par

Maldiverne

Rejser • vejret • hoteller

4,7 (9 Anmeldelser)

Maldiverne

One island, one resort

Maldiverne består af atoller og koraløer - der er ca. 1200 af dem og kun 200 er beboet. Ørigets luksuriøse resorts ligger på deres egen øer og har ingen kontakt med lokalbefolkningen, derfor er en rejse til Maldiverne heller ikke en kulturrejse - det er en badeferie. Til gengæld er det badeferie fra allerøverste hylde, der er tale om. 

De resorts, vi benytter, ligger på øer i Ari-atollen, som er ca. en halv times flyvning fra den internationale lufthavn i Male, eller på Male-atollen, som er i speedbåd-afstand fra lufthavnen. Begge atoller har fantastiske hvide strande og er omgivet af det smukkeste vand med optimale muligheder for snorkling og dykning.

Niveauet på Maldiverne er meget højt, både hvad angår faciliteter og service. Der er resorts for enhver smag, nogle er kun for det voksne publikum, mens andre egner sig særligt til familier. Tal med os om jeres ønsker til den perfekte badeferie, så finder vi det rigtige match.

Maldiverne_land Maldiverne
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Maldiverne


LUX* South Ari Atoll Resort & Villas ★★★★★

LUX*, som får vores varmeste anbefalinger, er et virkelig skønt, 5-stjernet resort beliggende på en for Maldiverne forholdsvis stor ø, den 1,8 km lange ø, Dhidhoofinholhu, i South Ari-atollen.

Resortet strækker sig over hele øen, og det giver masser af plads til den enkelte gæst. Resortet er meget velegnet til både par og familier. Øen ligger ca. 25 minutter fra Male lufthavn med vandfly eller 20 minutter med almindeligt fly til en nærliggende lille lufthavn, hvorfra man så sejler med speedbåd til resortet.

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas har vundet World Travel Awards 2017 for bedste hotel i Maldiverne, et område, hvor konkurrencen fra andre luksushoteller er virkelig hård.

Øen er vanvittig smuk med meget beplantning og eventyrlige strande. Lige uden for revet holder de store hvalhajer til, og der arrangeres snorkelture flere gange om ugen. Det er er et af de absolut bedste steder i hele verden at spotte hvalhajer!

Der er 193 smukt indrettede værelser på LUX* fordelt på bl.a. beach pavilions, beach villas, water villas og romantic pool water villas. Vi er specielt begejstret de smukke beach villas, hvor jer der ønsker at bo på land, og water villas for jer der vil bo over vandet. Der er maksimalt 480 gæster på resortet og 600 medarbejdere, hvilket indikerer det høje serviceniveau - ingen tvivl om at personalet er godt uddannet, og at LUX* er en god arbejdsplads. 

Et ophold på LUX* inkluderer morgenmad uanset værelsestype, og det er muligt at tilkøbe halvpension, helpension eller All Inclusive. Man spiser virkelig godt på LUX*, som har syv restauranter med retter fra bl.a. det tjekkede Beach Rouge, der serverer tapas med inspiration fra Middelhavslandene, den italienske Allegria og East Market, der er indrettet som et sydende asiatisk gadekøkken. Herudover findes der seks barer, som byder på gode drinks, og resortet har sit eget vinmærke, Scrucap, eget kaffemærke og eget ismejeri.

På den skønne strand kan man gratis låne snorkeludstyr, kanoer og kajakker, og man kan deltage i resortets snorkelture til husrevet uden betaling. Mod betaling kan man deltage i dykkerture, stå på vandski, tage på hvalhajsafari og meget mere. Cykler er parkeret rundt omkring på øen, og herudover kan man hoppe på buggy'en, der kører i pendulfart fra den ene ende af øen til den anden. 

Spaen tilbyder (mod betaling) afslappende kropsbehandlinger og forskellige former for massage i eksotiske omgivelser og med udsigt til havet. 

 

193 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Privat strand
Spa
Tennisbane

Mirihi Island Resort ★★★★★

Mirihi Island er en ganske lille ø i det sydøstlige hjørne af South Ari Atoll, der ligger et stenkast fra et af Maldivernes smukkeste marineområder, hvor du bl.a. kan svømme med hvalhajer og spotte gigantiske mantarays. Eventyret starter dog allerede ud for jeres private terrasse, hvor øens husrev folder sig ud med et væld af farverige fisk og koraller – og endda havskildpadder.

Resortet byder på fuldendt luksus fra inderst til yderst – og skønhed til lands og til vands. I ankommer med vandfly og bliver sejlet ind til resortets mole, her tager I skoene af og går barfodet resten af ferien, da det blødeste sand dækker hele øen. 

I tjekker ind i en charmerende vandvilla på første parket til det azurblå hav, mens det 5-stjernede strandliv venter jer inde på land. Med et areal på bare 50x350 meter er det ingen sag at se både solopgang og solnedgang, men selv om I kan gå øen rundt på 10 minutter, bliver det aldrig kedeligt. Hotellet arrangerer flere forskellige sejlture til områdets bedste snorkeloaser, ligesom I også får chancen for at fange eksotiske fisk. Inde på land tilbyder resortet bl.a. madlavningskurser, et lille men velindrettet fitness center, samt et bordtennisbord, i fald du er klar på en udfordring.

Nyd smagen af Maldiverne på en af hotellets gode restauranter, forkæl dig selv med wellnessbehandlinger i spaen eller snup en kajak eller standup paddleboards, og oplev øen fra søsiden.

Maldiverne – lige efter bogen! - Helt unikt, småt, smukt og stille.

39 værelser
0 m Strand
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Lily Beach Resort & Spa ★★★★★

Lily Beach Resort & Spa er et dejligt og luksuriøst resort beliggende på øen Hovahendhoo i South Ari-atollen, ca. 25 minutter med vandfly fra Male lufthavn. Resortet har sin egen lounge i lufthavnen.

Den ene ende af øen er særligt velegnet til familier og har en del faciliteter som billard, pool, legeplads og børneklub med mulighed for pasning. Den anden ende er reserveret til det mere voksne publikum med egen pool og en skøn sunset-bar.

Indretningen af både værelser og fælles faciliteter er i den cool og trendy ende med lyse loungemøbler, store lamper og sand på gulvet. I hovedbygningen med reception, bar og restaurant spilles der beroligende og hyggespredende (lavt) loungemusik for at skabe den rigtige stemning. 

De rummelige og lyse værelser er smukt indrettet med hvide vægge og mørkt træ på døre, vinduer og paneler. Der er fem forskellige værelsestyper, herunder beach villa, deluxe water villa og family beach villa. Der er 119 værelser i alt.

Et ophold på Lily Beach er på All Inclusive-basis. Det betyder, at alle måltider er inkluderet sammen med alle drikkevarer, medmindre man ønsker en helt særlig vin, som ikke findes blandt de 70 internationale vine, der er med i All Inclusive-pakken. Måltiderne indtages i hovedrestauranten, som serverer en meget lækker og varieret buffet. Herudover bydes man på en gratis middag i en af a la carte-restauranterne. 

All Inclusive-pakken inkluderer også to gratis udflugter, som man kan vælge ud fra resortets udflugtsprogram. Det er således kun særlige drikkevarer og visse aktiviteter som dykning, spa og jetski, der ikke er omfattet af pakken.

119 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Bandos Maldives ★★★★

Maldivernes varemærke er hvide sandstrande og blåt hav, og det finder man til overflod på det skønne 4-stjernede Bandos. Oven i købet har resortet sit eget husrev, hvor man kan snorkle og dykke med masser af farvestrålende koraller og fisk.   

Bandos ligger meget bekvemt kun 10 minutter med speedbåd fra lufthavnen på Male, så den dyrebare tid spildes ikke på transport. Når I er fremme på resortet kan I glæde jer til at tjekke ind på resortets fine, lyse værelser i mange kategorier lige fra standardværelser med egen terrasse og udsigt til haven til villaer direkte på stranden eller på pæle over vandet.

Der er mange ting at foretage sig på dette familievenlige resort ud over at snorkle på husrevet og sole sig på stranden. Tag fx på snorkling med hvalhajer uden for revet, hold privat picnic på stranden, sejl med kajakker, tag et spil tennis eller badminton, træn i det veludrustede fitness centret eller nyd en behandling i spaen.  

Bandos har flere hyggelige restauranter, der dækker en pæn del af det kulinariske verdenskort, samt naturligvis skønne barer, hvor man kan nyde kolde drinks. Hovedrestauranten Gallery Restaurant inviterer på en international buffet, Koon Thai serverer, som navnet antyder, thaimad, og Sea Breeze Cafe serverer italienske retter, såvel som uformelle burgere og stærke indiske curries. Eksotiske cocktails kan indtages på Sand Bar, mens Pool Bar serverer både drinks, soft ice og milk shakes.

Et ophold på Bandos inkluderer morgenmad, og herudover kan man tilkøbe halv- eller helpension samt All Inclusive. Bandos er et virkeligt godt bud på et rimeligt prisfastsat resort i en meget dyr region.

215 værelser
0 Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Constance Moofushi - All Inclusive ★★★★★

Oplev 5-stjernet luksus af den bedste skuffe på Constance Moofushi, som ligger på sin egen lille ø i South Ari-atollen ca. 25 minutter med vandfly fra Male lufthavn. Hotellet har sin egen meget lækre lounge i lufthavnen, hvor man opholder sig, indtil vandflyveren er klar til afgang.

På Constance Moofushi får I en ægte Robinson Crusoe-oplevelse. Her er det barfodsluksus, der er i højsædet, og en skøn afslappet stil med bambus og mange andre naturmaterialer og naturligvis sand på gulvet i receptionen og restauranter og barer. Det lyse, solblegede træ blandes med reb, bast og tekstiler i smukke lyse farver, og loungemusikken spiller sagte i baggrunden.

Hotellet er forholdsvis stille og egner sig bedst til par, men børn er også velkomne. Her er kun tre værelsestyper: beach villas (24 stk.) på 57 m2, water villas (56 stk.) på 66 m2 og senior water villas (30 stk.) på 94 m2. Der er mulighed for en ekstra opredning i beach villas og water villas og to opredninger i senior water villas.

Et ophold på Constance Moofushi er på All Inclusive-basis, hvilket betyder, at alle måltider og drikkevarer er inkluderet, herunder vine fra et omfattende internationalt vinkort, spiritus, cocktails og friskpresset juice, sodavand, øl, kaffe og te. Måltiderne indtages i buffeten i den åbne restaurant Manta, som skifter tema hver dag. Herudover inkluderer pakken en middag i a la carte-restauranten Alizée eller på Grill Restaurant på stranden.

Cristal All Inclusive-pakken inkluderer også lån af snorkeludstyr, en sejltur i dhoni, den lokale bådtype, adgang til fitnessrum og mange andre faciliteter. Behandlinger i den meget lækre spa er ikke inkluderet i pakken.

110 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Rejser til Maldiverne

Male

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
32° C
31° C
31° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
75 mm
50 mm
73 mm
132 mm
216 mm
172 mm
147 mm
188 mm
243 mm
222 mm
201 mm
232 mm

Billeder fra Maldiverne

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)