cambodia - angkor wat_02
Vietnam og Cambodia - Rundrejse med dansk rejseleder

Det bedste af Indokina

4,9 (40 Anmeldelser)
16 dage fra 21.990 kr.

Det bedste af Indokina

En historisk rundrejse spækket med UNESCO-verdensarv

Tag med os på en oplevelsesrejse til to sagnomspundne lande i det gamle Indokina, Vietnam med charmerende byer og natur i verdensklasse og Cambodia med Angkor Wat, et af verdens absolut smukkeste og mest imponerende tempelkomplekser, og den hjerteskærende nyere historie.

Jeres eventyrlige rundrejse til Vietnam og Cambodia begynder i Vietnams skønne hovedstad, Hanoi, som med sin uimodståelige blanding af asiatisk charme og fransk kolonistil tryllebinder de fleste. Vi oplever hanorianernes aktive udeliv, byens "kaotiske" trafik, som ved nærmere øjekast glider forbavsende godt, og ikke mindst de velsmagende gadekøkkener, og vi kører med cykeltaxa gennem den gamle bydel med øjnene på stilke. En rejse til Vietnam er ikke fuldendt uden et ophold på skib i Halongbugten – UNESCO-verdensarv og et af verdens syv naturvidundere – intet mindre! Vi sejler rundt mellem lodrette kalkstensøer og iagttager hverdagslivet i de flydende landsbyer.

Vi flyver videre til kongebyen Hué, hvor vi bl.a. besøger Den Forbudte Lilla By og får et indtryk af den luksus, som datidens konger omgav sig med, og kører gennem Hai Van-passet, den officielle skillelinje mellem Nord- og Sydvietnam, på vej til Hoi An – UNESCO-verdensarv og en af Asiens hyggeligste byer. Her lyser hundredvis af silkelamper op i de snævre gader og sætter den helt rigtige stemning. Vi oplever autentisk hverdagsliv, når vi cykler forbi landlig idyl, hyggelige boliger med eget husalter og levende familieværksteder.

Vi skifter scene og flyver til Siem Reap i Cambodia, hvor der venter oplevelser, som kan tage pusten fra selv meget garvede rejsende. Khmerrigets fabelagtige templer ved Angkor Wat-komplekset ligger midt i junglen, og de smukke bygningsværker bliver kun smukkere af de mange orangeklædte munke, der holder til mellem de fantastiske kunstskatte og gør stedet levende. Autentiske oplevelser venter på den mægtige Tonlé Sap-sø, hvor befolkningen bor på pæle langs bredden eller i deres husbåde, når monsunregnen skaber Sydøstasiens største ferskvandssø.

Sidste stop på vores rundrejse til Vietnam og Cambodia er i Cambodias hovedstad Phnom Penh, hvor vi må synke en ekstra gang, når vi hører historien om de røde khmers rædselsregime i 1970’erne og de berygtede Killing Fields - det hjælper os til at forstå nutidens Cambodia. Vi sletter de triste billeder på nethinden med en dejlig tur med cykeltaxa i nutidens Phnom Penh og rejser hjem med gode minder og en forståelse for de to lande, som vores kyndige rejseleder bibringer undervejs.

Glæd jer til en helt særlig oplevelsesrejse!

Rute og højdepunkter

vietnam - vietnam cambodia_det bedste af indokina Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Hanoi Hanoi
3
Højdepunkter
Vi tager en bid af det vietnamesiske køkken, ser byens seværdigheder, kører med cykeltaxa og stifter bekendtskab med det spøjse vanddukketeater.

1 nætter i Halongbugten Halongbugten
1
Højdepunkter
Sejltur gennem et hav af UNESCO-verdensarv med kig til frodige kalkstensklipper. Vi overnatter på en traditionel junke og oplever både solnedgang og solopgang.

2 nætter i Hué Hué
2
Højdepunkter
Rejselederen tager os med tilbage i tiden i den gamle kongeby, hvor vi ser Citadellet, Den Forbudte Lilla By, Tu Docs mausoleum og meget mere.

2 nætter i Hoi An Hoi An
2
Højdepunkter
Vi nyder et par dage i charmerende Hoi An, besøger en lokal landsby og cykler gennem landlig idyl og møder de lokale over en frokost.

3 nætter i Siem Reap Siem Reap
3
Højdepunkter
Tre dage i templernes tegn med besøg ved Angkor Wat, Ta Phrom-templet, m.fl. samt en sejltur på Tonlé Sap-søen, forbi landsbyer på pæle.

2 nætter i Phnom Penh Phnom Penh
2
Højdepunkter
Vi dykker ned i historien om Khmer Rouge, når vi besøger Killing Fields og S-21 og får mere opløftende oplevelser ved Kongepaladset og Sølvpagoden.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Christian er enormt vidende og en rigtig god formidler af sin viden. En sand fornøjelse! Det var vores femte større rejse med Stjernegaard, som vi siden vor første rejse i 2003 har valgt pga. meget kvalificerede rejseledere.

4,9 (40 Anmeldelser)
Vietnam og cambodia Vietnam_fra Halong til Mekong Vietnam Sapa

Bestil Vietnam kataloger

Søger du inspiration til din Vietnam rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Vietnam

Fra nord til syd

Rundrejse med dansk rejseleder
Thailand

På floder gennem Østens mystik

Rundrejse med dansk rejseleder
Sri Lanka

Templer, te og safari

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)