sydafrika - victoria_falls_slider_01

Rejser til Victoria Falls

Rejser • vejret • hoteller

4,9 (54 Anmeldelser)

Victoria Falls (Zimbabwe)

Victoria Falls - vandfald i frit fald

Victoria Falls ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia og er et af verdens tre største vandfald. Det består af seks fald, men fra februar til maj flyder de sammen til et stort fald. Det er oplagt at kombinere en rejse til f.eks. Sydafrika eller Namibia med et par dage ved dette mægtige vandfald.

Sceneriet er spektakulært - på det lokale sprog hedder det "røgen, der tordner", og det giver god mening, når man står ved kanten og betragter de kaskader af vand, der vælter ned. Vi tilbyder udflugter med engelsktalende guider i området, som sørger for, at I får set vandfaldet fra forskellige vinkler, og hvis I virkelig vil have en oplevelse for livet, så foreslår vi en helikoptertur hen over området - den såkaldte Flight of Angels. Herudover kan I fordrive tiden med en sejltur på Zambezi River i solnedgangen og afslapning i skønne rammer på jeres hotel.

Du kan opleve Victoria Falls i Zimbabwe i kombination med en individuel rejse i Sydafrika: Sydafrika - Victoria Falls, Rovos Rail og Cape Town, eller du kan opleve vandfaldet som en forlængelse til vores rundrejse i Namibia - en rejse i forunderlig skønhed.

sydafrika - Sydafrika_land Victoria Falls (Zimbabwe)
Det siger vores gæster ...
;

Hoteller i Victoria Falls (Zimbabwe)


Victoria Falls Hotel, Zimbabwe ★★★★

Dette skønne historiske hotel, som ligger kun 10 minutters gang fra kanten af Victoria Falls, har været hjemsted for Afrika-eventyrere gennem tiderne. Hotellet er kolonistil for fuld udblæsning med elegante restauranter, en bar, der dufter af svundne tider, en stor dejlig pool og en meget smuk have, som leder direkte ned til vandfaldet.

Når man spiser middag i The Livingstone Room, skal man klæde om til middagen, og på Stanley's Terrace kan man nyde en drink med udsigt til den grønneste græsplæne, og ikke mindst vanddampene fra Victoria Falls og den gamle jernbro over Zambezi-floden, som også danner grænsen til Zambia.

Man kan vælge at bo i den historiske bygning eller i den nyere Stable Wing. Værelserne i den historiske bygning er lidt mindre end i Stable Wing, især badeværelserne er små, men begge typer værelser er hyggeligt indrettet i smuk kolonistil med mørke møbler og har naturligvis alle fornødenheder. Nogle af værelserne i den historiske bygning har udsigt til haven, hvorimod værelserne i Stable Wing ligger i en firelænget bygning omkring en gårdgave. Nogle af disse værelserne har kun vindue mod svalegangen. 

176 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Ilala Lodge ★★★★

Denne skønne lodge er familieejet og -drevet, hvilket smitter positivt af på både service og stemning. Lodgen ligger kun 10 minutters gang fra Victoria Falls, så der er alt i alt mange gode grunde til at vælge dette sted. 

Nyd de grønne omgivelser og gode faciliteter, som f.eks. pool, terrasse med udsigt, hyggelige åbne siddeområder og den skønne restaurant, The Palm restaurant. Standardværelserne, som vi benytter, ligger ud til en stor græsplæne og alle har egen lille terrasse. Teaktræ går igen i det meste af lodgen.

73 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter

Rejser til Victoria Falls (Zimbabwe)

Victoria Falls

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
29° C
30° C
29° C
27° C
25° C
25° C
28° C
32° C
33° C
32° C
30° C
Nedbør i mm.
168 mm
126 mm
70 mm
24 mm
3 mm
1 mm
0 mm
0 mm
2 mm
27 mm
64 mm
174 mm

Billeder fra Victoria Falls (Zimbabwe)

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)