Få store eksotiske oplevelser når du rejser til Borneo.

Rejser til Danum Valley

Rejser • vejret • hoteller

Danum Valley

Natur for fuldt blus

Danum Valley er et forfriskende tilflugtssted for naturentusiaster, hvor der er fuldt blus på flora- og faunaoplevelserne. Reservatet måler omtrent 436 kvadratkilometer og betragtes af mange som Borneos flotteste. Men også som den mest alsidige regnskov med intet mindre end 15.000 forskellige plantearter, 120 forskellige pattedyrsarter, 40 slags fisk og ca. 300 forskellige typer af reptiler samt et utal af insekter og sommerfugle.

For nogle vil oplevelsen af Danum Valley bestå i at læne sig tilbage og suge regnskovens lumre renhed til sig. For andre er det pygmæelefanter, orangutanger, malajbjørne og sumatranæsehorn, der er den helt store attraktion. Nationalparken kan opleves på vandreture gennem det grønne, over hængebroer gennem trætoppene og i vandet – på en badering ned ad floden eller under et forfriskende vandfald. 

Når du rejser med Stjernegaard får du mulighed for at bo på det charmerende Borneo Rainforest Lodge, der som en del af opholdet tilbyder vandreture gennem det frodige landskab og natsafari i selskab med en dygtig naturvejleder. Hertil er der skruet godt op for en gennemført lodgestemning, der fuldender opholdet. 

borneo_land Danum Valley
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Danum Valley


Borneo Rainforest Lodge ★★★

En prisvindende lodge beliggende langs Danumfloden midt i Sabah-provinsens største beskyttede lavlandsregnskov mellem 340 fulglearter, 124 arter af pattedyr og 72 arter af krybdyr.

Hytterne ligger med udsigt til floden eller til regnskoven og er godt indrettet med store vinduespartier og dermed god udsigt. Alle hytter har egen balkon, nogle med jacuzzi. Der er ikke aircondition i hytterne, men de er bygget, så de udnytter den naturlige brise. Vælg mellem de nye premium villaer i en eller to etager eller Deluxe Charlet med udsigt til floden eller til regnskoven. I fællesområderne ligger den hyggelige restaurant, hvor måltider indtages med junglens lyde i øret og grøn forkælelses for øjet. 

Man kan deltage i forskellige aktiviteter, som er inkluderet i prisen, bl.a. vandreture til et vandfald, natsafari og vandring i trækronerne på hængebroer spændt ud mellem de høje træer. Et rigtigt jungleeventyr i en af verdens ældste regnskove.

Bemærk, at lodgen frem til december 2021 er under renovering, da der udvides med ni nye værelser og en ekstra lounge. Byggeriet er begrænset til få timer om dagen og udføres med størst muligt hensyn til gæsterne. I perioden fra 15. november til 30. december 2020, hvor den mest gennemgribende renovering finder sted, vil lodgen være lukket helt ned. 

31 værelser
Restaurant
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Spa

Billeder fra Danum Valley

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)