Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone
Download katalog over rejsen

12 dage fra 32.990 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Japan Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone

Rundrejse med dansk rejseleder 12 dage fra 32.990 kr.

MILLIONBYEN TOKYO HAR BÅDE TEMPERAMENT OG CHARME

Tokyo og omegn er magisk på alle tider af året, og denne rejse til Japan er den perfekte vinter-getaway for hele familien, hvis I er mere til oplevelser end strand og palmer i vinterferien. På rejsen udforsker vi kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også det smukke landskab udenfor Tokyo, når vi blandt andet besøger naturskønne Nikko og Hakone.

Tokyo By Ge 453251915
japan - tokyo_shinjuku_02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Direkte fly med SAS til Tokyo t/r
  • Perfekt til en familierejse i vinterferien
  • Bo centralt i Tokyo med alle seværdigheder inklusive
  • Bo på traditionelt ryokan-hotel ved Fuji-bjerget
  • Flere fridage på rejsen til egne udflugter
  • Mulighed for tilkøbsudflugter med cykel- og vandreture ved Izu-Oshima og Mt. Takao
japan - kyoto_geisha_03

OPLEV BÅDE STORBY OG BJERGE PÅ ÉN REJSE

Vi rejser i februar, hvor der ikke er så mange turister som resten af året. Vejret er køligt, men dog stadig omkring de 10 grader.

Den lange rejse til Japan kunne ikke være nemmere og mere behagelig, da vi har sørget for direkte fly med SAS til Tokyo både ud og hjem. Vi starter rejsen med tre overnatninger i Tokyo, hvor vi bor centralt og med god tid til at opleve alt, hvad Tokyo har at byde på.

Tokyo er en gigantisk metropol med omkring 40 millioner indbyggere i alt. På ægte japansk vis kører det meste i byen som clockwork, og alle tager hensyn til hinanden og er både venlige og respektfulde. Derfor kører vi også med offentlig transport, når vi skal rundt til byens seværdigheder. Det er ganske enkelt meget hurtigere at rejse med byens kæmpe metronet end en privat bus - og tilmed ekstremt pålideligt, sikkert og rent. Som en bonus får vi samtidig en autentisk oplevelse af byen og kommer helt tæt på den japanske dagligdag.

Tokyo var engang en lille fiskerby, men er i dag en af verdens største storbyer og en smeltedigel af kultur, historie og innovation. Vi kommer rundt om det hele lige fra det ikoniske tårn, Tokyo Sky Tree, og de futuristiske attraktioner på Odaiba-øen til den fredfyldte Meiji-helligdom, templerne i Asakusa, sejltur på Sumida-floden, hvor vi ser byen fra en anden vinkel og meget, meget mere…

På rejsen har vi også indlagt to overnatninger udenfor Tokyo, hvor vi lægger betonen, trafikken og neonreklamernes blinkende lys bag os og ser den smukke natur, som omgiver byen. I Nikko besøger vi det smukke højland med bl.a. Kegon-vandfaldet, et af de smukkeste i Japan. Vi ser også UNESCO-verdensarv ved det overdådigt dekorerede tempelkompleks Toshogu, som er et gravmæle for historiens store shoguner, og som ligger stemningsfuldt i en fredfyldt skov omgivet af bakker og bjerge.

Naturskønne Hakone er et andet spektakulært område med termisk aktivitet og et storslået sceneri, som vi oplever både fra en bjerg-kabelbane og en gondolbane med kig til betagende Mt. Fuji. Her sejler vi også på den smukke sø Ashinoko. Begge overnatninger udenfor Tokyo er i en traditionel såkaldt ryokan, en japansk kro med tatami-værelser og futon-senge. En traditionel og meget japansk oplevelse!

Tilbage i Tokyo har vi arrangeret, at der er mulighed for at tilkøbe en eller to heldagsudflugter. Den ene dag cykler vi rundt på den naturskønne ø Izu Oshima, hvor mange tokyonitter slapper af og den anden dag vandrer vi i smukke omgivelser på det hellige bjerg Mt. Takao.

Som altid på vores rundrejser har vi prioriteret at rejse i mindre grupper med højst 25 deltagere, som betyder, at alting bare flyder bedre og hurtigere på rejsen. Med på rejsen er endvidere en vidende dansk rejseleder, der har erfaring med at rejse i Japan.

Skal du med?

Japan RR 2025 (1)

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Tokyo 3 Nætter: Tokyo 3

Vi har god tid til at opleve alt, hvad Tokyo har at byde på. Vi bruger offentlig transport til at komme rundt, hvilket giver en autentisk oplevelse af byen. Vi oplever en rig blanding af historie, kultur og moderne liv på vores vej rundt i byen, såsom templerne i Asakusa, Tokyo Skytree-tårnet, flodsejlads på Sumida, de futuristiske attraktioner på Odaiba-øen, Shibuya-kvarteret, Meiji Jingu-helligdommen, Omotesando bydelen og meget, meget mere.

Kinugawa 1 Nætter: Kinugawa 1

Besøg i det smukke højland omkring Nikko udenfor Tokyo. Vi ser UNESCO-verdensarv, når vi besøger Toshogu-templet og smuk natur ved Kegon-vandfaldet, et af de smukkeste i Japan. Overnatning i en traditionel ryokan i Kinugawa, en japansk kro med tatami-værelser og futon-senge.

Tokyo 2 Nætter: Tokyo 2

På vej tilbage til Tokyo besøger vi Edo Wonderland, et slags levende folkemuseum, der gengiver kulturen, historien og hverdagslivet i det feudale Japan med forestillinger og teater. Her er både traditionel vandmagi, drabelige sværdkampe og kampsport. Også besøg i de kæmpemæssige underjordiske miner ved Oyaishi.

Hakone 1 Nætter: Hakone 1

Besøg i Hakone, et populært naturområde sydvest for Tokyo. Her venter os storslåede naturoplevelser, når vi tager både med bjerg-kabelbane og gondolbane op til et termisk aktivt område, hvorfra man i klart vejr kan se det hellige Mt. Fuji. Vi sejler også på den smukke sø Ashinoko.

Tokyo 3 Nætter: Tokyo 3

På vej tilbage til Tokyo stopper vi første gang ved en gondolbane med smuk udsigt til Mt. Fuji og området nedenfor bjerget. Vi ser de otte pittoreske damme ved idylliske Oshino Hakkai og har aftenen i Tokyo til at slappe af eller udforske byen på egen hånd. Vi har også to valgfrie heldagsudflugter: Cykeltur på øen Izu Oshima eller vandretur på det hellige bjerg Mt. Takao.

Skal vi hjælpe med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe.
Du kan altid:
  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen    
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
De bedste rejser er velplanlagte
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

japan - japan_sakura_kisebaertrae_02
japan - japan_japansk have_01

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores rejser til Japan

NYHED! Kyoto Gion Gade 02

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! japan - japan_harajuku_02

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
NYHED! japan - nikko_shinkyo bridge_03

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse
NYHED! Japan Geisha 06

Japans natur og traditioner Japan Individuel rejse

Tag med på en velkomponeret rejse til dette fascinerende land, hvor I får en fornemmelse for både det gamle og det hypermoderne Japan. I besøger bl.a. hektiske Tokyo, stemningsfulde Kyoto og Osaka og nyder smuk natur i Nikko og Ise ved Stillehavet.

Tokyo (3 nætter) Nikko (1) Kyoto (5) Nara (1) Ise/Toba (2) Osaka (1)
NYHED! Higashi Chaya Kanazawa

Familierejse til Japan Japan Individuel rejse

Tag familien med på et uforglemmeligt eventyr i Japan. Oplev den pulserende storby Tokyo, smuk natur og autentisk japansk stemning i Kyoto og Hakone, historiske samuraitempler i Kanazawa. 

Tokyo (5 nætter) Hakone (1) Kyoto (4) Kanazawa (2) Tokyo (1)
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)