dansk vestindien - st john_trunk bay_03

Rejser til St. John på De Vestindiske Øer

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (520 Anmeldelser)

St. John

St. John - strande i verdensklasse

Den mindste af de beboede øer i Dansk Vestindien er St. John, som for en stor dels vedkommende består af nationalpark. Øen var tidligere ejet af Rockefeller-familien, som brugte den som ferieresidens. Familien forærede øen til den amerikanske stat og betingede sig i den forbindelse, at 2/3 dele af øen skulle udlægges som nationalpark. 

Det nyder vi godt af som gæster i dag. Idyllen er slet ikke til at tage fejl af på St. John. Her er kun mindre hoteller, og øen er velsignet med helt fantastiske strande, hvoraf mange ikke er bebygget. Man kan opleve St. John på en dagstur fra St. Thomas, eller man kan vælge at bo nogle nætter på øen. Det er fantastisk at opleve øen om aftenen, når dagsturisterne er taget hjem. 

Vælg mellem små hyggelige hoteller inde i byen Cruz Bay eller ved strandene uden for byen.

Seværdigheder på St. John

Cruz Bay - idyllisk hovedby

  • Cruz Bay er den skønne lille by, man kommer til med færgen fra Red Hook på St. Thomas. Her findes en god håndfuld restauranter med virkelig god mad og flere hyggelige barer.

Øens smukke strande

  • Den mest berømte er Trunk Bay, det rene postkortmotiv med hvidt sand, grønne palmer og blåt hav. Man kan snorkle og følge en sti markeret på havbunden. Men der er mange andre smukke strande: Honeymoon Beach, Salomon og Cinnamon, for blot at nævne nogle få.

Annaberg Plantage

  • Et stykke historie på øens nordkyst, hvor du kan gå tur mellem ruinerne af en gammel sukkermølle og få en fornemmelse af det slidsomme arbejde med fremstilling af sukker. Ofte er der åbne værksteder, hvor der f.eks. bages brød, og frivillige guider, der viser rundt og fortæller om livet i sukkerplantagen.
de vestindiske øer - DVI_land St. John
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i St. John


St. John Inn ★★(★)

Denne lille perle af et hotel ligger i gå-afstand fra den hyggelige stemning i centrum af Cruz Bay med butikker, restauranter, strand og den lille havn. Når freden sænker sig over øen og dagsturisterne er taget hjem, serverer hotellet drinks på den hyggelige terrasse med fantastisk udsigt til solnedgangen. 

Hotellet består af et antal små bygninger og alle værelserne er forskellige. Det er malet i karakteristiske, glade caribiske farver og tilbyder både standardværelser og suiter, nogle af dem med et lille køkken, så man har mulighed for at lave mad selv. 

Alle værelser har køleskab og kaffemaskine. Der er gratis trådløst internet på hotellet. Her har I muligheden for at bo på det idylliske St. John med verdens smukkeste strande, skønne restauranter og barer og et ukompliceret øliv inden for rækkevidde til en rimelig pris.

500 m Strand
0 m By
Pool
Aircondition

Cruz Bay Boutique Hotel ★★(★)

Dette hyggelige lille hotel ligger midt i Cruz Bay, den lille by hvor færgen fra St. Thomas lægger til, i gåafstand til byens restauranter og cafeer. Den personlige service på hotellet står David og Denise for - de kom til St. John fra Canada i 2009 for at blive gift og endte med at købe det lille byhotel, som de nu driver.

De 16 værelser er charmerende indrettet i dejlige lyse farver med queensize-seng, fladskærms-tv, gratis internet, køleskab, aircondition og et dejligt badeværelse. 

En forholdsvis simpel morgenmad bestående af kaffe, te og sødt brød er inkluderet i prisen og indtages på terrassen på første sal. I bygningens stueetage ligger en restaurant, som dog ikke er en del af hotellet.

Lidt støj fra en nærliggende bar kan forekomme om aftenen. Det tager ca. 20 minutter at gå til to fantastiske strande, Solomon Beach og Honeymoon Beach, som kan tilfredsstille selv de mest krævende strand-fans. Man går ad en smuk natursti derud. Man kan også for et rimeligt beløb tage taxa ud til øens mange skønne strande. 

St. John besøges af rigtigt mange dagsturister - har I lyst til at opleve øen, når freden sænker sig, og dagsturisterne er taget hjem, så er Cruz Bay Boutique Hotel et rigtigt godt valg.

16 værelser
200 m Strand
0 m By
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Gallows Point Suite Resort ★★★★

Et virkelig dejligt og meget smukt beliggende hotel-lejlighedskompleks ca. 500 meter fra Cruz Bay. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, opholdsrum, badeværelse og soveværelse. Af faciliteter bør nævnes tv, telefon, loftsvifte, aircondition, sikkerhedsboks, hårtørrer, strygejern, terrasse eller balkon.

Dejlig parkagtig have med trappe ned til lille privat klippestrand med gode snorklemuligheder.

Lejlighederne har desuden en fælles swimmingpool og udsigtsterrasse og en reception. Et godt valg på St. John. Hotellet har naturligvis håndklædeservice og henter desuden sine gæster ved havnen og kører dem til hotellet.

500 m Strand
0 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Estate Lindholm ★★★(★)

Et virkelig skønt hotel beliggende på en skråning ca. 1 km uden for Cruz Bay på vej ud mod de mange smukke strande på øens nordkyst. Hotellet har en fabelagtig udsigt ud over bugten og byen og første parket til solnedgangen over havet.

Hovedbygningen, som indeholder reception og bar, er en gammel, restaureret plantagebygning fra danskernes tid på St. John. Ejendommen har været i familien Morrisettes eje siden 1950'erne, og den nuværende ejer og daglige leder, Brion Morrisette, bor der med sin familie. 

Den tropiske have, som ligger i flere niveauer, er særdeles skøn. Her ligger en mindre ferskvandspool og et hyggeligt område, hvor man kan indtage morgenmaden, eller senere på dagen en drink i Honesty Bar, mens solen flimrer mellem bladene på de store, gamle træer. 

De 14 værelser ligger i en nyere bygning ved siden af. Alle værelser har udsigt enten til haven eller ud over bugten. De er individuelt og smagfuldt indrettet, og alle har en møbleret, overdækket terrasse. Herudover har hvert værelse et lille tekøkken, kabel-tv, med mere.

Det tager kun få minutter at gå ned til den fantastiske Honeymoon Beach, som kan tilfredsstille selv de mest krævende strand-fans. Man går ad en smuk natursti derned. Estate Lindholm er det rigtige valg, hvis man vil bo i fred og ro lidt uden for byen i god stil og stemning. Hotellet er forbeholdt gæster over 18 år.
Bemærk: Ikke egnet til gangbesværede

14 værelser
500 m Strand
1 km By
Pool
Bar
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Westin St. John Resort & Villas ★★★★

Det luksuriøse Westin ligger for sig selv uendelig smukt i en stor flot have direkte på sin egen strand kun få minutters kørsel fra Great Cruz Bay på St. John. Herfra kan I nyde udsigten ud over det turkisblå vand og de mange sejlskibe, som ligger for svaj i bugten.

Hotellet har flere type værelser og timeshare-villaer, som er placeret i det bakkede, frodige terræn ned mod den 400 meter lange, hvide sandstrand.

Hotellet har et skønt poolområde og selvfølgelig flere muligheder for et dejligt måltid mad med lokalt islæt. Her findes desuden fitnesscenter, spa, tennisbaner og butikker. Her findes alt indenfor komfort, og hotellet er handicapvenligt. Det henter sine gæster i lufthavnen helt over på St. Thomas. 

175/146 værelser
0 m Strand
2 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Rejser til St. John

Billeder fra St. John

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)