thailand - koh mak_strand_01

Koh Mak

Rejser • vejret • hoteller

Koh Mak

Stærk spiller i paradisøernes lilleputliga

Det ægte Thailand findes. Og det gør det bl.a. på lilleputøen i Siambugten, Koh Mak, hvor jomfruelig natur i form af regnskov og smukke, hvide strande sætter scenen på landjorden. Nok så smukt som det er på land, mindst lige så smukt er det under overfladen, hvor fisk, koraller og andet godt fra havet byder op til et farverigt og livligt show, som man aldrig bliver træt af.

Øen er udstyret med omtrent 10.000 palmer og en række hvide strande, men trods dets bountysignatur, er her også andet at komme efter. På øen finder I bl.a. et flot buddhistisk tempel, tre små fiskerlandsbyer og en skøn natur, som både kan udforskes til fods, på cykel eller fra vandsiden i en kajak, og I vil sikkert blive overrasket over at finde skjulte, skønne bugter, når I kommer på afveje.

Har I mod på det, så tag kajakken til den nærliggende lille ø, Koh Kham, hvor paradis om muligt træder endnu mere i karakter. Padleturen tager ca. en halv time i roligt tempo, så husk forsyninger. Vil I lidt længere væk, kan I udforske marineparken på en bådtur til de omkringliggende øer.

Som noget ganske særligt har man på øen udviklet et meget fint system til affaldshåndtering, hvilket er en fryd for øjet, men også lidt af et særsyn på disse kanter. Dette i kombination med palmeparadiset og marinenationalparken, der omgiver øen, gør Koh Mak til et under for selv den største bountyentusiast.

Vejret på Koh Mak er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse i regntiden fra juli til oktober.

thailand - thailand_land Koh Mak

Hoteller på Koh Mak


Seavana Beach Resort ★★★

På Seavana Beach Resort kan I forvente at finde absolut fred og ro. Det skønne resort ligger direkte ned til det turkisfarvede vand med et privat strandstykke til rådighed. Både Superior-værelserne (der er inkluderet i Godt-pakken) og Deluxe Beachfront (kræver opgradering) har udsigt til havet og de ligger henholdsvis 60 og 45 små skridt fra stranden. Begge værelsestyper har terrasse.

Ned mod stranden ligger også en pool, restaurant, en hyggelig bar og en åben massage-sala. Glæd jer til at ligge i sækkestolen eller solsengen og nyde solen, mens I lytter til bølgerne, der skyller dovent op på stranden. 

0 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi

Rejser til Koh Mak

Siambugten nord

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
31° C
30° C
32° C
33° C
33° C
32° C
32° C
32° C
32° C
32° C
32° C
31° C
Nedbør i mm.
125 mm
15 mm
34 mm
27 mm
365 mm
550 mm
346 mm
302 mm
550 mm
566 mm
196 mm
38 mm

Billeder fra Koh Mak

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.254 anmeldelser)