thailand - chiang rai_mae kaung dam_01

Rejser til Chiang Rai

Rejser • vejret • hoteller

Chiang Rai

Porten til Den Gyldne Trekant

Chiang Rai i det allernordligste Thailand er porten til Den Gyldne Trekant. Byen er omgivet af vild og frodig natur, ligesom man også her finder mange forskellige etniske stammer, der holder til i og omkring byen.

Byen var i en periode hovedstad i Lanna-kongedømmet, der bestod af Laos og Thailand, inden magten blev flyttet til Chiang Mai. Men selv om byen har en lang historie bag sig, er det alligevel en række nyere input, der kendetegner Chiang Rai. I en rundkørsel i centrum ses et gyldent ur-tempel, der skruer op for et lystigt show med lyd og lys flere gange dagligt.

Den samme mand, som bidrog til den interessante trafikoplevelse, står også bag Wat Rong Khun-templet, også kendt som ’det hvide tempel’. Her går kunst og tro op i en højere enhed, og det kan være en ganske dramatisk oplevelse at gå rundt blandt de aparte detaljer, der bl.a. omfatter flere hundred spøgelsesagtige væsener, der rækker hænderne ud i desperation.

På en rejse til Chiang Rai er det ikke mindst oplagt at besøge stedet ved Mekongfloden, hvor man kan skue ud over Burma, Thailand og Laos på samme tid. Det sted, der også er kendt som Den Gyldne Trekant.

Vejret i Chiang Rai er bedst fra november til april. Regntiden løber fra juli til oktober, og særligt august og september er regnfulde, hvorfor det ikke anbefales at tage på trekking i denne periode.

thailand - thailand_land Chiang Rai

Hoteller i Chiang Rai


Wiang Inn ★★★+

Wiang Inn er et bedre turistklasse hotel centralt beliggende i gå-afstand fra markedet og andre relevante steder i Chiang Rai centrum. Den velkendte gæstfrihed, som kendetegner området, præger også dette moderne hotel. De 260 værelser er velindrettet og har aircondition, telefon, minibar og satellit-tv. Endvidere er der swimmingpool, 2 gode restauranter og en hyggelig bar.

260 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

The Legend Chiang Rai ★★★★

Dette hotel ligger smukt ned til Mae Kok-floden og er bygget i den typiske nordthailandske lannastil. Værelserne er hyggeligt indrettet med fokus på mørkt træ, natursten og hvide lagener og fordelt i toetagers bygninger beliggende i en frodig have med høje træer, blomstrende buske og søer med lotusblomster. Alle værelser har balkon eller terrasse. 

Midt i haven ligger en smukt formet pool med skøn udsigt over floden - samme overdådige udsigt kan man nyde fra den hyggelige restaurant Riverside Terrace. 

78 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Rejser til Chiang Rai

Chiang Rai

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
24° C
27° C
33° C
37° C
35° C
32° C
31° C
31° C
31° C
31° C
27° C
25° C
Nedbør i mm.
35 mm
14 mm
3 mm
29 mm
148 mm
177 mm
203 mm
239 mm
147 mm
144 mm
132 mm
0 mm

Billeder fra Chiang Rai

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)