thailand - koh chang_strand_01

Rejser til Koh Chang i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Koh Chang

Udforsk Elefantøens hemmeligheder

Tag med på en rejse til Thailands fortryllende udkant. Thailands tredjestørste ø, Koh Chang, bedre kendt som Elefantøen, er et populært rejsemål hos de unge, de gamle og alle derimellem. Det skyldes ikke mindst øens pæne størrelse, der giver plads til ’partystrande’ såvel som næsten øde strandstrækninger med fred og ro.

Øen har status som nationalpark, og med det hører både jungle, bjerge og et henrivende marineliv. Hvad enten I ønsker at nyde jeres ferie ved de gode strande, svømme i vandfald, vandre gennem det grønne eller nyde synet af koraller og farverige fisk, er Koh Chang et oplagt rejsemål, og det er virkelig svært at kede sig. Selv den største eventyrer vil blive svært begejstret for øens alsidige natur, som kan udforskes i dagevis, uden det bliver trivielt.

Fra Koh Chang er det oplagt at tage en bådtur til nogle af de omkringliggende øer syd for Koh Chang og I kan eventuelt vælge at kombinere jeres rejse med ophold på Koh Kood og Koh Mak. Men glem endelig ikke snorkelmasken.

 

Stjernegaards hoteller og resorts på Koh Chang ligger på øens vestkyst, hvor der er et pænt udvalg af gode restauranter samt en formidabel solnedgang over Siambugten. Det perfekte sted for jer, der skal på parferie, på badeferie eller familieferie.

Koh Chang lokker med et behageligt klima, hvor vejret er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til april. Regntiden løber fra juli til oktober, hvor der må forventes en del regn og høje bølger.

thailand - thailand_land Koh Chang
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Koh Chang


Santhiya Tree Koh Chang ★★★★+

På Koh Changs vestkyst, Klong Prao Beach, ligger det skønne Santhiya Tree Resort i absolut fred og ro. Resortet er bygget i den gennemførte og smukke thailstil, som Santhiya-gruppen er kendt for.

De 50 rummelige værelser ligger i pavilloner i den frodig have, alle med en meget stor terrasse eller balkon og med delvis udendørs badeværelse. 15 af værelserne har direkte adgang til en pool. Ned mod den dejlige hvide sandstrand ligger en smukt formet pool samt resortets to restauranter og baren, hvorfra solnedgangen over Siambugten kan nydes.

Resortet tilbyder en del aktiviteter, som f.eks. kokkeskole, thai-undervisning og forskellige aktiviteter på stranden som snorkling og paddle boards og kajakker.  

50 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Centara Tropicana ★★★(★)

Midt mellem grønne palmer og på den hvide sandstrand ligger Centara Koh Chang Tropincana Resort. Superior- og Deluxe-værelserne er fordelt i hver sin fløj, Superior-værelserne med udsigt til poolen og Deluxe-værelserne med udsigt til haven. Herudover findes forskellige cabana-værelser, hvoraf nogle har udsigt til havet. Alle værelser er smukt indrettet i tropisk stil med mørke træsorter og varme, gyldne farver.

Ned mod havet ligger Sea Breeze Restaurant, hvor man kan spise dejlige thai- og internationale rettter, mens man nyder udsigten over Siambugten.

157 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Rejser til Koh Chang

Siambugten nord

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
31° C
30° C
32° C
33° C
33° C
32° C
32° C
32° C
32° C
32° C
32° C
31° C
Nedbør i mm.
125 mm
15 mm
34 mm
27 mm
365 mm
550 mm
346 mm
302 mm
550 mm
566 mm
196 mm
38 mm

Billeder fra Koh Chang

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)