thailand - chiang mai_munk_lys_01

Rejser til Chiang Mai i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Chiang Mai

Uskyldsren storby højt mod nord

En rejse til Chiang Mai i Thailand er et godt alternativ til en storbyferie i Bangkok. Chiang Mai er Thailands bud på en mere jomfruelig storby, hvilket dels skyldes bybilledet, der er præget af templer, munke og lokalt liv, såvel som det skyldes den grønne natur og bjergene, der omkranser byen. Byen er noget mindre end Bangkok, og de store oplevelser i den lille storby er aldrig langt fra dit hotel.

Et absolut - og nærmest uundgåeligt - must på din ferie er Doi Suthep-templet, der ligger højt hævet over byen. Her er messende munke og pilgrimme, og ikke mindst en formidabel udsigt over byen. Ligesom templet er et besøg værd i sig selv, er det også porten til den smukke, grønne skov, der bl.a. huser Thailands 8. højeste bjerg, Doi Pui, en række fortryllende vandfald og et rigt dyreliv, herunder den sjældne krokodillesalamander. Vil du have en rejse med endnu mere natur, er Chiang Mai udgangspunkt for en række spændende trekkingture af én til flere dages varighed gennem den grønne natur.

Tilbage i byen hersker en lokal stemning, præget af forskellige etniske minoriteter. De forskellige kulturer kommer både til udtryk på byens spændende markeder, på restauranterne, i gadebilledet og ikke mindst i de små landsbyer, der ligger i naturen omkring Chiang Mai.

Klimaet i Chiang Mai er bedst fra november til april. Regntiden løber fra juli til oktober, og særligt august og september er regnfulde, hvorfor det ikke anbefales at tage på trekking, hvis du rejser til Chiang Mai i denne periode.

thailand - thailand_land Chiang Mai
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Chiang Mai


Banthai Village ★★★+

Skønt hotel med super god beliggenhed i kort gåafstand fra den gamle bykerne og natmarkedet. Man kan vælge at gå "bagvejen" langs kanalerne eller gå den "kulørte vej ad bargaden". Værelserne ligger i 3 2-etagers bygninger rundt om to mindre pools, og det er lykkedes at skabe en fin oase- stemning i hotellets have. Man får lyst til at slå sig ned i den hyggelige reception med smukke mørke træmøbler. Bemærk, at der ikke er elevator på hotellet.

Alle værelser har egen lille balkon eller terrasse. Ved poolen findes en hyggelig bistro, som serverer morgenmad, sandwich og salater til frokost og klassiske thai-retter til aften. Også et hyggeligt sted at få en drink efter dagens oplevelser. Om morgenen serveres der lokal thai-mad, men også frugt og musli, men man kan bede om at få vestlig morgenmad i form af f.eks. omelet.

44 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Tamarind Village ★★★★+

Fantastisk boutique-stil resort i hjertet af Chiang Mais maleriske centrum, inden for bymuren og omgivet af flere af de bedst bevarede templer og helligdomme i byen. Tamarind Village har behersket den svære kunst at opføre et nyt hotel i gammel traditionel stil. Omkring et flere hundrede år gammelt tamarind-træ er der opført fire lave bygninger med åbne terrasser, lyse farver, mørkt træ, klinker og rødt tegl. Området er dekoreret med smukke møbler og store krukker - her har man bare lyst til at være!

De 40 stilfulde værelser er holdt i lyse varme farver, møblerne er som resten af hotellet holdt i ædeltræ, enkelt og elegant, med et strejf af Østens mystik. Morgenmaden indtages i den åbne restaurant, blandt de øvrige faciliteter er swimmingpool, et lille bibliotek samt mulighed for massage. Tamarind Village er en sand og sjælden perle, en oase, hvor alt går op i en højere enhed. Betænk jer ikke, hvis I ønsker at bo inden for murene i total fred og ro. De snævre gader uden for hotellet kan være nok så fyldte med mennesker og action - så snart porten ind til Tamarind er lukket, sænker roen sig, og man føler sig omgivet af skønhed og venlighed.

41 værelser
0 By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Homestay (Mae Taeng)

På Mae Taeng Homestay indkvarteres I i pagt med naturen, når I tager på vandretur fra Chiang Mai og ud i den grønne natur. Denne indkvarteringsform er ganske simpel, men hvad der ikke er af luksus, kvitteres der for med nærvær og autentiske oplevelser - det bliver næppe mere lokalt.

Et homestay er ikke for hvem som helst. I indlogeres i en mindre sovesal, som deles med andre, og I kan ikke forvente hverken elektricitet eller varme bade. Til gengæld får I mulighed for at komme tæt på jeres værter og få et indblik i hverdagslivet på de lokales præmisser. 

I befinder jer langt ude på landet, og I skal ikke blive overrasket, hvis det er et højlydt hanegal, der vækker jer. 

 

 


The Bush Camp by Elephant Hills

The Bush Camp ligger et stykke fra storbyen Chiang Mai godt gemt væk i Nordthailands frodige natur og bjergrige terræn. Her findes 10 luksuriøst indrettede hytter med moderne faciliteter, gratis wifi, balkon samt eget bad og toilet, der sikrer jer et skønt ophold midt i hjertet af naturen. I bor helt ud til Ping-floden, der snor sig gennem det grønne område, og her er i garanteret en helt særlig tilknytning til naturen langt fra omverdenens trommerom. 

Campen huser en elefantpark, hvor de langsnablede kæmper får lov at spankulere frit rundt i selskab med campens dyrepassere langs grusstierne. Her er også en café, hvor man snildt kan bruge masser af tid på at se elefanterne slentre roligt rundt eller spejde efter de mange forskellige slags fugle i trækronerne. I området findes også en række flotte, gamle templer godt pakket ind i grøn natur, som I kan tage ud for at se, og hjemme i campen kan I nyde godt af både swimmingpool og restaurant. Det handler med andre ord blot om at overgive sig til de skønne omgivelser, der her er helt afskærmet fra storbyens intensitet.

10 værelser
Pool
Restaurant
Balkon / Terrasse
Wifi
Eget bad og toilet

The Empress Hotel

The Empress Hotel ligger i centrum af Chiang Mai i kort afstand fra det ikoniske natmarked og gåafstand til den charmerende gamle bydel inden for voldene og Ping-floden som snor sig gennem byen. Hotellet giver sig selv fire stjerner og er et godt hotel af lidt ældre dato som lægger vægt på at yde en personlig service og skabe en god atmosfære for deres gæster.

The Empress Hotel omfatter mange faciliteter bl.a. to restauranter, en stor swimmingpool placeret på tredje sal, sammen med et fitnesscenter og en poolbar – så kan man jo lade samvittigheden råde 😉

I er indlogeret på hotels deluxeværelser som alle er udstyret med moderne faciliteter, tv, minibar, aircondition samt gratis wifi.

375 værelser
Pool
Bar
Restaurant
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
24-timer reception

Rejser til Chiang Mai

Chiang Mai

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
29° C
32° C
35° C
36° C
34° C
32° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
28° C
Nedbør i mm.
7 mm
5 mm
13 mm
50 mm
158 mm
132 mm
161 mm
236 mm
228 mm
122 mm
53 mm
20 mm

Billeder fra Chiang Mai

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)