seychellerne - mahe_anse_diri_01
Seychellerne - Individuel rejse

Strandferie på Mahé

4,6 (28 Anmeldelser)
10 dage fra 13.655 kr.

Strandferie på Mahé

Magiske Mahé

På denne forholdsvis korte rejse har I fast base på en af Mahés skønne strande, og rejsen er derfor ideel for jer, der drømmer om at koble helt af og bruge minimal tid på transport. I kan vælge mellem en række dejlige hoteller i tre forskellige kategorier: standard, godt og ekstra godt, lige fra små pensionater til 3- og 4-stjernede hoteller med masser af faciliteter. 

Når I er landet med flyet fra Danmark, dog med et stop i Europa eller en af de Arabiske Emirater, har I under en halv times kørsel til Beau Vallon-stranden mod nord, hvor flere af vores hoteller ligger, eller til Anse Forbans-stranden, som ligger i den sydlige ende af Mahé.

Glæd jer til at slappe af på en paradislignende strand, svømme i havet og måske at leje en bil og køre øen rundt for at tjekke de andre strande ud - der er 75 af slagsen! Midt på øen finder I et smukt, bjergrigt landskab og nationalparken med det ca. 900 meter høje Morne-bjerg i midten.

Individuel rejse
Kan skræddersyes - afrejse hele året
seychellerne - mahe_anse soleil_02

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Mahé 7 nætter i Mahé
7
Overnatning
Opgradering
Coral Strand ★★★

Hoteller på rejsen


Hotel Augerine ★★

Et rigtig hyggeligt lille hotel direkte ud til den skønne Beau Vallon-strand. De 15 værelser er fordelt på tre etager, og alle værelser har balkon med udsigt over havet.

Hotellet har en mindre restaurant og ligger i gåafstand til flere gode restauranter, barer og små butikker. Der er gode muligheder for vandsportsfaciliteter på den skønne strand. Dette hotel er et godt valg til jer, som vil bo med optimal beliggenhed til en rimelig pris.

15 værelser
0 m Strand
0 m By
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Coral Strand ★★★

Coral Strand er et hotel med en fantastisk god beliggenhed. 

Dette turistklassehotel ligger meget idyllisk på den brede Beau Vallon-strand på Mahés nordkyst. Værelserne ligger i en hestesko rundt omkring den store pool, som ligger ganske få meter fra stranden. Vi benytter standard ocean view-værelser, hvilket betyder, at I kan nyde en fabelagtig udsigt over havet og stranden fra jeres værelse.

Værelserne er enkelt indrettet med mørke træmøbler og balkon med to stole og bord. Der er mulighed for at forbinde to værelser, så familier kan bo tæt på hinanden.

Når sulten melder sig, kan I vælge den velassorterede buffetrestaurant, som skifter tema hver aften. Det kan være kreolsk buffet den ene aften, asiatisk den anden og BBQ-buffet den tredje. Herudover er her en indisk og en sushi-restaurant samt en fiskerestaurant. På Ocean Deck og Gecko Bar kan I få lækre drinks i solnedgangen.

Vores vurdering er, at hotellet er utroligt godt til prisen, særligt grundet beliggenheden, men lidt træt i kanten.

 

165 værelser
0 m Strand
6 km By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Allamande DoubleTree by Hilton ★★★★

Skønt hotel med blot 30 værelser beliggende helt ud til en privat, nærmest paradisisk strand ved Anse Forbans på den sydlige del af Mahé.

På hotellet er der noget for alle - en pragtfuld swimmingpool med udsigt til havet, fitnesscenter samt mulighed for afstressende behandlinger i spaen. For de mere aktive er der mulighed for at låne kajakker og snorkleudstyr, så området omkring hotellet kan udforskes.

Hotellet har en dejlig buffetrestaurant, Les Palms, som serverer mange forskellige retter, bl.a. fra det kreolske køkken, og i Oceanview Bar kan I vælge fra a la carte-menuen og spise under stjernehimlen. Baren serverer selvfølgelig også masser af gode drinks.

Hotellets værelser er store og elegant indrettede med alle moderne faciliteter. Vælger man deluxe værelse har man egen balkon med udsigt over havet. 

30 værelser
0 m Strand
Ingen By
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Spa

Seychellerne

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
29° C
28° C
28° C
29° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
379 mm
262 mm
167 mm
177 mm
124 mm
63 mm
80 mm
97 mm
121 mm
206 mm
215 mm
261 mm

Andre spændende rejser

Maldiverne

LUX* South Ari Atoll ★★★★★

Individuel rejse
Mauritius

Paradis ★★★★★

Individuel rejse
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.254 anmeldelser)