Azorerne_Sete cidades_01

Rejser til Azorerne i Portugal

Rejser • vejret • hoteller

Azorerne

Farvernes ørige

Paradis på jord ligger meget vel på den Midtatlantiske Højderyg i Atlanterhavet. Øriget Azorerne har det hele: vulkaner, tropiske temperaturer, farverige blomster, dalstrøg, termisk undergrund, faretruende klippestrækninger, bløde dalstrøg og fire årstider om dagen.

Azorerne hører til Portugal og har gjort det siden 1400-tallet. Øgruppen ligger 1500 kilometer vest for fastlandet, og nogle øer er tættere på Boston end på København. Her er delvist selvstyre med en lovgivende forsamling i Horta på Faial. Her tales portugisisk om end med tydelig dialekt, møntfoden er euro, og nummerpladerne er portugisiske.  

Azorerne består af 9 beboede øer, der deler sig i tre grupper: de indre, ydre og midterøerne. Alle øer er af vulkansk oprindelse og byder på geotermiske naturfænomener med gejsere, varme kilder og vandfald. Klimaet er subtropisk, og farveblyanterne har været på overarbejde. Hver ø har sin egen farve ifølge lokale sagn. Faial er blå, Pico er grå,  São Miguel er grøn, og Flores er pink. I virkeligheden er alle øerne grønne og pyntet med blå hortensiabuske og lilla bougainvilleablomster, men hver ø har sit særpræg.

Udforsk Europas absolutte forpost på Azorerne, farvernes ørige med vandreture langs vulkankratere, gennem urskov og over silkebløde dalstrøg.

portugal_land Azorerne
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Azorerne


Hotel do Canal ★★★★

Hotel do Canal ligger i byen Horta på øen Faial, som er et vidunderligt og afslappet feriested. Hotellet har udsigt over bugten og Picovulkanen, en gåafstand på 100 meter til stranden samt 10 minutters gågang til lystbådhavnen. Nær hotellet ligger forskellige butikker med mulighed for shopping og derudover lokale resturanter, som både byder på traditionelle, portugisiske specialiteter og internationale klassikere. 

Selve hotellet er udstyret med restaurant, bar, fitnesscenter, wellnessfaciliteter som sauna, spa og tyrkisk dampbad, hvor der er rig mulighed for selvforkælelse og afslapning. Derudover har hotellet en terrasse og loungeområde med udsigt til vandet og marinaen. Værelserne på hotellet er indrettet i flotte farver med et lille hyggeligt loungeområde, eget bad og toilet samt TV. 

99 værelser
100 m Strand
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Aldeia da Fonte ★★★★

Hotellet Aldeia da Fonte ligger på øen Pico og byder på fantastisk natur i afslappede og rolige omgivelser. Stier i haven fører til udkigsposter højt på skrænten, og der er ligeledes adgang til Atlanterhavet. 

Hotellet byder på forskellige faciliteter som yoga, thai chi-have og swimmingpool.

Restauranten byder på et varieret menukort, og det er oplagt at nyde morgenkaffen på hotellets hyggelige terrasse. 

Hotelværelserne er rummelige og hyggeligt indrettet med eget bad og toilet. De ligger i huse bygget af vulkanske sten og er spredt rundt i haven.

40 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Fitnesscenter
Eget bad og toilet

Garden Hotel ★★★

Hotel São Jorge Garden har en afslappet atmosfære og er beliggende i skønne naturomgivelser med udsigt til det brusende Atlanterhav samt øerne Pico og Faial. Dette hotel er det perfekte udgangspunkt for oplevelser på øen.

Hotellet byder på et barområde, en skøn terrasse med loungemøbler og dertilhørende udsigt. Derudover byder hotellet på en udendørs saltvandspool, der indbyder til en dukkert.

Hotellets værelser er indrettet i lyse og neutrale farver, som er med til at skabe en hyggelig stemning. Samtlige værelser har aircondition og altan med udsigt over enten havet eller haven og eget toilet og bad. 

58 værelser
Pool
Børnepool
Bar
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Eget bad og toilet

Colégio Hotel ★★★★

Dette charmerende hotel ligger i en velbevaret bygning fra det 19. århundrede i Ponta Delgada. Førhen husede bygningen en skole og musikkonservatorium, og det historiske sætter stadig sit præg på hotellet. 

På Colégio Hotel bor vi i hjertet af byen tæt på dens seværdigheder. Fra hotellet er der kun få minutters gang til byens gamle torv med kirke, rådhus og byporte. Ligeledes i gåafstand ligger havnepromenaden, hvor bådene gynger idyllisk i vandet.

Hotellet har en god restaurant, hvor der bliver serveret morgenbuffet. I den indre patio findes en mindre pool.  Værelserne på hotellet er nyrenoverede, de er rummelige, hyggelige og stemningsfuldt indrettet. 

59 værelser
100 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Eget bad og toilet

Caloura Hotel Resort ★★★★

Caloura Hotel Resort på øen São Miguel ligger smukt på klippekanten med udsigt til Atlanterhavet og med direkte adgang til vandet. 

Fra hotellet er der 20 minutters kørsel til den smukke lagune Fire Lagoon, som putter sig mellem bjergskråninger. Derudover er der 21 kilometer til byen Ponta Delgada, som byder på seværdigheder, mange cafeer og restauranter og shopping i byens gågader. 

Selve resortet byder på en dejlig pool, åben have med loungemøbler samt en bar og restaurant. Herudover har hotellet et bibliotek, en udendørs tennisbane, livemusik og forskellig underholdning til gæsterne. Værelserne er indrettet i lyse og moderne farver, som er med til at skabe en hyggelig feriestemning. Derudover har værelserne enten en terrasse eller balkon med udsigt til havet, og alle er udstyret med eget bad og toilet.

300 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Tennisbane
Eget bad og toilet
24-timer reception

Hotel Azoris Faial Garden ★★★

I hovedbyen Horta på Faial ligger det skønne hotel Azoris Faial Garden. Hotellet ligger lige ved havnepromenaden og har altså på klare dage udsigt til naboøen Pico, hvor den famøse keglevulkan rejser sig mod himlen. 

I bor i gåafstand fra Hortas hyggeligste restauranter og barer som eksempelvis Peter's Café, hvor I med garanti kan få serveret både røverhistorie og stærke drinks fra de syv verdenshave. I har altså fundet det ideelle udgangspunkt for rejsen til Faial, hvorfra I let kan udforske den maritime, azoriske stemning.

På hotellet finder I både jacuzzi, spa, tyrkiske bade og både indendørs og udendørs pool, ligesom I kan prøve kræfter med motionscenteret og et spil tennis på matriklen. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i et af villa-husene og kommer med alle fornødenheder til opholdet. Her er eget bad og toilet med hårtørrer. 

131 værelser
500 m By
Pool
Bar
Restaurant
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa
Tennisbane
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer

Hotel Caravelas ★★★★

I ankommer med al sandsynlighed til Pico med færgen, og da hotellet ligger så tæt på havnelejet, trækker I bare kufferterne til receptionen. I har således rig mulighed for at udforske hovedbyen Madalena til fods, hvor I med fordel kan besøge nogle af byens hyggelige fiskerestauranter og små specialforretninger. 

Når I ikke er på opdagelse i byen eller afsted på ørundtur, frister det skønne poolområde på hotellet formentlig. Her er der liggestole til alle gæster og kolde drikkevarer i baren. 

Værelserne på Hotel Caravelas er udstyret med gode senge, TV, minibar, aircondition og hårtørrer. I har eget bad og toilet, og alle værelser er udstyret med privat balkon, hvor I kigger over poolområdet og havet eller landskabet i baggrunden. Morgenmad er inkluderet i opholdet, som serveres i hotellets egen restaurant. 

 

67 værelser
400 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Fitnesscenter
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer
24-timer reception

São Miguel Park Hotel ★★★★

São Miguel Park Hotel er det ideelle hotel til familieferien på Azorerne. Her er plads til alle størrelser, og I finder med lethed ind i feriestemningen på det hyggelige hotel. Hotellet har flere børnevenlige aktiviteter som spillerum, Kids Club og udendørs pool, og hvis I trænger til et hvil, kan I prøve de tyrkiske bade, jacuzzien og saunaen. Der findes også en indendørs, opvarmet pool til skyggefulde dage og et træningscenter.

Alle værelser er moderne og indrettet med bløde møbler og gode senge. Der er eget bad og toilet med fornødenheder som hårtørrer og toiletartikler. Hvis I rejser som familie (3 personer eller flere), bor I på Family-værelser med privat balkon med udsigt til hotelhaven.

Restaurant Atlântico serverer både morgenmad, frokost og middag, ligesom baren har de kolde drikkevarer og snacks klar. Morgenmad er inkluderet i opholdets pris.

I gåafstand fra hotellet ligger Ponte Delgadas største seværdigheder, historiske kvarterer og grønne åndehuller. I er ligeså tæt på havnefronten, hvor små caféer og ismejeriet frister med specialiteter.

163 værelser
400 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer

Hotel Vale Verde ★★★

I hjertet af den spændende landsby Furnas ligger det charmerende byhotel Vale Verde. Det lille boutiquehotel har bare 10 værelser i lidt forskellige størrelser og indretning – alle er dog pæne med eget bad og toilet. Nogle har en balkon eller adgang til hotellets svalegang.  

Hotel Vale Verde ligger midt på hovedgaden i den stille by, hvorfra I let kan begive jer ud til diverse cafeterier og små restauranter eller finde ned til byens torv, hvor man kan se dampen fra de kogende vandhuller. Under opholdet i Furnas er det oplagt at besøge byens berømte botaniske have, der rummer flere forskellige parker med blomster og planter fra det meste af verden. Hotellet er det ideelle udgangspunkt for ferien til det østlige São Miguel.

10 værelser
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer

Hotel Canadiano 1982 ★★★

Hovedstaden på São Miguel er en hyggelig og historisk havneby med en lang promenade, hvor isbutikker og gode restauranter byder sig på. Fra Hotel Canadiano 1982 i den gamle bydel er der bare 700 meter til havnefronten. Byens rådhus, botaniske have og flere museer ligger mindst ligeså tæt på hotellet som havnen. Hotellet driver både bar og restaurant med spændende anretninger og drinks, hvis man har lyst til at spise derhjemme.

Selve hotellet er, som navnet antyder, fra 1982, men hele komplekset har været gennem en større renovation og fremstår i dag moderne og pænt. Her gøres der meget ud af det grønne islæt i gårdhaven, hvor springvand og blomsterbede udgør billedet. Værelserne er indrettet med lyse møbler og træ, som indbyder til ferie. Der er god plads til kufferten på alle værelser og god mulighed for at finde en hyggekrog i hotellets fællesarealer.

50 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Eget bad og toilet
Morgenmad

Casa do Antonio ★★★

I et smukt renoveret byhus med udsigt over Atlanterhavet og havneområdet i Velas ligger det charmerende hotel Casa do Antonio. I de hvide og lyseblå rammer har du det perfekte byhotel i hjertet af havnebyen, hvorfra du kan udforske hele São Jorgen på dagsture.

Havnen ligger bare 100 meter fra Casa do Antonio. Man ser vandet i forgrunden og har resten af byen i baggrunden, hvor der gemmer sig stribevis af gode restauranter og spændende specialforretninger.

Der findes bare otte værelser på hotellet, der alle har eget bad og toilet. I sig selv er værelserne rimelig simple, men størstedelen af tiden på hotellet skal alligevel foregå på den solbeskinnede terrasse. Her har du udsigt over havneområdet og havet, og på skyfrie dage kan man endda skimte Pico-vulkanen på tværs af havet på naboøen Pico.

8 værelser
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer

Hotel Verde Mar & Spa ★★★★

Hotel Verde Mar & Spa er et moderne hotel ved Monte Verde-stranden på São Miguels nordkyst i den pittoreske landsby Ribeira Grande. Værelserne har havudsigt og privat terrasse eller balkon, og morgenmaden er inkluderet i opholdets pris. Rummene er stilrent indrettet med brede senge, behagelige møbler samt eget bad og toilet med hårtørrer, badekåbe og poolhåndklæder. Hotellet har nemlig et dejligt poolområde med kig til havet med mange liggestole, der kalder på en god roman. Inden døre finder vi hotellets restaurant og bar og en opvarmet indendørs pool med jacuzzi.

Hotellet ligger i første række til Atlanterhavet og putter sig altså mellem havets bølger og Ribeira Grandes røde teglsten. Noget af det skønne ved jeres ophold på Verde Mar er netop den lette adgang til restauranter, supermarkeder og små forretninger i landsbyen. Her er der mulighed for at gå i teateret eller besøge museer, og der er naturligvis rig mulighed for at fortsætte opdagelsen af øen på egen med udflugter i naturen. Fra hotellet kan man vandre langs kysten til et af byens bedste udsigtsposter ved Miradouro do Palheiro eller tage den lokale bus til nabobyerne. Kysten rummer flere strande, hvor nogle egner sig bedst til solbadning, mens andre tillader en dukkert i Atlanterhavet. Et ophold her forener altså det azoriske hverdagsliv og kultur med vulkanøernes unikke natur.

152 værelser
100 m Strand
500 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer
24-timer reception

Hotel Azoris Royal Garden ★★★★

Hotel Azoris Royal Garden er lokaliseret på den største af Azorernes øer, São Miguel, en dejlig ø med masser af naturlig skønhed. Det moderne hotel ligger centralt i byen Ponta Delgada, som er rig på historie. I behagelig gåafstand fra hotellet ligger Ponte Delgadas største seværdigheder, historiske kvarterer og grønne åndehuller. I er ligeledes tæt på havnefronten, hvor restauranter, små cafeer og ismejeriet frister.

Med udsigt til hotellets fine zenhave kan I nyde dagens måltider i den stilrene Restaurant Koi. På hotellet findes desuden både indendørs- og udendørspool, loungeområde samt bar og kaffebar, hvor I kan nyde et bredt udvalg af kolde og varme drikke. Ønsker I at forkæle jer selv under opholdet findes der også spa- og fitnessområde, hvor I kan bestille massage samt gå i tyrkisk bad og jacuzzi og træne.

Rejser I to personer sammen, bor I på standardværelse, hvor der yderligere kan reddes op til ét barn, mens familier med to børn, bor i værelser af typen family suite.

193 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa
Tennisbane

NEAT Hotel Avenida ★★★

NEAT Hotel Avenida ligger lige i hjertet af Ponte Delgada og fremtræder som et meget moderne og velholdt hotel – også til familier. Det ligger lige op ad byens hovedgade, hvor det er perfekt beliggende med masser af barer, gode restauranter og anden underholdning lige inden for rækkevidde. Skulle du få lyst til at tilfredsstille dit shoppegen, så er her også flere butikker indenfor gåafstand.

Personalet på hotellet er serviceminded og klar til at hjælpe dig med alle dine ønsker i den døgnåbne reception. Samtlige værelser har et fladskærmstv med kabelkanaler, eget badeværelse og et skrivebord.
Der er gratis WiFi overalt både i fællesområderne og på værelserne.

109 værelser
1 km Strand
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

Rejser til Azorerne

Faial, Azorerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
15° C
14° C
16° C
17° C
18° C
20° C
23° C
24° C
23° C
19° C
17° C
15° C
Nedbør i mm.
104 mm
131 mm
129 mm
98 mm
76 mm
64 mm
44 mm
32 mm
81 mm
148 mm
118 mm
160 mm

Billeder fra Azorerne

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)