thailand - koh lanta_strand_02

Rejser til Koh Lanta i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Koh Lanta

En ø til hvert et temperament

Koh Lanta i Andamanerhavet i det sydvestlige Thailand er et smukt bevis på, at turister og lokale sagtens kan få det hele til at spille sammen, uden nogen af parterne behøver at gå på kompromis med noget som helst. Koh Lanta er en af Thailands mere autentiske øer med en overvejende muslimsk befolkning, og mens mange andre thailandske øer udelukkende lever af turisme, har indbyggerne på denne ø også andet at tage sig til. Og det kan mærkes, at de lokale ikke kun er her for at servicere turisterne - på den helt rigtige måde, vel at mærke.

Øen byder på en række glimrende strande ud til Andamanerhavet, men det er ikke kun strandliv, der venter jer på en rejse til Koh Lanta. I øens hovedby, Ban Saladan, som til dels er bygget på pæle, er der rig mulighed for at komme tæt på de lokale og få en fornemmelse af det mere traditionelle ø-liv, og det samme gør sig gældende i øens små fiskerlandsbyer, hvor tempoet er skruet helt ned. Det er måske ikke meget, der sker, men det er alligevel ganske hyggeligt - og et spændende krydderi til jeres ferie. 

Vil man have sved på panden og gå på opdagelse i naturen, er Koh Lanta heldigvis også udstyret med en skøn nationalpark. Den grønne jungle gemmer på skønne vandreruter, formidable udsigter over kyststrækningerne, og så kan man såmænd også finde både vandfald og grotter. Et glimrende valg til dem, som ønsker en ferie med thailandsk ø-liv tilføjet skøn natur og lokal stemning.   

Vejret på Koh Lanta er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse til Koh Lanta i regntiden fra juli til oktober, hvor det våde klima garanterer masser af regn og uklart vand. 

thailand - thailand_land Koh Lanta
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Koh Lanta


Avani+ Koh Lanta Krabi Resort ★★★★

I er garanteret et ophold i topklasse på dette skønne resort på den thailandske ø Koh Lanta. Resortet ligger helt ud til kysten, så det kræver blot en ultrakort gåtur, før I indfinder jer på de smukke sandstrande, hvor badeferien kan nydes med udsigt udover Andamanerhavet. På resortet overnatter I på gode, store værelser, der er udstyret med alle moderne faciliteter, rummelige senge samt eget bad og toilet. Resortet har desuden masser af hyggelige kroge, hvor I kan nyde hinandens selskab, sippe kolde drinks fra baren i bløde møbler eller nyde de maleriske solnedgange over havet.

Resortet har et stort poolområde, hvor I kan leve livet på langs i liggestolene under de lune himmelstrøg, og når sulten melder sig, kan måltiderne spises i restauranten. Her er også spaområde, hvor I kan få massage samt ansigt- og kropsbehandlingerne, og her på Koh Lanta er der naturligvis også masser af natur at gå på opdagelse i. I kan tage på flotte vandreture, spejde efter sjove fugle i trætoppene og eventuelt lægge ruten forbi nogle af øens vandfald og grotter.

89 værelser
50 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Privat strand
Spa
24-timer reception

Lanta Casa Blanca ★★★★

Lanta Casa Blanca ligger direkte ud til en privat vestvendt strand i nærheden af den mere livlige Long Beach, hvor du finder en række restauranter, butikker og barer. 

På hotellet finder du et godt poolområde, hvor du kan nyde solnedgangen direkte fra poolen. Alternativt kan du slå dig ned på en sandsæk under en stråparasol med sand mellem tæerne. Når sulten melder sig, serverer strandrestauranten lokale retter - og opstår behovet for at holde sig aktiv, kan du leje en cykel eller slå dig løs i hotellets træningsrum. 

Værelserne er moderne indrettet med masser af plads, egen terrasse med hængekøje, tv, te- og kaffefaciliteter og meget andet. 

45 værelser
0 Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Privat strand

Narima Bungalow Resort ★★★

Narima Bungalow Resort er et godt valg, når du besøger Ko Lanta. Her er både komfortabelt og så ligger stedet bekvemt i forhold til de familievenlige omgivelser. Hotellet ligger på sydkysten af smukke Ko Lanta og er bygget i varme indbydende materialer, der blender smukt ind i den omkringliggende frodige og farverige regnskov.

Her er de bedste betingelser for at koble helt af og bare lade tankerne flyve, mens man slikker sol ved den lækre pool, udforsker regnskovens smukke flora og fauna eller snorkler i havets krystalklare vand. Mulighederne er uendelige.

På hotellets område ligger 32 bungalows spredt i hotellets have og omgivet af palmetræer og farverige tropiske planter som orkideer og andre blomster. I luften summer spraglede sommerfugle - og er du heldig, får du måske øje på en nysgerrig abe i et træ. Når du slapper af i hotellets infinitypool, kan du nyde udsigten ud over havets tropiske øer. Her er også en jacuzzi-spa pool, hvor du kan nyde solnedgangen med en drink.

Narima Bungalow Resort har deres egen café, men får du lyst til at spadsere en tur, er der ikke langt til den gamle bydel i Lanta og flere dejlige restauranter ligger også indenfor gåafstand.

32 værelser
0 km Strand
4 km By
Pool
Bar
Aircondition
Balkon / Terrasse
Wifi
Minibar
Spa
Loftsvifte
Eget bad og toilet

Layana Resort & Spa ★★★★★

Bemærk: Hotellet modtager ikke børn under 18 år.

Et virkeligt dejligt og luksuriøst resort, naturligvis beliggende direkte på stranden - Lantas dejlige Phra-Ae strand, der ligger i forlængelse af Long Beach ca. fem kilometer fra Sala Dan. Her finder I alt, hvad I kan ønske jer i smukke og smagfulde omgivelser. Værelserne ligger spredt i en frodig have og er indrettet i moderne thai-stil. Alle har egen balkon eller terrasse.

Det prisvindende resort har fem værelsestyper, bl.a. Garden Pavilion-værelserne, der  ligger i to-etagers bygninger, Terrace Suites, der har direkte adgang til en wellness pool og Beach Suites, der ligger i bungalows ned til stranden. Ned mod havet ligger en meget smukt anlagt pool. Måltiderne indtages i Tides, hvorfra der er skøn udsigt over havet. En drink i solnedgangen kan med fordel indtages i Sundowners-baren. Dette resort er til jer, der søger den ultimative forkælelse.

57 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa

Pimalai Resort & Spa ★★★★★

5-stjernede Pimalai Resort & Spa læner sig kælent ind i et frodigt bakkedrag, der danner det grønne bagtæppe for de smukke sandstrande nedenfor hotellet. Under et ophold her føler du dig forkælet på alle måder, når du tjekker ind i hotellets luksus. Værelserne er skønne, lyse og smagfuldt indrettet og ligger tæt på strandens bløde, hvide sand og det krystalklare havvand.

Området omkring hotellet er gudesmukt og dejligt fredeligt her på sydspidsen af tropeøen Koh Lanta ved byen Krabi. Spadserer du en tur, ligger der små charmerende butikker og restauranter i nabolaget – og så naturligvis de smukke sandstrande langs med havet som perler på en snor.

Føler du dig i dit aktive hjørne, udlåner hotellet gerne sejlbåde, kanoer og paddleboards. På hotellets område er også et fitnesscenter og mulighed for gratis at spille tennis, basketball, petanque, badminton, bordtennis og meget mere.

Bader du ikke ved stranden, har hotellet to fantastiske pools, hvor den ene er en infinity-pool med panoramaudsigt over den smukke bugt ud for hotellet. Her er også en prisbelønnet spa & welness med en unik stemning til din selvforkælelse. Fra hotellet kan du også se de mest fantastiske solnedgange, inden mørket falder på. Om aftenen er der tre lækre restauranter med forskellige temaer at vælge imellem.

121 værelser
0 km Strand
15 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Sikkerhedsboks i reception
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Privat strand
Spa
Tennisbane
Eget bad og toilet
Hårtørrer
24-timer reception

Rejser til Koh Lanta

Andamanerhavet

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
60 mm
157 mm
345 mm
286 mm
284 mm
272 mm
417 mm
351 mm
188 mm
71 mm

Billeder fra Koh Lanta

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)