dansk vestindien - st john_trunk bay_03

Rejser til St. John på De Vestindiske Øer

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (520 Anmeldelser)

St. John

St. John - strande i verdensklasse

Den mindste af de tre store Vestindiske Øer er St. John, som for en stor dels vedkommende består af nationalpark. Faktisk er 2/3 dele af øen udlagt som beskyttede naturområder, og det er netop derfor, vi rejser hertil! Vi finder mere end 800 forskellige plantearter og 100 forskellige træsorter til lands, mens det krystalklare hav rummer et uendeligt undervandsliv med koraller og fisk.

Når du sætter fødderne på St. John, er idyllen ikke til at overse. Lokalbefolkningen kæmper for at bevare den utrolige natur og særlige charme. St. John er roligere og mindre kommercielt end de øvrige Vestindiske Øer, og her er blandt andet ikke bygget store, internationale hoteller. Heldigvis kan turisme og bevaringsværdig natur og kultur godt sameksistere, så længe turismen er ansvarlig og værner om historien. Og netop historien, de lokales så vel som den danske, lever i bedste velgående på øen! Her er gamle borgruiner og danske særpræg gemt over det eksotiske natursceneri.

Vi bor kun på mindre hoteller på øen, der er velsignet med helt fantastiske strande, hvoraf mange ikke er bebygget. Man kan opleve St. John på en dagstur fra St. Thomas - eksempelvis i selskab med vores lokale rejseleder Anna Monica, eller man kan vælge at bo nogle nætter på øen. Vælg mellem små hyggelige hoteller inde i byen Cruz Bay eller ved strandene uden for byen og oplev, hvor fantastisk det er på St. John om aftenen, når dagsturisterne er taget hjem. 

Seværdigheder på St. John

Cruz Bay - idyllisk hovedby

  • Cruz Bay er den skønne lille by, man kommer til med færgen fra Red Hook på St. Thomas. Her findes en god håndfuld restauranter med virkelig god mad og flere hyggelige barer.

Øens smukke strande

  • Den mest berømte er Trunk Bay, det rene postkortmotiv med hvidt sand, grønne palmer og blåt hav. Man kan snorkle og følge en sti markeret på havbunden. Men der er mange andre smukke strande: Honeymoon Beach, Salomon og Cinnamon, for blot at nævne nogle få.

Annaberg Plantage

  • Et stykke historie på øens nordkyst, hvor du kan gå tur mellem ruinerne af en gammel sukkermølle og få en fornemmelse af det slidsomme arbejde med fremstilling af sukker. Ofte er der åbne værksteder, hvor der f.eks. bages brød, og frivillige guider, der viser rundt og fortæller om livet i sukkerplantagen.
de vestindiske øer - DVI_land St. John
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i St. John


St. John Inn ★★(★)

Denne lille perle af et hotel ligger i gå-afstand fra den hyggelige stemning i centrum af Cruz Bay med butikker, restauranter, strand og den lille havn. Når freden sænker sig over øen og dagsturisterne er taget hjem, serverer hotellet drinks på den hyggelige terrasse. 

Hotellet består af et antal små bygninger og alle værelserne er forskellige. Det er malet i karakteristiske, glade caribiske farver og tilbyder både standardværelser og suiter, nogle af dem med et lille køkken, så man har mulighed for at lave mad selv. 

Alle værelser har køleskab og kaffemaskine. Der er gratis trådløst internet på hotellet. Her har I muligheden for at bo på det idylliske St. John med verdens smukkeste strande, skønne restauranter og barer og et ukompliceret øliv inden for rækkevidde til en rimelig pris.

500 m Strand
0 m By
Pool
Aircondition

Cruz Bay Boutique Hotel ★★(★)

Dette hyggelige lille hotel ligger midt i Cruz Bay, den lille by hvor færgen fra St. Thomas lægger til, i gåafstand til byens restauranter og cafeer. Den personlige service på hotellet står David og Denise for - de kom til St. John fra Canada i 2009 for at blive gift og endte med at købe det lille byhotel, som de nu driver.

De 16 værelser er charmerende indrettet i dejlige lyse farver med queensize-seng, fladskærms-tv, gratis internet, køleskab, aircondition og et dejligt badeværelse. 

En forholdsvis simpel morgenmad bestående af kaffe, te og sødt brød er inkluderet i prisen og indtages på terrassen på første sal. I bygningens stueetage ligger en restaurant, som dog ikke er en del af hotellet.

Det tager ca. 20 minutter at gå til to fantastiske strande, Solomon Beach og Honeymoon Beach, som kan tilfredsstille selv de mest krævende strand-fans. Man går ad en smuk natursti derud. Man kan også for et rimeligt beløb tage taxa ud til øens mange skønne strande. 

St. John besøges af rigtig mange dagsturister - har I lyst til at opleve øen, når freden sænker sig, og dagsturisterne er taget hjem, så er Cruz Bay Boutique Hotel et rigtigt godt valg. Dog gør vi opmærksom på, at der kan forekomme støj fra en nærliggende bar om aftenen.

16 værelser
200 m Strand
0 m By
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Gallows Point Suite Resort ★★★★

Gallows Point Suite Resort er et dejligt 4-stjernet resort i byen Cruz Bay. Resortet har en vidunderlig havudsigt og ligger bare 500 meter fra Cruz Bay Beach. Resortet er udstyret med swimmingpool, udsigtsterrasse og en dejlig have med en trappe ned til en lille, privat klippestrand med gode svømme- og snorklemuligheder.

Fra resortet har I udsigt til marinaen Cruz Bay Ferry Dock, hvor I kan se bådene sejle til og fra øen. Resortet er beliggende i centrum, hvor der er rig mulighed for shopping, restaurant- og cafébesøg samt at opleve byen og diverse seværdigheder som det og det.

I bor i hyggelige og fuldtudstyrede lejligheder med køkken, opholdsrum, badeværelse og soveværelse. Værelserne er rummelige og indrette i lyse og sommerlige farver, som er med til at skabe en hyggelig feriestemning. Desuden er alle lejligheder udstyret med tv, telefon, loftsvifte, aircondition, sikkerhedsboks, hårtørrer, strygejern samt terrasse eller balkon.

Når I landet på St. John, bliver I hentet af hotellets personalet og kørt direkte til ferielejligheden, hvor livet ved poolkanten venter - naturligvis med håndklædeservice.

Vi gør opmærksom på, at der i højsæson fra januar – april kræves minimum 5 nætters ophold på Gallows Point. Hotellet tillader ikke børn under 5 år.

500 m Strand
0 m By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Estate Lindholm ★★★(★)

Et virkelig skønt hotel beliggende på en skråning ca. 1 km uden for Cruz Bay på vej ud mod de mange smukke strande på øens nordkyst. Hotellet har en fabelagtig udsigt ud over bugten og byen og første parket til solnedgangen over havet.

Hovedbygningen, som indeholder reception og bar, er en gammel, restaureret plantagebygning fra danskernes tid på St. John. Ejendommen har været i familien Morrisettes eje siden 1950'erne, og den nuværende ejer og daglige leder, Brion Morrisette, bor der med sin familie. 

Den tropiske have, som ligger i flere niveauer, er særdeles skøn. Her ligger en mindre ferskvandspool og et hyggeligt område, hvor man kan indtage morgenmaden, eller senere på dagen en drink i Honesty Bar, mens solen flimrer mellem bladene på de store, gamle træer. 

De 14 værelser ligger i en nyere bygning ved siden af. Alle værelser har udsigt enten til haven eller ud over bugten. De er individuelt og smagfuldt indrettet, og alle har en møbleret, overdækket terrasse. Herudover har hvert værelse et lille tekøkken, kabel-tv, med mere.

Det tager kun få minutter at gå ned til den fantastiske Honeymoon Beach, som kan tilfredsstille selv de mest krævende strand-fans. Man går ad en smuk natursti derned. Estate Lindholm er det rigtige valg, hvis man vil bo i fred og ro lidt uden for byen i god stil og stemning. Hotellet er forbeholdt gæster over 18 år.
Bemærk: Ikke egnet til gangbesværede

14 værelser
500 m Strand
1 km By
Pool
Bar
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Westin St. John Resort & Villas ★★★★

Det luksuriøse Westin ligger for sig selv uendelig smukt i en stor flot have direkte på sin egen strand kun få minutters kørsel fra Great Cruz Bay på St. John. Herfra kan I nyde udsigten ud over det turkisblå vand og de mange sejlskibe, som ligger for svaj i bugten.

Hotellet har flere type værelser og timeshare-villaer, som er placeret i det bakkede, frodige terræn ned mod den 400 meter lange, hvide sandstrand.

Hotellet har et skønt poolområde og selvfølgelig flere muligheder for et dejligt måltid mad med lokalt islæt. Her findes desuden fitnesscenter, spa, tennisbaner og butikker. Her findes alt indenfor komfort, og hotellet er handicapvenligt. Det henter sine gæster i lufthavnen helt over på St. Thomas. 

175/146 værelser
0 m Strand
2 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

Rejser til St. John

Billeder fra St. John

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)