Glenfinnan_Monument_01
Skotland - Rejse til Skotland

Rejseledere

Rejseledere i Skotland

niels fessel

Niels Fessel

Rejseleder

Niels er en meget alsidig rejseleder, der siden sine ungdomsår som 'backpacker' har været en passioneret rejsende. Især de fire kontinenter Asien, Afrika, Europa og Nordamerika har han besøgt hyppigt, ligesom Grønland er en af hans favoritter.

Niels har en lang erhvervskarriere i finansverdenen på toplederniveau bag sig tillige med et mangeårigt virke i Forsvaret som reserveofficer. Denne baggrund og et brændende ønske om at formidle og skabe uforglemmelige stunder for sine gæster anvender Niels nu som rejseleder i de dele af verden, der ligger hans hjerte allermest nær

En passende variation af oplevelser på hans ture kombineret med god humor er altid i højsædet.
Niels har et indgående kendskab til såvel den sydafrikanske, sydøstasiatiske som den nordamerikanske, europæiske og grønlandske historie, kultur og den nutidige levevis. 

Om det er i USA, Canada, Vietnam, Cambodia, Grønland, Skotland, Portugal eller i Sydafrika går han går gerne forrest, når natur og dyreliv skal udforskes - ligesom vinkulturen og - dyrkningen i disse områder er blandt hans passsioner. Niels er musikuddannet og har derfor en særlig forkærlighed for musikkens rødder og udvikling på det nordamerikanske kontinent - ligesom den skotske kulturfestival Edinburgh Military Tattoo står ham nært.

Niels har ved siden af sin erhvervskarriere gennem mange år arrangeret rejser og været rejseleder i såvel privat og professionelt regi og har således en solid erfaring og baggrund fagligt og menneskeligt.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)