Vietnam - mekong floden_befolkning_baad_01

Rejser til Mekongdeltaet i Vietnam

Rejser • vejret • hoteller

4,8 (605 Anmeldelser)

Mekongdeltaet

Spisekammer på gyngende grund

Mekongdeltaet er også kendt under navnet Vietnams spisekammer, og det skyldes, at størstedelen af landets fødevareproduktion er koncentreret i dette område. Deltaet omfatter den mægtige Mekongflod samt en labyrint af bifloder, kanaler og vandløb fyldt med både, flydende huse og markeder.

På en rejse til Mekongdeltaet bør I ikke snyde jer selv for en sejltur på vandvejene. Enten i en større båd eller i mindre robåde, hvor I får mulighed for at komme helt ud på de allermindste kanaler, forbi søvnige landsbyer på pæle, grøntsagslunde, rismarker og natur i fuldt flor. Oplever I området fra landsiden er det værd at leje en cykel og lade pedalerne vise vejen til de små landsbyer, der ligger spredt hist og pist.

Ved Mekongdeltaet kommer I helt tæt på lokallivet, bl.a. i Cai Be, der ligger på en lille ø i deltaet, og i Can Tho som er deltaets største by. I kan vælge at bo inde i byen eller ude i deltaet på små hyggelige home stays eller lodges.

vietnam - Vietnam_land Mekongdeltaet
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Mekongdeltaet


Ut Trinh Homestay ★★★

Det er en spartansk, men spændende oplevelse at bo på et homestay. Den landlige idyl er allestedsnærværende i både haven og på køkkenbordet i form af lokale råvarer, som tilberedes i fællesskab, hvis man ønsker at deltage. Værelserne er rene, pæne og rummelige, naturligvis med eget bad og toilet. 

14 værelser
Bar
Restaurant

TTC Hotel Premium Can Tho ★★★

Et moderne hotel med god beliggenhed ved bredden af Haufloden og kun et kort gåtur til byens natmarked. Fra hotellets 10 etager er der udsigt til både floden og byen. Gode og rummelige værelser alle med egen balkon.

Pomelo Restaurant serverer tre måltider om dagen, og på 8. etage ligger den udendørs cafe Alfresco Coffee, hvorfra der er fin udsigt over floden. Hotellet har udendørs pool med liggestole og et mindre fitnesscenter.

107 værelser
0 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter

Victoria Can Tho ★★★★

Endnu et fantastisk Victoria hotel, som uden tvivl er Mekongdeltaets bedste hotel med en perfekt placering på flodbredden. Hotellets kæmpe værelser på 56m2 er med højpolerede plankegulve, balkoner med udsigt til enten flod, have eller poolområde. Ud over hotellets fine restaurant med bar har stedet også tennisbaner, cykeludlejning og en eftertragtet spaafdeling. Vær opmærksom på at Victoria-hotellernes fremragende service er stærkt vanedannende.

100 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Coco Riverside Lodge ★★★

Denne skønne lodge ligger i hjertet af Mekongdeltaet helt ned til en af bifloden og er et dejligt sted at koble af og opleve naturen og kulturen på tæt hold. Her er kun fire bungalows, hvilket bidrager til hyggen. De er bygget i naturens materialer og fint indrettet med terrasse foran, hvorfra man kan nyde sceneriet.

Opholdet på lodgen inkluderer måltider og udflugter i naturen med båd og på cykel.

4 værelser
Restaurant
Aircondition
Balkon / Terrasse
Minibar

Mekong Riverside Boutique Resort ★★★+

Langs med Mekongfloden ligger dette skønne resort med 25 bungalows, der står på pæle i vandkanten. Fra en dejlig base på resortet kan man iagttage livet på den travle flod og nyde en stille stund på solsengen ved poolen. Resortets gartner passer de frodige grøntsagshaver bagved resortet og leverer råvarer til køkkenet. 

Glæd jer til gode og rustikt indrettede værelser med udsigt til vand og/eller grønne områder.

50 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Mekong Lodge ★★★(★)

På Mekong Lodge bor man i et med naturen. Alle 28 enestående og hyggelige træbungalows er bygget af lokale materialer og er utroligt indbydende og charmerende at se på og bo i. Badeværelset og toilet er udbygget separat og udendørs med kokospalmeblade som tag og myggenet.

Lodgens personale sørger for efter mørkets frembrud at tænde op i værelserne (elektriske lamper) og komme myggenet over sengene, så man kan ligge sig til at sove i en harmonisk og romantisk stemning. 

Træbadekaret er bygget som en lille båd, og i det hele taget er hytterne unikke, autentiske og utrolig idylliske og giver en følelse af velvære og tilfredshed. Alle bungalows har desuden aircondition, hårtørrer og gratis drikkevand. Restauranten, hvor alle måltider nydes, ligger lige ud til Mekong-floden, hvor fantastiske solop- og nedgange kan nydes.

Glæd jer til et ophold på bredden af Mekong-floden omgivet af deltaets storslåede natur. Mekong Lodge er det optimale udgangspunkt, når I skal opleve dagligdagen i det gigantiske flodsystem. Fra restauranten på bredden har I første parket til livet på floden, og der er god mulighed for at slappe af og nyde de fantastiske omgivelser. Mekong Lodge tilbyder cykeludlejning med guide, så deltaget kan udforskes på nært hold, og om aftenen kan I deltage i kokkeskolen, hvor I får en unik mulighed for at lære grundprincipperne i vietnamesisk madkunst. 

28 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse

Funan cruise ★★★

Funan Cruise er en moderne og smagfuldt indrettet flodbåd, der er bygget i træ i traditionel stil. Båden har 14 kahytter fordelt på to dæk, et hyggeligt soldæk og en overdækket salon, hvor måltiderne indtages. 

De hyggelige kahytter er beklædt med træ og alle har naturligvis eget bad og toilet. Der findes også en lille udendørs spa på båden, som dog kun tilbyder fodmassage.

14 værelser
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks

Bassac ★★★

Bassac er en hyggelig og velindrettet flodbåd, der er bygget i træ i traditionel stil. Båden har 12 kahytter fordelt på to dæk, der er soldæk med liggestole og en overdækket salon, hvor måltiderne indtages. 

De hyggelige kahytter er beklædt med træ og alle har naturligvis eget bad og toilet.

12 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks

Rejser til Mekongdeltaet

Ho Chi Minh City (Saigon)

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
34° C
32° C
32° C
32° C
31° C
31° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
14 mm
4 mm
11 mm
50 mm
218 mm
312 mm
294 mm
270 mm
327 mm
267 mm
117 mm
48 mm

Billeder fra Mekongdeltaet

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)