Skip to main content

Cykeltur til Sumidero-kløften

mexico - sumidero canyon_02 mexico - sumidero canyon_04

Cykeltur til Sumidero-kløften

Denne cykeludflugt er for jer, der ønsker at opleve noget af Mexicos smukkeste natur ved hjælp af jeres bens egen kraft i selskab med en guide med forstand på området.

Denne længere cykeltur er i den krævende ende af skalaen med stigninger og nedkørsler, indtil I er fremme ved det storslåede naturfænomen, Sumidero-kløften.

I kører op og ned ad naturskønne strækninger langs rislende floder og gennem flotte naturområder med masser af farverig flora og skjulte landsbyer. I passerer marker, hvor de lokale gror deres afgrøder, og I kan prøve at gætte jer frem til, hvad der dyrkes I de mange drivhuse, I utvivlsomt spotter på jeres vej. Undervejs tager I godt med drikkepauser, og I holder et passende tempo, der giver mulighed for at nyde omgivelserne og udsigten fra bakketoppenes bedste udsigtspunkter.

Cykelturens slutdestination er den imponerende Sumidero-kløft, der strækker sig mange kilometer gennem grønne sletter og frodige skovområder. Her får benene et hvil, når I går ombord på en båd til en sejltur gennem kløften, hvor stejle klippesider rejser sig på begge sider. Fra floden kan I spejde efter skræppende tropefugle i trætoppene og dovne skildpadder ved flodbredden, mens I nyder bådens rolige vuggen som en dejlig afslutning på en dag i sadlen. Efterfølgende bliver I kørt tilbage til San Cristóbal i bil.

Udflugtspris
Pris pr. person kr. 1245

Fakta om udflugten

  • Transport inkluderet
  • Engelsktalende guide
  • Halvdagsudflugt
  • Sværhedsgrad: Høj
  • Inkl. cykel og cykeludstyr
  • Gruppeudflugt
  • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
Mexico

Aldrig har vi haft en så god rejseleder. Selv på længere busture var hun velforberedt med historier og film. Selv alle vores ”åndssvage” spørgsmål omkring Mexico og mexicanere blev sagligt besvaret. En virkelig behagelig oplevelse.

Morten og Christina
4.5   (64 anmeldelser)
Se alle udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

mexico - mexico_befolkning_kvinde_dans_17

Det bedste af Mexico Mexico Individuel rejse

Oplev Mexicos absolutte højdepunkter med kultur og natur i særklasse. I overnatter i de bedste byer, oplever Chichén Itzá og nyder 3 dages strandferie.

Mexico City (3 nætter) San Cristóbal de las Casas (2) Palenque (2) Campeche (1) Mérida (2) Akumal (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.007 anmeldelser)