vietnam - dalat_blomstermarked_01

Rejser til Dalat

Rejser • vejret • hoteller

Dalat

Franske fornemmelser

Dalat er også kendt under navnet ’Det evige forårs by’, og det skyldes ikke mindst et utal af grønne risterrasser, smukke vandfald og et eksotisk blomstermarked i fuldt flor. Byens beliggenhed i 1500 meters højde gør desuden, at her aldrig bliver virkelig varmt, og det var bl.a. en af de ting, der tiltalte kolonitidens franskmænd, for hvem byen var et yndet udflugtsmål. Mange valgte sågar at bygge smukke sommerresidenser, som den dag i dag stadig kan ses – og i samme omgang fik de også skabt en katedral, der også minder os på, at franskmændene har været her.

I Dalat bør I mindst én dag komme tidligt ud af fjerene og opleve byens marked, der bugner af alskens frugter, grøntsager og blomster. Her vil I med stor sandsynlighed se nogle helt fremmedartede frugter og grøntsager, men bare rolig – det skulle nok være muligt at smage på godterne, og den lokale bonde skal også glædeligt berette om sin høst. Når I har tanket op på markedet venter den fine natur. Her er det oplagt at vandre gennem risterrasser, forbi søer og bade i nogle helt fantastiske vandfald, hvis I trænger til et køligt gys efter at have fået pulsen op.

vietnam - Vietnam_land Dalat

Hoteller i Dalat


Dalat Plaza ★★★

Nyt og stilfuldt turistklassehotel tæt på Dalats centrum og populære seværdigheder som domkirken, den smukke Xuan Huong-sø, blomstermarkedet og det smukke vandfald. Et venligt og imødekommende personale vil sørge for, at I føler jer hjemme og nyder Dalat. Hotellet har 6 etager, og alle værelser har gratis wifi, satellit-tv og sikkerhedsboks.

Udsigten er helt fantastisk, fra de øverste etager skuer I ud over grønne rismarker, bjergtoppe og det rustikke bycentrum med de mange gamle franske bygninger. Det er også muligt at leje cykel på hotellet eller arrangere en tur på hesteryg gennem Dalats frodige omgivelser.

91 værelser
500 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Dalat Palace ★★★★★

Smukt klassisk hotel som første gang åbnede dørene i 1922 men stadig oser af stemning, glamour og elegance. De 43 smagfulde værelser er som resten af hotellet holdt i Art Deco, og I vil føle jer hensat til en svunden tid, mens I opvartes efter alle kunstens regler.

Glæd jer til morgenmaden på terrassen, hvor I har en uovertruffen udsigt over Xuan Huong-søen og katedralen nede i byen. Jeres værelse har alle moderne faciliteter, sikkerhedsboks, internet, minibar og satellit-tv, mens stilen er bibeholdt og leder tankerne i retning af et finere pariserhotel tilbage i 1920'erne. Dalat Palace har også andre faciliteter at tilbyde, som tennisbane, fitnesscenter, massage og spaområde og en eksklusiv restaurant og bar. 

43 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Ngoc Lan ★★★★

Meget moderne hotel med skøn og ideel beliggenhed ved den smukke Xuan Huong-sø og i gåafstand til Dalats marked. Meget lokal stemning i gaderne omkring hotellet. Hotellet er forholdsvis nyt og indrettet lyse, venlige farver.  Restauranten serverer både international og vietnamesisk mad, og der er fitnesscenter og gratis WiFi.

91 værelser
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Ho Chi Minh City (Saigon)

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
34° C
32° C
32° C
32° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
14 mm
4 mm
11 mm
50 mm
218 mm
312 mm
294 mm
270 mm
327 mm
267 mm
117 mm
48 mm

Billeder fra Dalat

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)