Geyser_Strokkur_01
Færøerne og Island - Rundrejse med dansk rejseleder

Rejse til Færøerne og Island

Oplev Nordatlantens perler

10 dage fra 22.990 kr.

Nordatlantens perler

Et nordisk togt i naturens favn 

Nok deler vi historien om vikingerne og kongerækken, men trods de mange historiske og aktuelle bånd til Island og Færøerne er Nordatlantens perler drønende eksotiske. I Island er naturen bogstaveligt talt spillevende, mens de rå færøske landskaber er som taget ud af et eventyr - og et eventyr er præcis, hvad der venter os på denne rundrejse til Færøerne og Island.

Vores rejse starter allerede ved indflyvningen over de 18 grønne øer, der byder os velkommen til Færøerne. Allerede på rejsens første dag skal vi opleve det isolerede bygdeliv og se det maleriske vandfald Múlafossur. Vi begiver os langt uden for lands lov og ret, når vi besøger små bygder og vandrer gennem fåreflokke med den færøske muld knirkende under sålerne. Flere steder får vi fornemmelsen af at være hensat til en anden tid -en fornemmelse der kun styrkes, når vi hører sagaer om forstenede kæmper. Vi oplever en af verdens mindste hovedstæder, hvor vi indkvarteres på et skønt hotel med pragtfuld udsigt over bydgen.

Efter fire dage på Færøerne fortsætter vi rejsen over havet til Island, hvor rejsen fortsætter, så snart vi sætter os til rette i bussen og kører henover Reykjaneshalvøens rustikke landskaber. Vi lægger ud med Thingvellír National Park, hvor demokratiet så dagens lys for mere end 1000 år siden. Vi ser utrolige vandfald og har på vejen udsigt til flere vulkaner. Vi stifter bekendtskab med landets gletsjere og sejler blandt flydende værker af miniisbjerge i en gletsjerlagune. Vi vandrer i Vatnajokull National Park, langs smukke og dramatiske kløfter, til gletsjertungen af Sólheimajökullgletsjeren. På stranden ved Reynisfjara får vi historien om troldene, der huserer i vandkanten, mens vi fornemmer den rå natur med alle sanser. Ved Fridheimar skal vi tæt på de islandske heste og drivhuse fulde af tomater.

På sidste del af rejsen runder vi flere af Islands berømte seværdigheder. Når vi igen udforsker Den Gyldne Cirkel, ser vi den termiske aktivitet i Geysir og de utrolige vandmængder i Gullfoss. På vejen til Reykjavik besøger vi et kraftværk i en underjordisk tunnel og afslutter dagen med byvandring og overnatning på et skønt hotel.

Vi rejser med dansk rejseleder og en lille gruppe á 15-25 deltagere på en rejse, der forener højdepunkterne med det ukendte og uberørte på både Færøerne og Island. En oplevelsesspækket rejse, hvor vi får de små detaljer med. Vi har inkluderet alle udflugter, så du får det hele med.  Glæd dig til et møde med to lande, der både er genkendelige og markant anderledes!

Rute og højdepunkter

island faeroerne_nordatlantes perler Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt
Sted
Nætter
Højdepunkter

4 nætter i Tórshavn Tórshavn
4
Højdepunkter
Besøg i smukke Saksun. Det charmerende og maleriske Torshavn med Tinganes, hvor Landsstyret hører til, kig ind i Nordens Hus og vandretur til Kirkjubøur. Den prægtige natur ved Tjørnuvik, vandring i fjeldet omkring Gjogv med den dramatiske kystlinje, besøg hos en fårebonde og frokost i et privat hjem. Besøg i den lille bygd Gåsedal, kendt for sit store vandfald og for en indtagende udsigt til Mykines, og måske et besøg på Nolsoy der ligger en kort tur med færgen fra Torshavn

2 nætter i Sydisland Sydisland
2
Højdepunkter
Vi kører gennem Reykjaneshalvøen, besøger demokratiets arnested Thingvellir, har kig til flere vulkaner, oplever pragtfulde vandfald, vandrer i Skaftafell National Park og sejler mellem et hav af flydende miniisbjerge i en gletsjerlagune.

2 nætter i Den Gyldne Cirkel Den Gyldne Cirkel
2
Højdepunkter
Vi vandrer langs en utrolig smuk og dyb kløft, ser fantastiske sorte lavastrande og klippeformationer. Vi vandrer ind til en gletsjertunge, besøger et drivhus, kommer tæt på de islandske heste og oplever store seværdigheder i Den Gyldne Cirkel, Gullfoss vilde vandmængder og den termiske aktivitet ved Geysir.

1 nætter i Reykjavík Reykjavík
1
Højdepunkter
Ved lavatunnellen Raufarhólshellír går vi under jorden, inden vi skal besøge et kraftværk baseret på den vulkanske undergrunds kræfter. Vi afslutter rejsen med en byvandring i Reykjavík.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Forside Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands

Nyhed: Oplev Europa i ét katalog

Søger du inspiration til din rejse - bestil vores Europa katalog

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Grønland

I midnatssolens skær

Rundrejse med dansk rejseleder
Færøerne

Nordatlantens grønne juvel

Rundrejse med dansk rejseleder
Spanien

Appelsinfarvede Andalusien

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.607 anmeldelser)