Skip to main content

Khao Yai Nationalpark: 3 dage med luksustelte, safari og vandfald

thailand - lala mukha tented resort_07 thailand - khao yai national park_vandfald_01

Khao Yai Nationalpark: 3 dage med luksustelte, safari og vandfald

På denne 3-dages udflugt får I tid til at nyde den skønne natur i nationalparken Khao Yai.

I overnætter to gange i jeres eget telt i safaricampen Lala Mukha Tented Resort ved indgangen til parken. Der er tale om deciderede luksustelte med rigtige senge, eget badeværelse, terrasse og endda tv og wifi. Med i udflugtsprisen hører en hel dag i nationalparken med lokale naturguider. Glæd jer til at opleve de fortryllende vandfald og de mange dyrearter i den store nationalpark. 

Dag 1. Ankomst til Khao Yai Nationalpark
I bliver kørt til Lala Mukha Tented Resort, der ligger lige ved indgangen til Khao Yai Nationalpark. Hvis I kommer fra Bangkok tager køreturen omkring tre timer. I ankommer til campen henad formiddagen.

Når I er installeret i luksusteltet, har I resten af eftermiddagen fri til at nyde omgivelserne, inden I skal nationalparken i morgen. Gå en tur i området eller besøg poolen på resortet og spis en dejlig middag på restauranten, inden solen går ned i horisonten og bader naturen i et rødligt skær. Om aftenen har I måske lyst til en godnatdrink, mens de levende lys blafrer i lanternerne og skaber en hyggelig lejrbålsstemning. Når trætheden melder sig, går I tilbage til jeres telt og falder i søvn til naturens lyde.

Dag 2. En hel dag i nationalparken
I begynder dagen med et solidt morgenmåltid i resortets restaurant. Klokken 08:00 kører I med jeres lokalguide afsted på dagens heldagsudflugt, som foregår inde i nationalparken. Alle gebyrer og entréer er betalt på forhånd. 

I løbet af dagen udforsker I den UNESCO-beskyttede park, som dækker et områder, der er mere end 2.000 km2 stort, hvilket gør Khao Yai til Asiens største monsunskov. Dagen er én lang safaritur, hvor I forhåbentlig får øje på både elefanter, bjørne og gibbonaber. I kan være heldige at se tigere og leoparder, og ellers er der god chance for at opleve nogle af de mere end 400 fuglearter, der har hjem her. 

Frokosten får I serveret i løbet af dagen, inden I besøger flere af parkens smukkeste og højeste vandfald. I ser blandt andet Haew Suwat-vandfald, der spiller en væsentlig rolle i storfilmen The Beach fra år 2000. Hen ad eftermiddagen vender I tilbage til campen, hvor aftenens BBQ-middag venter. Aftenen nyder I under den mørke himmel - langt fra civilisationen.  

Dag 3. Farvel til Khao Yai
I nyder en rolig morgen ovenpå gårsdagens store oplevelser i naturens favn. Drik en kop friskbrygget kaffe på jeres private balkon og få en dukkert i resortets pool, inden morgenmaden serveres i restauranten. I har formiddagen fri til at gå en tur eller nyde stilheden, inden jeres rejse fortsætter. Når det er blevet tid til at rejse videre, bliver I hentet på resortet og kørt mod lufthavnen eller jeres næste hotel. 

Bemærk: Priserne er fra-priser, der varierer efter periode. Få den endelige pris ved bestilling. 

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer
Pris pr. person ved 1 person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 3.115 kr. 6.000 kr. 1.935
- - kr. 2.855 kr. 5.480 kr. 1.935

Fakta om udflugten

  • Min. 4 år
  • Hele året
  • 2 x overnatning på Lala Mukha Tented Resort
  • BBQ-middag
  • Udflugt i nationalparken
  • Transport inkluderet
  • Gruppeudflugt
  • Engelsktalende guide
  • Forsikring
Thailand

Tak for, at vi fik den bedste tur vi overhovedet kan forestille os - og det var ikke grundet et fantastisk flot turprogram, men ene og alene at vi fik dig til at guide os igennem dagene. Uden sidestykke en uforglemmelig oplevelse - tusind tak.

Lis og Jesper
4.6   (2.541 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

thailand - koh kood_02

Øhop i Siambugten Thailand Individuel rejse

Oplev charmerende Koh Chang, lokale Koh Mak og bedårende Koh Kood og Bangkok som kontrast til de kridhvide strande. 

Koh Chang (3 nætter) Koh Mak (3) Koh Kood (5) Bangkok (3)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)