thailand - koh jum_strand_01

Rejser til Koh Jum i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Koh Jum

Paradiset der ikke forstod at markedsføre sig selv

Tag med på en rejse til Thailand, som det var engang. Et sted mellem Phi Phi og Koh Lanta ligger en lille ø, der ikke gør meget væsen af sig, men det er nu ikke fordi, her mangler noget. Andet end biler, butikker, hæveautomater og vilde fester, hvis det er den slags, man søger på sin ferie. 

Koh Jum går faktisk under tre navne, Koh Jum, Koh Jam og Koh Pu, alt afhængig af hvem man spørger og hvor på øen, man befinder sig, men også øens højeste punkt hedder Khao Koh Pu. Og har I brug for en pause fra daselivet for en enkelt dag, er det helt oplagt at snøre vandreskoene og zigzagge gennem den frodige jungle, og videre op på bjerget, hvorfra udsigten er intet mindre end fænomenal. Men det behøver ikke at være anstrengende bjergvandring, I kan også gå rundt om bjerget og gennem gummiplantagen - øen er ikke stor nok til, at I kan fare vild.

Når I rejser til Koh Jum, er det højst sandsynligt med badeferie for øje. Er man ikke på bådtur til de omkringliggende snorkelhuller eller på bjergvandring, foregår dagene ved stranden, hvor det kan synes helt bizart, at sætte fødderne i det bløde sand og lytte til havets sagte klukken, velvidende at livet leves på højtryk på Phi Phi og Koh Lanta mindre end 10 kilometer herfra.

Drømmer I om et klima, der er markant anderledes end det danske vintervejr? Vejret på Koh Jum er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts - med høj sol og tørvejr. I regntiden fra juli til oktober anbefales det ikke at rejse hertil. 

thailand - thailand_land Koh Jum
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Koh Jum


Koh Jum Beach Villas ★★★★

Leder I efter fred og ro, barfodsluksus og miljøvenlighed, så er det Koh Jum Beach Villas på Andaman-stranden - også kaldet Golden Pearl-stranden - på Koh Jum I skal vælge.

Der er ikke fældet et eneste træ for at bygge dette skønne og stilfulde eco-resort, der består af 19 unikke villaer med eller uden privat pool. De ligger smukt i en tropisk have eller ud mod resortets egen strand, og der er lagt vægt på privatliv og luksus i villaerne, som består af 1, 2, 3, 4 eller 5 værelser, hvilket gør resortet unikt til den store familieferie.

Der findes en stor fælles pool på stranden.

For at holde den miljøvenlige stil findes der ikke tv, og der er kun air condition i nogle af villaerne, men arkitekturen har taget højde for naturlig ventilation, og der er herudover installeret loftsvifter. Resortet har egen urtehave, der leverer til den økologiske restaurant. Det er også muligt at spise i villaerne.

Der er en fin lille massageafdeling, og resortet tilbyder også kajakker, paddleboards, volleyball, petanque samt fitnesslokale. 

20 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Minibar

Andamanerhavet

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
60 mm
157 mm
345 mm
286 mm
284 mm
272 mm
417 mm
351 mm
188 mm
71 mm

Billeder fra Koh Jum

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)