argentina - moreno_gletsjer_02

Rejser til El Calafate

Rejser • vejret • hoteller

El Calafate

På kanten af islandskabet

El Calafate er en mindre flække tæt på den chilenske grænse, og selv om byen i sig selv ikke gør noget særligt væsen af sig, er den alligevel et af Argentinas store trækplastre. Det skyldes selvfølgelig den patagoniske vildmark, som omkranser området – og ikke mindst Perito Moreno-gletsjeren, som er blandt de smukkeste seværdigheder i Patagonien.

Perito Moreno-gletsjeren har med 250 kvadratkilometer en ganske pæn størrelse for en gletsjer, og det underfundige ved netop denne ismasse er, at den fortsat vokser som den eneste i verden. I selskab med en dygtig guide er det muligt at mærke naturens kræfter helt tæt på, når I med klatrejern og pigsko begiver jer ud på ismassen, men dens buldren og rumlen kan også betragtes på afstand.

Foruden gletsjeren byder området omkring El Calafate også på andre spændende naturseværdigheder. Trekking i bjergene og sejlture på Argentino-søen er blandt områdets foretrukne aktiviteter, men også ture på mountainbike eller hesteryg kan arrangeres.

 

argentina - argentina_land El Calafate

Hoteller i El Calafate


Mirador del Lago ★★★

Hotellet ligger på hovedgaden i El Calafate få hundrede meter fra centrum og med fantastisk udsigt over den store sø, Lago Argentino, som er Argentinas største ferskvandssø og en del af Los Glaciares-nationalparken. Hotellet er særdeles velfungerende med en hyggelig restaurant og siddeområde i lobbyen. Værelserne er indrettet i varme farver, og har alle moderne fornødenheder, inkl. gratis wifi. Man kan gå til byens restauranter eller spise på hotellet. nyde den fantastiske udsigt.

69 værelser
300 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Hotel Design Calafate ★★★+

Et meget moderne hotel med smuk indretning som er både rustik og nordisk i sit udtryk. Der er en fabelagtig udsigt over Lago Argentina fra lobbyen og det store wellness center med indendørs pool og spa. Rigtigt gode og meget lyse værelser, også i nordisk design. Bag lobbyen ligger den kombinerede bar og restaurant, hvor man kan varme sig med en drink ved pejsen. 

Hotellet ligger lidt uden for byen men tilbyder shuttle service ind til centrum. 

60 værelser
5 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Imago Hotel & Spa ★★★+

Et dejligt og moderne hotel i udkanten af El Calafate med spektakulær udsigt over Argentinosøen og den rå og uendelige natur omkring byen. Et godt udgangspunkt for mange af de store naturoplevelser, der venter i nærområdet.

Hotellet er bygget i en rustik og hyggelig lodge-stil, der er gennemgående fra fællesområder til værelser. Hertil råder hotellet over et dejligt fitness- og spaområde, hvor du bl.a. kan få plejet de ømme muskler i saunaen, dampbadet, jacuzzien eller med en omgang massage, alt imens du nyder udsigten til den omkringliggende natur fra briksen.

Værelserne er moderne og rummelige med alle almindelige faciliteter, herunder badekar med massagedyser. Et dejligt og bekvemt logi, tæt på noget af verdens smukkeste natur.

54 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Spa

Cauquenes de Nimez ★★★

Oplev Patagoniens betagende natur med indkvartering på en hyggelig og charmerende lodge med udsigt til Lago Argentino. En enkel lodge i rustikt design med udsigt til søen, bugten og den skønne omkringliggende natur.

På Cauquenes de Nimez er du ca. 700 meter fra El Calafate, hvor du finder en række gode spisesteder og butikker. Vil du en tur ind til byen, har hotellet cykler, du kan låne. Vil du opleve den omkringliggende natur, har hotellet en udflugtsskranke, der arrangerer aktiviteter som ridning, kajaksejlads, vandreture og fugleture.

I hotellets restaurant kan du nyde en række spændende patagoniske retter og argentisk barbeque, inden du trækker dig tilbage på værelset, som ligesom resten af hotellet er indrettet i hyggelig lodgestil og byder på de mest almindelige bekvemmeligheder. Nogle tilbyder endda udsigt over søen og naturen.

 

 

12 værelser
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Design Suites ★★★★

Design Suites er intet mindre end et lille, arkitektonisk mesterværk. Et minimalistisk, moderne hotel, der skildrer de omkringliggende, barske landskaber på allersmukkeste vis. 

Fra hotellet kan du nyde den skønne udsigt til det bakkede landskab og Lago Argentino. Hotellet ligger uforstyrret ud til vandet, hvor du er omringet af Patagoniens barske natur i alle retninger. Et oplagt udgangspunkt for naturskønne gåture. 

Der er ikke sparet på faciliteter og bekvemmelighed. I den indendørs opvarmede pool får du rig mulighed for at geare ned efter en dag i vildmarken, og trænger du til ekstra forkælelse, er der både mulighed for jacuzzi, sauna og massage, inden du går på opdagelse i den gode restaurant og den tilhørende bar. 

Værelserne er minimalistisk og moderne indrettet med elementer fra den omkringliggende natur. Foruden de forventede bekvemmeligheder, kan du bl.a. glæde dig til et badekar med jacuzzifunktion, som kan pleje de ømme muskler efter en dag i naturens favn, inden du afslutter dagen i en god seng.

60 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Fitnesscenter
Minibar
Spa

Eolo ★★★★★

Langt ude i den patagoniske vildmark finder du EOLO, hvor luksus og traditioner forenes på fineste vis på en idyllisk lodge. Her kan man hurtigt føle sig hensat til en anden tid og resten af verden synes uendeligt langt væk, når man indlogerer sig her - i midten af ingenting og så alligevel omringet af noget af verdens smukkeste natur. 

På EOLO er du 23 kilometer fra El Calafate og skal du besøge Perito Moreno-gletsjeren, skal du ud på en times køretur. Alligevel er her nok at give sig til. Oplev området på vandreture, cykel eller hesteryg, og nyd et par timer i hotellets opvarmede pool eller spa, hvor der tilbydes en række forskellige behandlinger. 

A la carte-restauranten, der byder på en spektakulær udsigt over sletten, tilbyder en række spændende, regionale retter skabt af en af Argentinas stjernekokke. Fra morgenmad til eftermiddagsteen til aftenens sidste cocktail er der kræset om de gastronomiske detaljer, for tanken er at hver en oplevelse skal være uforglemmelig.

Alle værelser er luksuriøst og elegant indrettet med panoramavinduer og badekar foruden de mest almindelige bekvemmeligheder. Her er du ikke i tvivl om, hvor i verden du befinder dig, for naturen har på elegant vis fundet vej ind i hver afkrog af værelserne.

Patagoniens måske bedste bud på landlig luksus for livsnyderen.

17 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Sikkerhedsboks i reception
TV
Wifi

El Quijote Hotel ★★★

Et rigtigt godt, familieejet hotel beliggende på hovedgaden i El Calafate i gåafstand til restauranter og butikker.

Hotellet er dejligt indrettet med behagelige møbler, hyggekroge, svalegange og grønne planter. Værelserne er hyggelige og har alle forventelige faciliteter.  

118 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Rejser til El Calafate

El Calafate

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
16° C
15° C
13° C
10° C
5° C
3° C
2° C
4° C
8° C
11° C
13° C
15° C
Nedbør i mm.
42 mm
40 mm
51 mm
50 mm
48 mm
47 mm
46 mm
44 mm
39 mm
36 mm
36 mm
42 mm

Billeder fra El Calafate

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)