thailand - phuket_strand_02

Rejser til Phuket i Thailand

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (1116 Anmeldelser)

Phuket

Thailand nemt og bekvemt

Badeferie, familieferie eller bare ferie! Phuket er Thailands største ferieø, og selv om mange års udvikling som ferierejsemål har sat sine spor, så er der stadig noget at komme efter, når du rejser til Phuket. Det turkisblå vand står i blændende skøn kontrast til de kridhvide strande, kalkstensklipper med grøn bevoksning gør øjnene godt, og de mange restauranter, gode hoteller og aktiviteter gør, at det er nemt at være gæst på Phuket.

Selv om Phuket gennem årene har været godt besøgt, er det stadig muligt at slå sig ned på et godt hotel eller resort ved en af de mindre befærdede strande, som til fulde lever op til de mere populære strande hvad vand, sand og palmer angår.

Der er heller ikke langt til hverken James Bond Island, Phi Phi-øerne og Coral Island, der alle er eminente udgangspunkter for en dag med snorkelmasken på.

Har man brug for lidt afveksling fra strandlivet, kan det anbefales at besøge rehabiliteringscentret for gibbonaber, en orkidéfarm eller et elefantreservat, hvor oplevelsen foregår på elefanternes præmisser.

Alternativt kan man drømme sig tilbage til kolonitiden i Phuket Town eller opleve Thailands jungle i den tryllebindende nationalpark, Khao Sok, der et oplagt mål for en dagsudflugt. Her er der mulighed for at sejle i kajak på den menneskeskabte Cheow Larn-sø, vandre rundt blandt dyrene i junglen og svømme i vandfald. En overvældende kontrast til Phukets til tider livlige gader og et spændende krydderi til jeres ferie.  

Glæd jer til et skønt klima, når I har allermest brug for det. Vejret på Phuket er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. I regntiden fra juli til oktober må der forventes en del regn, bølger og uklart vand, hvis I rejser til Phuket i denne periode.

thailand - thailand_land Phuket
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller på Phuket


Kata Sea Breeze Resort ★★★

Kata Sea Breeze er et godt 3-stjernet hotel, som ligger cirka 200 meter - eller godt 20 minutters gang - fra Kata Beach, der lokker med alt fra solsenge og gyldent sand til vandsport, restauranter og butikker. Hotellet er et familievenligt og meget populært resort med alt, hvad der hører sig til: børnepool, to swimmingpools, Kids Club, spa, fitness, restauranter og forskellig underholdning.

Værelserne er pænt indrettet i moderne thailandsk stil med balkon, tv, køleskab og kaffe- og tefaciliteter samt forskellige muligheder for opredning. På dette hotel har I også mulighed for at opgradere til et familieværelse med køjesenge, så hele familien kan have sin egen seng. 

Vi gør opmærksom på, at det er et hotel til en rigtig god pris, og derfor kan her også være virkeligt travlt i højsæsonen og på helligdage.

330 værelser
200 Strand
0 By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa

The SIS Kata Resort ★★★★

The SIS Kata ligger på en bakke, let hævet over smukke Kata Beach og det omkringliggende byliv. Her er I tæt på byens restauranter, butikker og leben, alt imens I nyder livet på hotellet i ro og mag. Det tager et lille kvarter på gåben at bevæge sig fra bakketoppen og ned til stranden, men gåturen er hyggelig, og I runder flere serveringssteder og små butikker på vejen.

Her kan I komme helt ned i gear og nyde livet i flotte, afdæmpede omgivelser, hvor der er tænkt over komfort såvel som æstetik. Få pulsen op i fitnesscentret, nyd dagen ved hotellets infinitypool eller tag for dig af retterne i hotellets spa, der byder på massage og en række andre behandlinger. Melder sulten sig, kan I vælge mellem tre restauranter - og slutte af med en drink i Z Bar Plus.

Værelserne er rummelige og moderne indrettet med balkon eller terrasse. Man skal blot være opmærksom på, at hotellet ikke egner sig til dårligt gående.

 

124 værelser
250 Strand
0 By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa

The Surin ★★★★★

The Surin ligger ugenert på øens bedste strand og med en skøn udsigt over Panseabugten. Stranden deles kun med det eksklusive Amanpuri hotel og er derfor aldeles fredelig. Stemningen på The Surin er afslappet - henad barfodsluksus - og personalet gør en kæmpe indsats for, at I får en skøn ferie.

De fleste af de 103 stilfuldt indrettede hytter ligger i en hyggelig, tropisk have, der skråner ned mod den smukke Pansea Beach - ni hytter ligger direkte på stranden. Alle er indrettet i smuk, lys beachhouse-stil og er udstyret med alle tænkelige, moderne bekvemmeligheder og har desuden egen terrasse. Resortet har en markant, meget smuk pool, der ligger ned til stranden, hvor børnene også kan boltre sig, og der er rigeligt med solsenge både ved poolen og i sandet på stranden.

Der er rig mulighed for at dyrke forskellige vandsportaktiviteter, gå i fitnesscenter med udsigt til havet eller at spille tennis på hotellets egen bane. I bør unde jer selv lidt tid til forkælelse i hotellets spa, og når sulten melder sig, har I forskellige muligheder at vælge mellem. Nogle aftener holdes der en lækker barbecue på stranden, andre aftener er der fokus på det thailandske køkken og havets råvarer. Der er altid mulighed for at spise både thaimad og internationale retter i smukke omgivelser på Sunset Cafe.

Uden for resortet ligger mange lokale restauranter, og der er ca. 20 minutters kørsel til Phukets sydlige stranden, hvor udbuddet af forretninger, restauranter og barer er stort. 

103 værelser
0 m Strand
18 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Dewa Resort ★★★+

Ganske tæt på den dejlige Nai Yang-strand på det nordvestlige Phuket ligger dette resort, som egner sig særligt godt til familier. Her findes både pool-villaer, almindelige værelser og villaer med to soveværelser. Alle værelser er indrettet i dejlige lyse farver og alle har egen balkon eller terrasse.

Her er hyggelige fællesområder med pool, kid's club, restaurant og bar. Der er kun en kort gåtur ned til stranden, og hotellet ligger meget bekvemt kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen - alt i alt ferie uden spildtid og med gode forhold for familien. 

71 værelser
200 m Strand
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter

JW Marriott Resort & Spa ★★★★+

Et virkeligt dejligt resort til jer, der ønsker masser af faciliteter i den velkendte JW Marriott-kvalitet. Hotellet ligger meget bekvemt på Mai Khao-stranden i den nordlige del af Phuket - her spilder man ikke dyrebar tid på transport til og fra lufthavnen. Her findes skønne værelser i mange forskellige kategorier - lige fra Deluxe Garden-værelser til store villaer med egen pool. Alle værelsestyper er smukt indrettet med mørke gulve og moderne møbler.

Resortet tilbyder intet mindre end 14 restauranter, cafeer og barer, så der er noget for enhver smag, herunder en italiensk, japansk og naturligvis en thai-restaurant. De tre store pools ligger alle ud mod stranden, og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter, cykeludlejning, tennis og mange andre faciliteter. 

265 værelser
0 m Strand
Pool
Børnepool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Spa
Tennisbane

Santhiya Phuket Natai Resort & Spa ★★★★★

I er sikret strandferie i femstjernede omgivelser på dette skønne resort et lille stykke nord for Phuket. Resortet ligger helt ud til de bløde sandstrande, hvor I har adgang til privat strandområde, ligesom I kan bade i resortets swimmingpools. Her huserer en dejlig, autentisk stemning med velplejede grønne områder og masser af hyggelige siddesteder til de rolige stunder. Resortet er indrettet med fint træarbejde i alt fra møbler, vægge og gulve til små både med liggestole i poolområderne.

I overnatter i store, gode senge på hyggelige værelser, der ligesom resten af resortet er indrettet i traditionel, thailandsk stil med flotte vægtæpper, mønstrede træskæringer og hyggelig belysning. Her er velfungerende, gratis wifi, og på værelserne har I TV, aircondition, sikkerhedsboks, te- og kaffefaciliteter samt eget bad og toilet. Resortet har også to restauranter, som I kan benytte jer af, når sulten melder sig.

32 værelser
50 m Strand
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Privat strand
Eget bad og toilet
24-timer reception

Andamanerhavet

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
42 mm
30 mm
60 mm
157 mm
345 mm
286 mm
284 mm
272 mm
417 mm
351 mm
188 mm
71 mm

Billeder fra Phuket

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)