på nogle stykker. Aberne er anderledes lette at spotte, som de sidder her og der i træerne. Vandreturen ad Arcadia Trail er ikke udfordrende, og alle almindeligt gående har stor fornøjelse af turen.

Efter oplevelsen i regnskoven besøger I Sungai Palas Boh, en af regionens største og mest naturskønne teplantager. På vej til plantagen nyder I nuancerne fra de mange grønne mosaikker, som temarkerne danner, når de breder sig over bjergsiderne. Et fascinerende og flot syn! Vel fremme ved Sungai Palas Boh kan I hvile benene med en friskbrygget kop te sammen med scones, mens I fordøjer dagens hidtidige oplevelser.

Derefter fortsætter I til et sommerfuglereservat, hvor der venter en interessant og farverige oplevelse. Her lever et utal af de malaysiske sommerfugle, og I ønskes held og lykke med at tælle efter, som de flakker rundt i luften.

Efter besøget i sommerfuglenes verden, kører I tilbage til hotellet, hvor I spiser frokost (for egen regning), inden I mødes med jeres chauffør og fortsætter til George Town på øen Penang. Vi skal dog ikke ud at sejle i dag, da der er flere broer over til øen.

I er fremme på jeres hotel i George Town sidst på eftermiddagen. En charmerende UNESCO-udnævnt by hvor detaljerigdommen fra kolonitidens bygninger har fået et strejf med penslen og hvor grå mure piftes op med kreative vægmalerier, side om side med kinesiske templer, moskeer og gadekøkkener. 

Penang er en god blanding af det hele. Her er grøn natur, historie, kultur og mad i særklasse.

På det ene gadehjørne oser det af røgelse fra et farverigt, kinesisk tempel. Rundt om hjørnet høres bønnerne fra en moské og nede ad gaden bimler og bamler det med klokkespil fra en ceremoni i et af byens hindutempler. Penang er et glimrende eksempel på tolerance og kunsten at leve multikulturelt - og det har også sat sine spor på madfronten. Faktisk er maden så god, at øen er udnævnt til ’food capital of Malaysia’, og maden har da også fine referencer til bl.a. Indien, Mellemøsten, Myanmar, Thailand og i særdeleshed Kina.

Efter tjek-ind melder sulten sig sandsynligvis, og I kommer heldigvis ikke til at gå sultne i seng. Find en restaurant i et af byens spændende nabolag som Little India og Armenian Street eller tag for jer af det omfattende tilbud af streetfood. 

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

malaysia - George town_shop house_05 Inkluderet i prisen
George Town, Penang

Areca Hotel

+
HW Swimming Pool Opgradering
George Town, Penang

Eastern & Oriental

malaysia - cameron highlands_teplantage_06

Dag 6-7

George Town på egen hånd eller tilkøb udflugter

I har hele dagen til at udforske øen, der er cirka samme størrelse som Langeland.

Har I ikke allerede udforsket George Towns UNESCO-udnævnte gamle bydel, kan I gøre det i dag – til fods eller på en guidet cykeltur, der tager jer omkring byens smukkeste gader, madmarkeder, templer, nabolag og seværdigheder. Byens størrelse er overkommelig, trafikken er overskuelig og det er ingen sag at komme rundt i de små nabolag.

Vil I danne jer et lidt bredere indtryk af Penang, kan I tage på en ørundtur, der byder på et smukt vue over øen, byerne og kysten og giver jer en række oplevelser. I besøger en batikfabrik og ser, hvordan tekstilerne fremstilles og kører videre gennem krydderiplantager og gør et stop ved en frugthandler. Herefter går turen videre til øens slangetempel, der blev bygget til ære for en buddhistisk præst, som gav ly til slanger. Ifølge sagnet flyttede slangerne selv ind i templet, da det stod færdigbygget efter hans død, og slangerne blev herefter betragtet som hellige disciple.

Alternativt kan I udforske det landlige Penang på en cykeltur med rismarker, fiskerlandsbyer, grøntsagsplantager og mangroveskove. Her tager I bl.a. et kig ind i en traditionel landsby, hvor storfamilier bor i huse på pæle og får en snak med de lokale.

Sidst men ikke mindst bør I ikke snyde jer selv for en udflugt til Penang Hill. Her er der mulighed for at opleve junglen på en guidet tur i 'The Habitat', hvor I går en tur i højderne på Tree Top Walk og Langur Way Canopy Walk, hvorfra I har udsigt til George Town, den grønne jungle og dens dyr.

Det skønnes at junglen her har ca. 130 millioner år på bagen

Jeres guide kan fortælle alt om de historiske villaer fra kolonitiden, der ligger op ad bakkeskråningerne og det helt særlige økosystem, der hersker her.

Nyd aftenen i George Towns gader, måske på en guidet madekspedition, og tag for jer af retterne på byens restauranter og markeder.

 • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia - George town_shop house_05 Inkluderet i prisen
George Town, Penang

Areca Hotel

+
HW Swimming Pool Opgradering
George Town, Penang

Eastern & Oriental

malaysia - Penang island_georgetown_01
malaysia - penang_rismark_01 malaysia - penang_landsby_01

Nyd udsigten fra Penang Hill, besøg de kinesiske Clan Jetties, gå på opdagelse i de gamle gader og smag på maden i et af Asiens største madmekkaer.

Dag 8

George Town – Langkawi

I skal videre til turens sidste stop, Langkawi, en af Malaysias mest populære stranddestinationer – med god grund!

I skal flyve fra Penang lufthavn til det billedskønne ferieland, en kort tur på under en time.

Når I lander på Langkawi, bliver I hentet af vores samarbejdspartner og kørt til jeres hotel, der ligger ved en afsides bugt på det nordøstlige Langkawi - eller på Cenangstranden, en 2 kilometer smuk strandstrækning med roligt vand, palmesvaj og smukke solnedgange.

Uanset hvor I indkvarteres ligger stranden lige for jeres fødder og det klare vand lokker til en dukkert, der både er lun og forfriskende.

 • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

malaysia - langkawi_strand_03

Dag 9-14

Langkawi, strandlivets glæder og eksotiske overraskelser

Langkawi er et strandparadis, og I vil med stor sandsynlighed også tilbringe en stor del af tiden på stranden med en god bog og et par daglige dukkerter.

Men der er også meget andet at foretage sig. Foruden strande mod alle verdenshjørner er øen dækket af grøn jungle, spækket med vandrestier og små landsbyer her og der. Den helt store oplevelse venter dog i UNESCO-udnævnte Kilim Geoforest Park på det nordvestlige Langkawi.

Geoparken skal opleves på en guidet tur, hvor I sejler gennem de 500 millioner år gamle klippelandskaber, der er formet af vind og vejr gennem tiden. Som I nærmer jer mangroven ser I flokke af ørne, der svæver over sumpen, og jeres guide fortæller jer om mangrovens mange livsnødvendige funktioner - lige fra marinelivets yngleplads og spisekammer for rovfugle til tsunamiværn og rensningsanlæg. I besøger en grotte hvor stalagmitter og stalaktitter finder sammen i sjove konstruktioner, møder aber i massevis og nyder en frokost bestående af alt godt fra havet. 

Et andet naturmøde venter på Mount Mat Cinang. Bjergbestigning er ikke for alle, men heldigvis er det muligt at komme til tops via en 920 meter lang kabelbane, som efter sigende er den stejleste af sin slags i verden. På vej mod toppen kan I nyde udsigten til junglen, en række brusende vandfald og ældgamle klippeformationer. På en god dag kan I endda se helt til Thailand mod nord og Indonesien mod sydvest. Gå en tur på toppen ad gangbroer mellem trætoppene og nyd udsigten i alle retninger.

Øhavet omkring Langkawi gemmer på 99 små øer, hvoraf flere er oplagte at besøge og udforske på en bådtur.

Her er mange smukke rev med farverige fisk og koraller omkring øerne, så snorkelmasken er selvfølgelig med. En anden måde at opleve øen på er på cykel gennem landsbyer og smuk natur. Her bliver I vidne til det lokale liv i rismarkerne og på små lokale markeder, I kommer forbi traditionelle malaysiske huse og ser hvordan dagligdagen går sin gang på landet.

Langs Cenangstranden finder I en række gode restauranter og barer - alternativt byder kan I nyde en god middag på hotellet. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

malaysia/borneo - langkawi_mangrove_trae_01 Inkluderet i prisen
Langkawi

Holiday Villa Beach Resort & Spa

malaysia - PBL_Aerial_04 copy Opgradering
Langkawi

Pelangi Beach Resort & Spa

malaysia - casa del mar6 Opgradering
Langkawi

Casa del Mar

The Datai 2019 Aerial View 3 Hero Shot Opgradering
Langkawi

The Datai Langkawi

malaysia - langkawi_beach_gondol_udsigt_01
malaysia - Langkawi_mangrove_trae_01 malaysia - langkawi_seven wells_vandfald_01

Langkawi er strandferie - og meget, meget mere. Glæd jer til at mikse det søde strandliv med naturoplevelser til lands og til vands.

Dag 15

Langkawi – Danmark

Rejsen er nået til vejs ende og I skal tilbage til Danmark. I flyver direkte fra Langkawi og har et stop undervejs, inden I er tilbage i Danmark i morgen.

 • Morgenmad

Dag 16

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Maria Madsen

Maria Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
malaysia - langkawi_cenang beach_03
malaysia - langkawi_seven wells_vandfald_01

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Sri Lanka Sigiriya 15

Unikke Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Udforsk smukke Sri Lanka med privat bil og chauffør, når I oplever Sigiriya Rock, Ella, junglesafari i Gal Oya Valley og skøn strandferie i Bentota.

Sigiriya (2 nætter) Gal Oya Valley (3) Ella (2) Galle (2) Bentota Beach (4)
Thailand Andamanerhavets Perler Koh Yao Noi Hotel Dame 01

Andamanerhavets perler Thailand Individuel rejse

Oplev 3 skønne perler med masser af lokal charme, skønne sandstrande, landsbyliv, smaragdgrønne oaser og gode hoteller. 

Koh Lanta (6 nætter) Koh Kradan (3) Krabi (5) Attraktive priser på faste afgange
sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_02

Det klassiske Sri Lanka Sri Lanka Individuel rejse

Oplev Sri Lanka med privat bil og chauffør. Masser af UNESCO-verdensarv, kør i tog gennem temarkerne i det smukke højland, tag på safari og slut af med badeferie.

Sigiriya (2 nætter) Kandy (2) Ella (2) Yala (2) Mirissa (5)
Langkawi Overview

Livet på Langkawi Malaysia Individuel rejse

Fordyb jer i Langkawis saftiggrønne jungle og fascinerende kontraster fra de lyse sandstrande til de mørke grotter og nyd livet til fulde på øens bedste strande.

Langkawi (10 nætter)
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
08. mar. 2024 kr. 11.955 Udsolgt
22. mar. 2024 kr. 13.770 Udsolgt
27. mar. 2024 kr. 13.770 Udsolgt
19. apr. 2024 kr. 11.955 1 plads tilbage
03. maj 2024 kr. 11.955 1 plads tilbage
17. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
21. jun. 2024 kr. 13.950
25. jun. 2024 kr. 13.990
28. jun. 2024 kr. 14.595
02. jul. 2024 kr. 14.950 1 plads tilbage
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 1 plads tilbage
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
23. jul. 2024 kr. 14.950 4 pladser tilbage
26. jul. 2024 kr. 14.875
30. jul. 2024 kr. 14.950
06. sep. 2024 kr. 13.750
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)