dansk vestindien - st thomas_lindquist beach_01

Rejser til St. Thomas på De Vestindiske Øer

Rejser • vejret • hoteller

4,6 (520 Anmeldelser)

St. Thomas

St. Thomas - strande og historie i skøn forening

Den bjergrige ø St. Thomas har en vanvittig smuk natur, og dens kridhvide strande er blandt de bedste i verden. Øen er en stor krydstogtdestination og har derfor væsentligt flere gæster end St. Croix og St. John. De store skiber lægger til i hovedbyen Charlotte Amalies smukke naturhavn og er med til at give liv og atmosfære i byen. 

Hyggelige Charlotte Amalie opført i samme stil som Christiansted på St. Croix men er noget større. De danske gadenavne er bevaret, og det er tankevækkende, at Charlotte Amalie i årene 1825-1850 var Danmarks næststørste by med 13.000 indbyggere. 

Hvad strandene angår, så er det oplagt at bo på den skønne Lindbergh Bay ca. 4 km uden for Charlotte Amalie. Den billedskønne Magens Bay kan besøges på en udflugt - her findes ingen hoteller. 

Seværdigheder på St. Thomas

Charlotte Amalie - hovedstad i US Virgin Islands

  • Byens snævre gader byder på masser af historiske bygninger, herunder Fort Christian, der blev bygget i 1672. Det fine røde fort er smukt istandsat og blev genåbnet til 100 års dagen for overdragelsen af øerne til USA.
  • De berømte 99 trin til Crown House bygget i 1736, hvor Peter von Scholten boede, mens han var toldinspektør, og helt op til Guvernørhuset, hvor de røde skilderhuse stadig står, men nu uden vagter.
  • French Town, den hyggelige bydel helt nede ved havnen. Her dufter der godt fra gryderne i de mange hyggelige restauranter
  • Shopping, St. Thomas er toldfrit område, en god sidegevinst ved at være krydstogthavn. Derfor kan du gøre en god handel i butikkerne, hvad enten du leder efter elektronik, smykker, ure eller kosmetik. Kig dig omkring i de krogede gader i centrum af byen eller i det udendørs Havensight Mall ved krydstogtterminalen.

Magens Bay - en af verdens smukkeste strande

  • Magens Bay er en perfekt U-formet bugt på St. Thomas’ nordlige kyst med en beskyttet natur og derfor ingen hoteller – og heldigvis for det! Den figurerer blandt andet på National Geographic’s liste og andre lignende lister over verdens smukkeste strande.
de vestindiske øer - DVI_land St. Thomas
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i St. Thomas


Lindbergh Bay Hotel ★★

Dette hotel, som oprindeligt fungerede som hospital for søværnet, ligger med smuk udsigt ind over stranden ved Lindbergh Bay og tæt på den internationale lufthavn, hvorfor støj på påregnes i dagtimerne. Det bør dog ikke skræmme den budgetorienterede gæst, idet hotellet har dejlige værelser, frodige omgivelser og et poolområde med udsigt til havet.

Liggestole og parasoller er opstillet på hotellets platform ned mod vandet, og det er muligt at bade i Det Caribiske Hav herfra. Ønsker man at benytte en større og bedre strand, kan man tage shuttlebus (kører fra kl. 07-22.00) fra hotellet til søsterhotellet Emerald Beach Hotel, hvor man kan bruge stranden, strandstole, poolen og alle hotellets faciliteter. 

Værelserne er velindrettet med gode faciliteter, og alle har egen balkon eller terrasse. Værelserne er fordelt på hovedbygningens to etager samt i Seawing- og Cottage-bygningen. Herudover har hotellet nogle større Villa-værelser med tekøkken, der ligger højt i terrænet og med smuk udsigt over havet. Forhør om pris på disse værelser.

Hotellet har egen restaurant, som serverer morgenmad og middag. Det er muligt at gå til søsterhotellet på under 10 minutter (ca. 800 meter), og der er ca. 2 km fra Lindberg Bay Hotel til hovedvejen, hvorfra 1-dollar-taxaerne kører ind mod Charlotte Amalie.

Lingbergh Bay Hotel er et godt valg til prisbevidste gæster.

59 værelser
0 m Strand
4 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Emerald Beach Resort ★★★

Et strandhotel beliggende direkte på Lindbergh Bay-stranden - en af St. Thomas’ bedste strande. Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og støj må derfor påregnes, men der flyves ikke om natten. Emerald Beach er slidt i kanten, og servicen er "caribisk", det vil sige lidt afhængig af dagsformen - til gengæld er beliggenhed direkte på stranden i top. 

Alle værelser har balkon eller terrasse mod havet, møbleret med to stole og et bord.

Hotellet har ferskvandspool, strandbar, cafe og snack grill, restaurant og service desk for vandsport: scuba-diving, snorkling, surfing og sejlbåde. Der er også håndklædeservice. Hotellet ligger 4 km fra Charlotte Amalie, og det er nemt at komme ind til byen med en-dollar taxa (ikke aften). 

Der serveres a la carte-morgenmad og i højsæsonen, ofte også buffet, enten "continental" med bl.a. brød, kaffe og te eller "full American breakfast", som derudover også inkluderer f.eks. æg og bacon. Vi anbefaler, at man, hvis det er muligt, tager buffetten, de dage, hvor man skal på udflugt med rejselederen, så man ikke er afhængig af køkkenets hastighed. 

Emerald Beach Resort er et godt valg til jer, der ønsker at bo i nærheden af Charlotte Amalie og samtidigt ved stranden.

90 værelser
0 m Strand
4 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

At Home in the Tropics B&B ★★★★

Denne lille oase i Dronningens Gade, Charlotte Amalie er en sand perle! At Home in the Tropics er et dejligt Bed & Breakfast, der ligger i historiske rammer i en bygning fra 1803, som oprindeligt blev brugt som barak for den danske guvernørs livvagter.

Den nuværende ejer, Jessica fra New Jersey, faldt for stedet, mens hun holdt ferie, og hun realiserede herefter sin livsdrøm om at drive et lille B&B i troperne.

Her er kun fire værelser, alle smukt indrettet med enkle virkemidler. To af værelserne har en fælles balkon, og to har vindue (ingen balkon). Alle fire værelser er med kingsize-seng og alle har smuk udsigt over Charlotte Amalie. Hver dag serverer Jessica en lækker, frisk morgenmad for sine gæster med hjemmelavede specialiteter.

At Home in the Tropics ligger på vej op mod Guvernørboligen, og dermed i gåafstand fra shopping og mange gode restauranter. Bemærk, at der er mange trapper fra byen til hotellet, hvorfor hotellet ikke er velegnet til bevægelseshæmmede.

Hotellet har en lille pool, hvor man kan slappe af efter dagens oplevelser. Ønsker man at bo i byen, kan vi ikke anbefale et bedre sted end At Home in the Tropics.

Bemærk: ingen børn under 10 år. Rygning er ikke tilladt hverken ude eller inde.

4 værelser
0 m By
Pool
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Bellavista B&B ★★★★

At bo på Bella Vista B&B er som at være på besøg hos sine bedste venner. Dette skønne hus ligger fantastisk, lidt oppe i terrænet på Denmark Hill og med fri udsigt over Det Caribiske Hav og Charlotte Amalie. 

Her er kun fire værelser, alle er individuelt indrettet i dejlige, caribiske farver og i god stil. To store værelser har udsigt over byen og havet, og to mindre værelser er uden udsigt. Kun et værelse har egen balkon. Huset har herudover en fælles stue, spisestue og en stor fælles terrasse med en mindre pool.

Wendy serverer dejlig morgenmad hver dag og hygger i det hele taget om sine gæster bl.a. med friske blomster, frisk frugt, flaskevand mm. I kan også låne strandstole og andet udstyr til en dag på stranden. 

Ønsker I at være tæt på byen, er Bellavista B&B det oplagte valg. For enden af vejen er der trapper ned til byen, og det tager ca. 5 minutter at gå ned til byens hovedgade. Regn dog med ekstra tid til at gå den anden vej - idet hotellet ligger ca. 100 meter over havet. I kan køre turen med taxa for ca. 5 USD pr. person. 
Bemærk: Ikke egnet for gangbesværede

4 værelser
500 m By
Pool
Aircondition
Wifi

Windward Passage ★★★

Har I ikke behov for at bo ved stranden, så er Windward Passage et godt bud. Hotellet ligger med fantastisk udsigt over Charlotte Amalies smukke naturhavn, hvor vandflyveren fra St. Croix lander tæt på havnemolen, og hvor de store, strømlinende krydstogtskibe ligger til kaj i det fjerne. Hotellets fire længer danner en gårdhave med swimmingpool, restaurant og bar.

Hotellet ligger desuden i nær gå-afstand til St. Thomas' mange toldfri butikker og til Frenchtown, som frister med gode restauranter og barer i yndige caribiske træhuse. Der tilbydes gratis shuttlebus til Magens Bay-stranden ud om formiddagen og hjem om eftermiddagen.

Hotellet har 150 velindrettede værelser og suiter med gratis trådløst internet, og Stjernegaard benytter kun værelserne med havneudsigt og fransk altan. 

Man må påregne støj fra vejen ved havnefronten, men hotellet er et godt valg til dem, som foretrækker at bo i byen tæt på det hele. 

150 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Olga's Fancy ★★★

Dette hyggelige hotel ligger i Charlotte Amalies Frenchtown med udsigt ud over havet til Hassel Island og Water Islands og ind mod havnen i Charlotte Amalie. Lige rundt om hjørnet ligger gode restauranter, og der en kun en kort gåtur til det historiske centrum.

Værelserne er indrettet i dejlige, lyse farver og har en hyggelig sommerhusstemning. Vælg mellem Ocean View-værelser med privat terrasse, Pool View-rooms tæt på hotellets saltvandspool og de små Cozy Double-værelser. 
Bemærk: Hotellet har mange trapper og ikke egner sig til gangbesværede

17 værelser
1 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse

The Green Iguana Hotel ★★+

På Blackbeard's Hill i Charlotte Amalie driver Gwen og John et lille hotel - en god mulighed for at holde ferie i en lille, hyggelig oase, hvor den familiære stemning er bevaret.  

Hotellet ligger med skøn udsigt over Frenchtown og havnefronten og dermed Det Caribiske Hav. Der er to bygninger med ni værelser i alt, nogle med balkon og tekøkken og et enkelt familieværelse med eget køkken. Der serveres ikke morgenmad, men det er muligt at lave morgenmad i alle værelser.

Der er kun en kort gåtur, dog ad mange trapper, ned til Charlotte Amalies historiske attraktioner og en køretur på ca. 10 minutter til Magens Bay, en af Caribiens smukkeste strande. 

I hotellets tropiske have med blomstrende hibiscustræer og andre smukke planter kan man benytte grillen og således lave sin egen aftensmad. Hotellet blev gennemgribende renoveret efter orkanerne i 2017. 

Bemærk, at hotellet ikke har pool.

9 værelser
4 km Strand
0 km By
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Ritz Carlton ★★★★★

Dette skønne hotel  blev totalrenoveret i 2019 og er uden tvivl St. Thomas’ bedste. Det rammer de  5 stjerner, både hvad angår værelser, faciliteter og beliggenhed. Hotellet ligger på sin egen, private strand ved Great Bay i den østlige ende af øen med udsigt til St. John og til De Britisk-Vestindiske Øer.

I ankommer standsmæssigt til en smuk hovedbygning, som bringer mindelser om en spansk hacienda. Her findes bl.a. reception og loungeområder samt fire restauranter, herunder den italienske Alloro. De store værelser ligger spredt i nyere bygninger over et lidt større område (hotellet har golfvogne til transport, hvis man ikke ønsker at gå).

Værelserne er meget smukt indrettet i klassisk stil med en stor kingsize- og eller to lidt mindre queensize-senge, og alle har en skøn møbleret terrasse med udsigt over havet eller resortet. Badeværelserne er tilsvarende luksuriøse. Tilkøber man Club Access, har man adgang til et ”hotel i hotellet” med restaurant/lounge, hvor morgenmaden, snacks, eftermiddagsteen og cocktails kan indtages. Ned mod stranden ligger en smuk inifity pool og herudover findes en familievenlig pool med rutsjebane. Hotellet har sin egen katamaran, som sejler ud på sunset-cruise og snorkelture hver dag.  

Poolområdet og stranden er et kapitel for sig. Sandet er kridhvidt og havet blåt. I bugten ligger hotellets eget sejlskib, en 53-fods katamaran, som bl.a. sejler gæster til St. John sidst på eftermiddagen. Her kan man spise middag på egen hånd og indtage desserten om bord på skibet på vejen hjem. Ritz Carlton er det rigtige valg for kræsne gæster, der søger luksus på alle niveauer.

Bemærk, at hotellet opkræver et såkaldt resort fee på 80 USD pr. nat pr. værelse ved tjek ind. 

200 værelser
0 m Strand
5 km By
Pool
Børnepool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Privat strand
Spa

Rejser til St. Thomas

Billeder fra St. Thomas

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.507 anmeldelser)