Skip to main content

Rejser til Koh Yao Noi i Thailand

Thailand

thailand - koh lanta_kalkstensoer_01

I bugtens dybe stille ro

Søger I en rejse til Thailand, hvor I kommer helt i zen?

Man skal lede længe efter en smukkere udsigt end den, der møder jer på strandene på Koh Yao Noi og Koh Yao Yai, hvor Phang Nga-bugtens grønne øer skyder dramatisk op af havet.

Det er ingen sag at sidde i timevis og stirre ud over vandet, og som det er på Koh Yao-øerne, så hersker der en følelse af zen, hvor end I går hen.

Ø-gruppen består af Koh Yao Noi, der betyder lille, lange ø og Koh Yao Yai, der betyder store lange ø. Trods øens størrelse er det Koh Yao Yai, der er mindst udviklet af de to, men begge øer må dog betragtes som relativt uspolerede, og I kan således se frem til en ferie, hvor I kommer helt ned i gear.

Koh Yao-øerne er i topform hvad angår naturlig skønhed, og de opleves bedst på cykel gennem det lettere bakkede landskab. Her kommer kun få biler, så det er bare om at træde til for at nyde naturens uspolerede stilhed fra alle sider.

Kan I rykke jer fra poolen eller stranden, er det helt oplagt at hoppe på en båd og sejle ud til nogle af de omkringliggende øer, hvor der er masser af små snorkeloaser og koralrev.

I kan også vandre eller snuppe kajakken fra bugt til bugt, og da her er ganske småt med mennesker, føler I jer hurtigt i ét med naturen, som i vid udstrækning har fået lov til at leve sit eget liv.

Hvor hårdt I end prøver, er det umuligt at gøre noget hurtigt her, så I overgiver jer med stor sandsynlighed til den langsomme livsstil og nyder livet i langsomt tempo – måske endda med massage og andre wellnessbehandlinger, som findes i overflod på øernes resorts og hoteller. 

Vejret på Koh Yao-øerne er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til april.

Men øernes klima får lidt hjælp: Da øerne ligger i læ i Krabi-bugten, kan I sagtens holde ferie her hele året, men i regntiden fra juli til oktober må man dog forvente, at der falder en del regn og vandet er mere uklart.

Derfor skal I rejse til Koh Yao Noi

  • Skønne resorts direkte på stranden
  • Fabelagtig udsigt til Phang Nga-bugten
  • Oplev det lokale liv på en cykeltur
thailand - koh yao noi_overbli_02 thailand - Koh yao noi_04

Rejser til Koh Yao Noi

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

thailand - Koh Yao Noi_03

Da det var vores første tur til Thailand var vi naturligvis spændte på hvad vi mødte på turen, både naturen og især arrangementet. Vi havde store forventninger og de blev til fulde opfyldt, naturen og især befolkningen var den helt store oplevelse.

Agnes & Peter Hvidt, Århus
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Yao Noi

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)