seychellerne - mahe_anse_diri_01
Seychellerne - Strandferie på Mahé

4 dage stopover

4 dage fra 1.270 kr.

Stopover i Dubai - 4 dage

Oplev evigt voksende Dubai på et stopover med Emirates

Vi kan varmt anbefale jer at tage et stopover i Dubai på vej til øerne i Det Indiske Ocean: Maldiverne, Seychellerne og Mauritius, samt til Afrika eller Asien, herunder Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Vietnam. Bemærk, at et stopover i Dubai kræver, at flyrejsen foregår med Emirates.

Dubai er en pulserende by og en charmerende blanding af nyt og gammelt.  Det nye er repræsenteret ved verdens højeste skyskrabere i stål og glas, kunstige øer med fremragende hoteller og hele byområder med villaer til eliten, en fantastisk marina og shopping malls, hvor man kan købe alt i denne verden. De gamle bydele viger for de nye, men her findes stadig en spændende basar i den autentiske del af byen, der stammer fra før fundet af olie satte en ny dagsorden for byen. Her kan der købes guld, krydderier, tæpper, te og meget mere.

Vi har udvalgt en række gode hoteller til jer, der ønsker et stopover i skønne Dubai. Hotellerne er i forskellige prisklasser og i kategorien fra 3+ til 5 stjerner, og de ligger centralt i byen eller ved Jumeirah Beach. 

Hvad kan man nå på et stopover i Dubai?

I ankommer til Dubai med det behagelige Emirates-fly ved midnatstid og tager formentlig direkte ind på det hotel, I har valgt at bo på. Når I vågner op næste morgen, har I to hele dage og dermed masser af tid til at opleve alle herligehederne. 

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
dubai - dubai_kameler_01_hf

Oplev Dubai på egen hånd eller på udflugt med engelsktalende guider

Dubai kan naturligvis  opleves på egen hånd - der er nok at tage fat på. Men vil I gå i dybten med byen, så foreslår vi jer, at I deltager i udflugter med lokale, engelsktalende guider

En oplevelse, som er værd at tage med, når man har et par dage i Dubai, er en køretur med 4-hjulstrækker ud i den enorme ørken, der omgiver byen. Det er sjovt at suse ud ad de uendelige sandbanker og ikke mindst at besøge en traditionel beduinlejr, hvor man kan smage lokale delikatesser, drikke te og måske endda ryge vandpibe. Vores udflugt ud i ørkenen inkluderer blandt andet en en ridetur på kamelryg, mulighed for at prøve kræfter med sand-boarding, en barbecue-middag under stjernerne og naturligvis en opvisning i mavedans.

Herudover er det oplagt at tage en tur op i den svimlende høje Burj Khalifa - verdens højeste bygning på hele 828 meter, at kigge inden for i et par shopping malls og gå en tur i det hyggelige marinaområde, hvor der er masser af restauranter og cafeer.

Priser og datoer - 3 nætter

Bemærk, fra-priser pr. person

Periode

Majestic City Retreat Hotel – Classic Room

Barn A: 0-5 år er gratis i eksisterende seng, med morgenmad
Classic room tillader maks. 1 barn (u.6 år) per værelse sammen med 2 voksne. i eksisterende seng med morgenmad
Priserne er inkl. Early Bird rabat som kræver bestilling 30 dage før afrejse.

Park Regis Kris Kin – Superior Room

Maksimum 2 voksne og 1 barn tilladt per værelse
Barn A: 0-5 år i eksisterende seng, med morgenmad
Barn B: 6-11 år i eksisterende seng, med morgenmad

JA Ocean View – Sea View Room

Maks. 2 børn (under 12 år) per værelse sammen med 2 voksne i eksisterende seng med morgenmad
Børn: 0-11 år er gratis i eksisterende seng, med morgenmad
Tilkøb halvpension og helpension

The Jumeirah Beach Hotel – Ocean Deluxe Room

Barn A: 0-5 år er gratis i eksisterende seng, med morgenmad.
Barn B: 6-11 år er gratis i eksisterende seng, med morgenmad
Maks. 2 børn (u. 12år) per værelse sammen med 2 voksne. i eksisterende seng med morgenmad
Obligatorisk Nytårs Gala middag/fest den 31.december - se priser afhængig af restaurant!
Ved tidlig bestilling tilbyder hotellet ofte specielt gode priser inklusive halvpension - kontakt Stjernegaard

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

 • Transport mellem Dubai lufthavn og det valgte hotel t/r 
 • 3 nætter på det valgte hotel i Dubai inkl. morgenmad

  Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller, skib og den indregnede billettype på fly. Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Bemærkninger:

 • Stopover Dubai kræver flyrejse med Emirates.
 • Tillæg afhængig af sæson og billettype - kontakt Stjernegaard for priser.
 • Tilkøb ophold med halvpension og helpension - kontakt Stjernegaard for priser

Ikke inkluderet i prisen

 • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person (over 70 år - tillæg på kr. 360). Tillæg for bagage kr. 230. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris
 • Flyrejse til Dubai tur/retur
 • Drikkevarer og måltider ud over de nævnte
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre

Hoteller i Dubai


Majestic City Retreat Hotel ★★★+

Rigtig godt hotel, opført som en 28 etagers silo, hvorfra der er en imponerende udsigt over Dubai skyline og Burj Khalifa. Her er I tæt på både den gamle bydel og den elegante nye bydel. Efter en dag med shopping og sightseeing kan I nyde en kølende dukkert i swimmingpoolen, under åben himmel.

På hotellet kan I nyde en udsøgt middag i den prisvindende græske restaurant, Elia, eller nyde det store udvalg af barer og underholdning. Hotellets værelser er lyst og pænt indrettede og udstyrede med alle moderne faciliteter såsom fladskærms TV, aircondition, kaffe-/tefaciliteter og hårtørrer. 

252 værelser
4 km Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Tennisbane

Park Regis Kris Kin ★★★★

Super lækkert hotel beliggende centralt i Dubai, som et rigtig godt udgangspunkt for shopping og seværdigheder. Hotellets værelser er flot indrettede og udstyrede med TV, sikkerhedsboks, aircondition, samt kaffe-/tefaciliteter.

På 19. etage ligger en af hotellets virkelig skønne restauranter hvor I kan få et lækkert måltid mad, akkompagneret af Dubai imponerende skyline, efterfulgt af en drink eller lign. i vinbaren. På øverste etage finder I swimmingpoolen, hvor I kan nyde en svalende dukkert, igen med pragtfuld udsigt over byen. 

390 værelser
6 km Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter

JA Ocean View ★★★★

Flot førsteklasses hotel, beliggende ved Jumeirah-stranden i Dubai, med udsigt til den berømte kunstige ø, "The Palm". Her venter jer nogle dejlige dage med alle tænkelige faciliteter - 5 restauranter og barer, mulighed for massage, swimmingpool, spa afdeling, fitness center, børneklub og naturligvis en dejlig strand!

Hotellets værelser er elegant indrettede i lyse og friske farve og er alle udstyrede med fladskærms TV, og naturligvis med egen balkon hvorfra den skønne udsigt kan nydes.

338 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter

Jumeirah Beach Hotel ★★★★★

Dejligt hotel med optimal beliggenhed ved stranden i Dubai og med udsigt til det ikoniske, sejlformede Burj Al Arab-hotel. Jumeirah Beach Hotel er designet som en kæmpebølge, hvilket sikrer en fantastisk udsigt over Den Arabiske Golf og marinaen fra alle værelser. Hotellet byder på et hav af faciliteter for voksne og børn i alle aldre, som f.eks. tennis- og squashbaner og fitnesscenter.

I kan vælge mellem ikke mindre end seks pools og et privat stykke strand, og der er fri adgang til Wild Wadi Waterpark, et kæmpe vandland med rutsjebaner og andet sjovt. Jumeirah Beach Hotel har 19 restauranter, cafeer og barer med mad fra stort set alle verdenshjørner. De fine værelser har vinduer fra loft til gulv, så man kan få det fulde udbytte af den bjergtagende udsigt.

618 værelser
0 m Strand
0 m By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Dubai

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
24° C
25° C
28° C
32° C
37° C
39° C
41° C
40° C
39° C
35° C
31° C
26° C
Nedbør i mm.
11 mm
36 mm
22 mm
8 mm
1 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
2 mm
14 mm
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)