Skip to main content

Jungle og elefanter i Elephant Hills i 3 dage/2 nætter

thailand - khao sok_elephant hills_elefanter_15_hf_02 thailand - khao sok_elephant hills_pool udsigt_01

Jungle og elefanter i Elephant Hills i 3 dage/2 nætter

Midt i Khao Sok-nationalparkens smukkeste områder finder I det fantastiske Elephant Hills Tented Camps midt i den frodige, grønne jungle.

Lejren har igennem de sidste ti år kombineret det behagelige og komfortable lejrkoncept, man kender fra afrikanske nationalparker med det thailandske tropiske skovmiljø i elefantparken Elephant Hills.

I indkvarteres i 12kvm store afrikanske safaritelte. Teltene er udstyret med stort badeværelse, og I sover i rigtige senge, der er elektricitet, og for døren og vinduerne er der opsat myggenet, så I kan slappe af hele natten uden uønskede gæster. Inden aftensmaden vises film, og I kan få undervisning i tilberedelsen af en af de traditionelle thailandske retter. Efter maden går snakken livligt blandt campens gæster, mens der laves eksotiske drinks i Jungle Bar. Her er også en pool med en af Thailands smukkeste udsigter.  

Elephant Hills i kamp mod plastic
Plastic hører ikke til i naturen. Derfor har Elephant Hills i Khao Sok National Park taget kampen op og stoppet salget og brugen af engangsplastic, hvilket har reduceret mængden af plasticaffald markant. Det gælder alt fra sugerør til plasticflasker.

Når I ankommer til Elephant Hills får I udleveret en drikkeflaske i rustfrit stål, som I kan fylde op med drikkevand – helt gratis. Flasken er til låns, men skulle I have lyst til at beholde den efter opholdet, kan den købes til THB 250,- (cirka 50 kr.)

En imponerende klippevæg rejser sig 100 meter mod himlen, for foden af bjerget løber floden, og i dette frodige område ligger Elephant Hills. Under opholdet her er der flere udflugter og oplevelser inkluderet. I møder elefanter og deltager i fodring og pleje af de store dyr, der lever i campen under gode forhold. I kommmer blandt andet i selskab med den såkaldte mahout, elefantens herre, og hans tonstunge trækdyr, hvor I kommer helt tæt på elefanterne, når I oplever, hvordan mahouten og hans elefant opfører sig i hinandens selskab. Det er en rørende oplevelse at se, hvor tætte menneske og dyr er i elefantens eget miljø. En god oplevelse for både børn og voksne.

I kommer også på en skøn tur ned ad floden i kanoer. Nyd sceneriet på den smukke tur, hvor dekorative kalkstensklipper omslutter kanoen, der langsomt driver med strømmen. Her er natur og dyreliv i overflod, I vil sikkert være heldig at se næsehornsfugle, der flyver højt over hovedet, eller krybdyr, der soler sig på flodbredden.

Dag 2.
I vågner til lyden af junglens dyr, der er fuglekvidder i buskene og fra de høje trætoppe lyder gibbonabernes territoriale kald, der går som et ekko igennem dalen. I nyder en kop friskbrygget kaffe eller te sammen med jeres morgenmad, og herefter bliver I kørt ud til den 165 km2 store Cheow Larn-sø, som er resultatet af et stort dæmningsbyggeri fra slutningen af 1980’erne.

I går om bord i en longtailbåd og sejler ud i et af Thailands smukkeste naturscenerier. Op ad det smaragdgrønne vand skyder grønne øer – mere end hundrede i alt – og hele området minder om Guilin-området i Kina eller Halongbugten i Vietnam.
Inde på land er regnskoven tæt og ufremkommelig og levested for områdets rige dyreliv, vilde elefanter, den sjældne asiatiske okse, vildsvin, næsehornsfugle, forskellige abearter, hundredvis af tropiske fugle, padder, krybdyr - ja sågar de store kattedyr - så det er med at have kameraet parat!

Båden lægger til ved en ponton i søen, hvor I spiser frokost og slapper af. Her vil der også være mulighed for en svømmetur i det smaragdgrønne vand, så I skal huske badetøj – håndklæder kan I låne på stedet. I løbet af eftermiddagen går turen tilbage til jungle-campen, hvor I kan tage et bad, inden I mødes med campens andre gæster i Jungle Bar, hvor også aftensmaden serveres.

Dag 3.
Efter en god nats søvn og en velvoksen morgenmad er I klar til de sidste oplevelser i regnskoven. I går i hælene på campens guider ud i noget af verdens ældste regnskov for at kigge på spændende flora og fauna. Eksotiske planter som orkideer, bregner og bambus fanger jeres opmærksomhed sammen med høje træer, hvis rødder vokser ind og ud i et landskab, som Tarzan ville elske at svinge sig rundt i.

Fra trækronerne holder nysgerrige aber måske øje med jer, og smukke sommerfugle blafrer forbi jeres hoveder.

Hvis vejret tillader det, fremtryller guiderne en snack til jer bagt i bambus. Ved frokosttid er I tilbage i campen, hvor I kan nå et forfriskende bad, inden I rejser videre på jeres tur i Thailand.

Bemærk venligst:
Af etiske årsager tilbyder Elephant Hills ikke elefantridning. I stedet får du mulighed for at fodre og interagere med Asiens største landlevende dyr i lejrens unikke, prisvindende Elephant Experience i elefantparken på stedet.

Bemærk i øvrigt også:
Elephant Hills tillader ikke børn under 4 år
Elephant Hills tager ikke kreditkort

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer
Pris pr. person ved 1 person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 4.155 kr. 7.360 kr. 1.385
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 4.280 kr. 7.580 kr. 1.430

Fakta om udflugten

  • 2 nætter i komfortabelt safaritelt
  • Helpension
  • 2 udflugter inkl.
  • Engelsktalende guide
  • Transport bil og båd t/r
  • Bemærk: tillæg til prisen ved højtider
Thailand

Fantastisk rejse og fantastisk planlagt fra Jeres side! Vi kunne ikke have ønsket det bedre!

Ditte Dyrholm, Hørsholm
4.6   (2.541 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

thailand - thailand_strand stol_01

Strandferie i Khao Lak Thailand Individuel rejse

Med fast base i skønne Khao Lak nyder I en 5-stjernet strand og et et 4-stjernet hotel. Mange muligheder for udflugter. 

Khao Lak (14 nætter) Attraktive priser på faste afgange

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)