Skip to main content

På cykel til vandfaldet El Chiflón

mexico - el chiflon_01 mexico - el chiflon_02

På cykel til vandfaldet El Chiflón

Denne cykeludflugt byder på et fyldigt indblik i den lokale levevej i staten Chiapas i Mexico samt en storslået naturoplevelse ved vandfaldet El Chiflón.

I kan vælge mellem to ruter – en lang på 90 kilometer, der tager omkring syv til ni timer på cyklen, og en kortere rute på 56 kilometer og fem til syv timer i sadlen. Udflugten starter allerede fra morgenstunden, hvor I bliver hentet på hotellet. På den lange rute lægger I ud med en stigning på 12 kilometer til et udsigtspunkt, hvor I bliver belønnet med en fremragende udsigt over Teopisca-dalen. Hvis I har valgt den kortere rute, begynder cykelturen herfra.

Uanset valget af rute spiser I morgenmad her (for egen regning), hvorefter I følger vejen ned gennem landskabet forbi hvedemarker og andet lokalt landbrug. I fortsætter gennem mindre landsbyer, hvor dagligdagen foregår i et meget roligere tempo end i storbyerne. Løbende deler guiden ud af sin viden om de byer, I passerer, samt om lokale traditioner, mens I holder et tempo, der tillader jer at nyde naturen omkring jer.

Turens klimaks venter ved slutdestinationen, hvor I ankommer til vandfaldet El Chiflón - en storartet belønning for dagens benarbejde! Det enorme vandfald kaster sig ud over klipperne midt i den frodige, grønne jungle og munder ud i naturskabte pools på flere plateauer i bunden. Det er et særdeles fotogent naturfænomen, der egner sig perfekt som baggrund for feriebilleder og postkort. Der bliver tid til at spise en frokost for egen regning, inden I bliver kørt tilbage til hotellet

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1340

Fakta om udflugten

  • Inkl. entré
  • Inkl. cykel og cykeludstyr
  • Gennemføres fra november til maj
  • Engelsktalende guide
  • Sværhedsgrad: Medium
  • Heldagsudflugt
  • Transport inkluderet
  • Gruppeudflugt
  • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Annemarie er usædvanlig kompetent, vidende og indstillet på, på alle måder, at give os gæster den bedst mulige ferie og oplevelse. Hun giver så meget af sig selv, og hendes kendskab til Mexico indefra er tydeligvis stor. Hun følger altid op på store og små problemer. Hendes personlighed er bestemt medvirkende til at gøre rejsen til noget særligt.

Spændende alsidigt program (vekslende mellem kultur, historie, natur og små fortællinger).

Stort tak til Annemarie.

Anette, Aalborg
4.5   (64 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)