Skip to main content

The Bush Camp: 2 dage med luksustelte og elefanter i den nordthailandske natur

thailand - the bush camp_elefant_02 thailand - the bush camp_balkon_01

The Bush Camp: 2 dage med luksustelte og elefanter i den nordthailandske natur

På denne 2-dages udflugt får I tid til at nyde den skønne, nordthailandske natur ved The Bush Camp, hvor I overnatter i jeres helt eget luksussafaritelt.

Med lokation lige ved Ping-floden og udsigten til bjergene i det fjerne bliver omgivelserne sjældent mere idylliske, og her har I tilmed fornemt selskab af elefanterne, der slentrer roligt rundt i området sammen med deres elefantførere. I bor I telte med alle moderne faciliteter og balkon med udsigt til den smukke natur, og campen har både restaurant og swimmingpool.

Dag 1. The Bush Camp og første møde med elefanterne

I bliver kørt til The Bush Camp på en køretur, der tager omkring to timer fra Chiang Mai. I ankommer til campen henad formiddagen til en frokost med delikate thairetter, hvorefter I er klar til dagens program.

Efter frokost gør I klar til at besøge elefantparken, hvor de tykhudede kæmper vandrer frit sammen med deres elefantførere. Her har I mulighed for at fodre elefanterne og høre mere om livet som elefantfører. Et erhverv, hvor tilværelsen leves i nær kontakt med naturen til et lydtæppe af tropefuglenes skræppen i trætoppene, mens familien typisk arbejder i rismarkerne og væver deres egne klæder.

Undervejs får I tid til at slappe af i caféen med udsigt til elefanterne, der trasker rundt i naturen udenfor, og når skyggerne bliver lange, finder I hen til et udsigtspunkt på en af områdets mange bjergtoppe. Her får I serveret grillede delikatesser og kolde forfriskninger med udsigt over Ping-floden og solnedgangen bag bjergene i horisonten.

Tilbage i campen har I tid til at slappe af, eventuelt tage en dukkert i poolen og finde jer til rette i jeres luksustelt, inden der venter en middagsbuffet, hvor I kan nyde internationale retter og thaidelikatesser.

Dag 2. Elefanternes morgenritual

I starter morgenen ud med en buffetmorgenmad, hvorefter turen går ud i skoven, hvor elefanterne allerede er begyndt at strække benene. Her får I en kop ægte, thailandsk kaffe og en ’kanom krok’, en kokospandekage, der ofte nydes som morgenmadssnack, mens I ser elefanterne få en morgenskyller af deres passere. Her hører I mere om, hvordan der arbejders med elefanterne i campen, hvor man gør en dyd ud af at sikre de enorme dyres velbefindende.

Hen ad formiddagen drager I tilbage mod campen, hvor I checker ud og efterfølgende nyder en frokost med en sidste udsigt over det skønne område. Derefter bliver I kørt til jeres næste hotel eller lufthavnen i Chiang Mai.

Bemærk: Priserne er fra-priser, der varierer efter periode. Få den endelige pris ved bestilling. 

Udflugtspris
Pris pr. person ved 2 personer
Pris pr. person ved 1 person
Pris pr. barn under 12 år
- - kr. 4.155 kr. 7.360 kr. 1.385
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 3.905 kr. 3.905 kr. 655
- - kr. 4.280 kr. 7.580 kr. 1.430

Fakta om udflugten

  • Min. 4 år
  • Hele året
  • 1 nat i The Bush Camp
  • Alle måltider i campen
  • Transport inkluderet
  • Gruppeudflugt
  • Engelsktalende guide
  • Forsikring
Thailand

Samlet set føler vi at Stjernegaard har skruet en god rejse sammen og at vi har fået value for money. Alt klappede og fungerede som det skulde.

Per, Sorø
4.6   (2.541 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)