dansk vestindien - st thomas_lindquist beach_01

Rejser til St. Thomas på De Vestindiske Øer

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (520 Anmeldelser)

St. Thomas

St. Thomas - strande og historie i skøn forening

Den bjergrige ø St. Thomas har en vanvittig smuk natur, og dens kridhvide strande er blandt de bedste i verden. Øen er en stor krydstogtdestination og har derfor væsentligt flere gæster end St. Croix og St. John. De store skiber lægger til i hovedbyen Charlotte Amalies smukke naturhavn og er med til at give liv og atmosfære i byen. 

Hyggelige Charlotte Amalie opført i samme stil som Christiansted på St. Croix men er noget større. De danske gadenavne er bevaret, og det er tankevækkende, at Charlotte Amalie i årene 1825-1850 var Danmarks næststørste by med 13.000 indbyggere. 

Hvad strandene angår, så er det oplagt at bo på den skønne Lindbergh Bay ca. 4 km uden for Charlotte Amalie. Den billedskønne Magens Bay kan besøges på en udflugt - her findes ingen hoteller. 

Seværdigheder på St. Thomas

Charlotte Amalie - hovedstad i US Virgin Islands

  • Byens snævre gader byder på masser af historiske bygninger, herunder Fort Christian, der blev bygget i 1672. Det fine røde fort er smukt istandsat og blev genåbnet til 100 års dagen for overdragelsen af øerne til USA.
  • De berømte 99 trin til Crown House bygget i 1736, hvor Peter von Scholten boede, mens han var toldinspektør, og helt op til Guvernørhuset, hvor de røde skilderhuse stadig står, men nu uden vagter.
  • French Town, den hyggelige bydel helt nede ved havnen. Her dufter der godt fra gryderne i de mange hyggelige restauranter
  • Shopping, St. Thomas er toldfrit område, en god sidegevinst ved at være krydstogthavn. Derfor kan du gøre en god handel i butikkerne, hvad enten du leder efter elektronik, smykker, ure eller kosmetik. Kig dig omkring i de krogede gader i centrum af byen eller i det udendørs Havensight Mall ved krydstogtterminalen.

Magens Bay - en af verdens smukkeste strande

  • Magens Bay er en perfekt U-formet bugt på St. Thomas’ nordlige kyst med en beskyttet natur og derfor ingen hoteller – og heldigvis for det! Den figurerer blandt andet på National Geographic’s liste og andre lignende lister over verdens smukkeste strande.
de vestindiske øer - DVI_land St. Thomas
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i St. Thomas


Windward Passage ★★★

Windward Passage Hotel er vores faste hotel på grundpakken på de fleste af vores rejseforslag.

Windward Passage er et byhotel, beliggende med fantastisk udsigt over Charlotte Amalies smukke naturhavn, hvor vandflyveren fra St. Croix lander tæt på havnemolen, og hvor de store, strømlinende krydstogtskibe ligger til kaj i det fjerne.

Hotellet ligger i nær gå-afstand til St. Thomas' mange toldfri butikker og til Frenchtown, som frister med gode restauranter og barer i yndige caribiske træhuse. Der tilbydes gratis shuttlebus til Magens Bay-stranden ud om formiddagen og hjem om eftermiddagen.

Hotellets fire længer danner en gårdhave med swimmingpool, restaurant og bar.

 

Hotellet har 150 velindrettede værelser og suiter med gratis trådløst internet. I budgetklassen (grundpakkerne) benytter vi standard værelser uden udsigt, og det er muligt at opgradere til værelse med havneudsigt og fransk altan.

Man må påregne støj fra vejen ved havnefronten, men hotellet er et godt valg til prisbevidste gæster der ønsker at bo i byen tæt på det hele.

150 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Emerald Beach Resort ★★★+

Et strandhotel beliggende direkte på Lindbergh Bay-stranden - en af St. Thomas’ bedste strande. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og støj må derfor påregnes, men der flyves ikke om natten. Emerald Beach er slidt i kanten, og servicen er "caribisk", det vil sige lidt afhængig af dagsformen - til gengæld er beliggenhed direkte på stranden i top. 

Alle værelser har balkon eller terrasse mod havet, møbleret med to stole og et bord.

Hotellet har ferskvandspool, strandbar, cafe og snack grill, restaurant og service desk for vandsport: scuba-diving, snorkling, surfing og sejlbåde. Der er også håndklædeservice. Hotellet ligger 4 km fra Charlotte Amalie, og det er nemt at komme ind til byen med en-dollar taxa (ikke aften). 

På hotellet kan der tilkøbes morgenmad. Der serveres a la carte-morgenmad og i højsæsonen, ofte også buffet, enten "continental" med bl.a. brød, kaffe og te eller "full American breakfast", som derudover også inkluderer f.eks. æg og bacon. Vi anbefaler, at man, hvis det er muligt, tager buffetten, de dage, hvor man skal på udflugt med rejselederen, så man ikke er afhængig af køkkenets hastighed. 

Emerald Beach Resort er et godt valg til jer, der ønsker at bo i nærheden af Charlotte Amalie og samtidigt ved stranden.

90 værelser
0 m Strand
4 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

At Home in the Tropics B&B ★★★★

Denne lille oase i Dronningens Gade, Charlotte Amalie er en sand perle! At Home in the Tropics er et dejligt Bed & Breakfast, der ligger i historiske rammer i en bygning fra 1803, som oprindeligt blev brugt som barak for den danske guvernørs livvagter.

Den nuværende ejer, Jessica fra New Jersey, faldt for stedet, mens hun holdt ferie, og hun realiserede herefter sin livsdrøm om at drive et lille B&B i troperne.

Her er kun fire værelser, alle smukt indrettet med enkle virkemidler. To af værelserne har en fælles balkon, og to har vindue (ingen balkon). Alle fire værelser er med kingsize-seng og alle har smuk udsigt over Charlotte Amalie. Hver dag serverer Jessica en lækker, frisk morgenmad for sine gæster med hjemmelavede specialiteter.

At Home in the Tropics ligger på vej op mod Guvernørboligen, og dermed i gåafstand fra shopping og mange gode restauranter. Bemærk, at der er mange trapper fra byen til hotellet, hvorfor hotellet ikke er velegnet til bevægelseshæmmede.

Hotellet har en lille pool, hvor man kan slappe af efter dagens oplevelser. Ønsker man at bo i byen, kan vi ikke anbefale et bedre sted end At Home in the Tropics.

Bemærk: ingen børn under 10 år. Rygning er ikke tilladt hverken ude eller inde.

4 værelser
0 m By
Pool
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Villa Santana ★★★

Villa Santana er et charmerende og historisk hotel i hjertet af Dronningens-kvarter i Charlotte Amalie. Det lille boutiquehotel rummer bare fire værelser, der har hvert sit personlige udtryk og unikke særpræg. Hotellet nyder godt af en fantastisk panoramaudsigt fra både fællesarealer og værelser med kig til byens tage og havets beroligende bølger.

For nuværende tilbyder vi ophold i villa-værelset La Mansion samt værelserne La Piedra, La Terraza, La Cocina og La Casita. Alle værelser er store, er hyggeligt indrettet med plads til privatlivet, har gode senge og eget bad og toilet.

La Mansion er hotellets ypperste villa og er i to plan med plads til op til maksimum 6 personer (1 queenbed og 2 sovesofaer). Her er køkken, to badeværelser og en skøn terrasse. La Casita er det nyeste værelse på hotellet og her er der plads to 4 personer (to queen beds, en på første sal og en i stueetagen). Til La Casita tilhører en lille privat terasse. De øvrige værelser er til 2 personer. La Terraza , der oprindeligt var generalens vinkælder, er med køkken og egen terrasse. La Piedra og La Cocina har begge et lille tekøkken og har beholdt de historiske bygningers rustikke stenvægge og krydret rummene med vestindisk møblement. La Piedra er tættest på hotellets pool, hvorfra der er en fortryllende udsigt over havnen.

Villa Santana er det ideelle udgangspunkt for opholdet i Charlotte Amalie. Der er bare få minutters gang til de skønne gadestrøg, havnen og byens historiske seværdigheder og bedste restauranter. 

Bemærk
: Opholdet på Villa Santana er uden morgenmad. Børn under 6 år kan ikke bo på hotellet, da poolen ikke er indhegnet. La Mansion er ikke egnet til gangbesværede pga. den stejle spiraltrappe til 1.sal. 

4 værelser
0 m By
Pool
Eget køkken
Loftsvifte
Eget bad og toilet

The Pink Palm Hotel ★★★

Bo på dette lækre boutiquehotel med fantastisk udsigt over Charlotte Amalie på St. Thomas.

The Pink Palm Hotel er et gennemført designhotel, hvor det føles som om, hver en hyggekrog, solstol, middagsanretning og farvestråelnde drink er som skabt til at blive foreviget på de sociale medier.

Hotellet ligger et godt stykke oppe ad den bakkede Krystalgade, tæt på den gamle synagoge, lige i hjertet af Charlotte Amalie med en mageløs udsigt over byen og havet. Af den grund - og fordi værelser, restaurant og poolområde er forbundet med forholdsvis stejle trapper - er hotellet ikke egnet til gangbesværede.

Værelserne er individuelt indrettet i det, mange nok vil kalde "Miami chic", med masser af pastelfarver,  palmebilleder på væggene, bløde møbler med runde 70'er-former og naturligvis masser af pink.

Der er kælet for detaljerne på The Pink Palm Hotel, og særligt på den store fællesterrasse er alle designsejl sat. Her kan I nyde en lækker drink i en af de bløde solstole, spise en skøn middag i den åbne restaurant eller tage et svalende dyp i den flotte, opvarmede pool med de smukke, grønne mosaiksten.

Alle væresler har aircondition og eget badeværelse, og der er gratis WIFI på fællesarealerne. Hotellet er adults only.

2 km Strand
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Wifi
Eget bad og toilet

Rejser til St. Thomas

Billeder fra St. Thomas

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)