damai beach_kuching_sarawak_strand_01
Borneo - Individuel rejse

Damai Beach

3 nætters badeferie ved Damai Beach

Når Sarawak-eventyret er ved vejs ende, har I muligheden for at forlænge rejsen med 3 nætter på Damai Beach, 35 kilometer fra Kuching. I indkvarteres på et godt hotel ved en rolig strand, hvor der både er tid til at opleve daselivet og det lokale fiskerliv.

Foruden strandlivet er der rig mulighed for at slå sig løs med naturoplevelserne, som er bare et stenkast væk. Gå en tur i den grønne natur, der byder på bjerge, mangrove, gigantiske træer, vandfald og meget andet eller tag på flodcruise ad Santubong River, hvor I bl.a. kan være heldige at se den sjældne Irrawaddy-delfin, krokodiller og næseaber. Vil I krydre med lidt kultur, kan I besøge Sarawak Cultural Village.

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Damai Beach 3 nætter i Damai Beach
3
Overnatning
Damai Beach Resort ★★★

Periode

Alt dette er inkluderet i rejsens pris

  • Morgenmad
  • 3 nætter på Damai Beach Resort i superior room pool side værelse
  • Transport til hotel og fra hotel til lufthavn

Ikke inkluderet i prisen

  • Turistskat på MYR 10 pr. nat pr. værelse (ca. 16 kr.), som skal betales direkte til hotellet
  • Drikkepenge til lokal chauffør

Hotel på rejsen


Damai Beach Resort ★★★

På en halvø, omgivet af Santubong National Park, ligger Damai Beach Resort med direkte adgang til stranden og en flot udsigt over Det Sydkinesiske Hav. Her er fred og ro - grøn natur og det storehav. Slap af på stranden, begiv jer ud på en jungletrek, tag en dukkert i en af hotellets pools eller læg vejen forbi Sarawak Cultural Village, der ligger blot et par minutters gang fra hotellet. 

Hotellet tilbyder, foruden strand, jungle og pool, fitnessfaciliteter, wellness og en restaurant, der serverer både morgenmad, frokost og aftensmad. Værelserne byder på de mest almindelige bekvemmeligheder, herunder tv og aircondition. Dog er både værelser og fællesområder efterhånden ved at være slidte og trænger til en renovering, hvilket I bør være opmærksomme på, når I booker jeres ophold på Damai Beach Resort.

 

220 værelser
Pool
Restaurant
Aircondition
TV
Wifi
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.607 anmeldelser)