Skip to main content

Udflugt til Nakhin Si Tammerat og landsbyen Baan Laem, inkl. frokost

Mangrove Plantning Khanom Batikfarvning Khanom Thailand

Udflugt til Nakhin Si Tammerat og landsbyen Baan Laem, inkl. frokost

Udflugt til den autentiske fiskerlandsby Baan Laem, hvor man har slogannet "Vi har intet andet end vores hjerter og lykke at tilbyde".

Det passer dog ikke helt, for i dette lille samfund har man udover hjerte og lykke masser af innovation og oplevelser at tilbyde sine gæster. Her har man formået at tiltrække besøgende, samtidig med at man bevarer sin autenticitet og charme.  Kreativitet og håndværk er nøgleord, når de lokale eksempelvis producerer håndlavede tasker af fiskegarn eller kosmetikprodukter af mudder. 

I er fremme ved Baan Laem kl. 9 om morgenen, hvor I starter med at deltage i en lille workshop. Her skal I være med til at lave din egen batikfarvede t-shirt, hvorefter I tager på en sejltur med mulighed for at "et mudret oplevelse" samt plantning af mangrovetræer. Bagefter får I serveret forkost bestående af lokale retter, masser af grøntsager og friskfanget fisk. 

Efter frokost besøger I det flotte tempel  Wat Phra Mahathat i Nakhon Si Thammarat - også kendt som Wat Chedi Temple. Her kan man se den vigtige træudskæring af en 9-10-årig dreng, der har en alder på mere end 1.000 år. Figuren er guldbelagt og bærer kaldenavnet Ai Khai Wat Chedi. Templet er velbesøgt og en af de vigtigste buddistiske pilgrimsdestinationer i Sydthailand.

klokken 14.30 går turen tilbage til hotellet efter en dejlig dag i pagt med naturen i det lille fiskersamfund Baan Laem og ved helligdom i Nakhon Si Thammarat.

Udflugtspris
Pris pr. person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 715 kr. 510
- - kr. 735 kr. 525
Thailand

Alt hvad Stjernegaard har sørget for var perfekt. Vi er blevet hentet, bragt og hjulpet på vej hver gang vi er flyttet til ny destination - og hver gang til aftalt tid. Vi talte med andre der var knap så heldige med deres danske rejsebureau, og kunne kun sige at med Stjernegaard har alt fungeret som lovet og planlagt.

Inge & Henrik, Borup
4.6   (2.541 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

thailand - Khanom_strand_02

Fra kyst til kyst Thailand Individuel rejse

Oplev Andamanerhavet i vest og Siambugten i øst på hver sin side af flydende resort i fortryllende Khao Sok National Park.

Khao Lak (5 nætter) Khao Sok National Park (2) Khanom (7)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)