Skip to main content

Heldagsudflugt med sejltur på kanalerne i Xochimilco og besøg ved Frida Kahlos barndomshjem

mexico - xochimilco kanal_01 mexico - Mexico_Frida Kahlo museum_01

Heldagsudflugt med sejltur på kanalerne i Xochimilco og besøg ved Frida Kahlos barndomshjem

Kom rundt om noget af den mest særprægede kultur i Mexico City på heldagsudflugten til ”Mexicos Venedig”, Xochimilco, på sejltur til de flydende haver og besøg ved kunstneren Frida Kahlos barndomshjem.

Hen ad morgenen bliver I hentet af jeres private transport og lokalguide på hotellet og kørt til bydelen Xochimilco i den sydlige del af Mexico City. Førhen var Xochimilco en selvstændig by, men i dag er den en integrereret del af hovedstaden, der er grundlagt i en kæmpemæssig dal og i bund og grund bygget oven på en sø. Xochimilco var således adskilt fra den resterende by på grund af vandmængderne, og det siges derfor, at kulturen i kvarteret er fundamentalt anderledes end i resten af hovedstaden.

Xochimilco er kendt som ”Mexicos Venedig”. Bydelen består af utallige kanaler, som udforskes på små gondol-lignende både kaldet trajineras. Bådene er farverigt udsmykket og bruges til alt fra flydende udskænkningssteder til humørspredende mariachi-bands med skyggefulde sombreros, spanske guitarer og kunstfærdige dragter. Nyd en kop traditionel pulque undervejs, som er en alkoholisk drik af fermenteret agave – det hører sig til i Xochimilco. I ser de flydende haver i kvarteret og nyder det fredfyldte, grønne område, selvom I befinder jer i en af verdens største megabyer. Frokosten kan også anskaffes fra en af de andre både og spises ombord.

Når I igen sætterne fødderne på land, bliver I kørt til maleren Frida Kahlos barndomshjem, som i dag er omdannet til museum. Her hører I den fascinerende historie om den kvindelige kunstner, der er kendt over hele verden for blandt andet sine selvportrætter. I ser det kongeblå hjem i Coyoacán-kvarteret, hvor kunstneren, der senere giftede sig med maleren Diego Rivera, voksede op. Udflugten inkluderer ikke billet til museet, men jeres lokalguide fortæller jer alt, I bør vide, om Kahlo, og I har mulighed for at kigge ind i museet på egen hånd. Hen ad eftermiddagen forlader I Coyoacán og bliver kørt hjem til jeres hotel.

Bemærk: Frida Kahlo-Museet er lukket om mandagen

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1.110

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Transport inkluderet
  • Halvdagsudflugt
  • Gruppeudflugt
  • Sejltur på traditionel trajinera
Mexico

En fantastisk spændende rejse med en fantastisk rejseleder.

Jytte, Aabenraa
4.5   (64 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)