cuba - cayo coco_strand_01_hf

Cayo Coco

Rejser • vejret • hoteller

Cayo Coco

Prototypen på postkortidyl

Den lille, skønne og meget smukke Cayo Coco i øgruppen Jardines del Rey er forbundet med fastlandet med en 27 kilometer lang dæmning. Selv om øen siden 80’erne har været forbundet med resten af Cuba, hersker her alligevel en rigtig ø-stemning, hvor der er skruet godt og grundigt op for effekterne i form af turkisblåt vand, lyserøde flamingoer og svajende palmer.

Cayo Coco er postkortidyl, når det er bedst, men det er ikke kun den herlige farvetrio af grøn natur, hvide strande og blåt vand, der gør øen til noget særligt. Under overfladen er der nemlig også nok at se på. Her er farverige fisk, koraller og havskildpadder, og til tider kan man endda være heldig at møde delfiner på en bådtur.

Øen er spækket med gode strande og skønne resorts, men som altid er det her også værd at tage det sidste ekstra skridt. På Cayo Guillermo, en mindre ø der er forbundet med Cayo Coco, ligger den skønne Playa Pilar, hvor det ellers helt perfekte paradisbillede står lidt skarpere. Som prikken over i’et fortsætter det gode liv også ud på aftenen, hvor der er gode muligheder for at spise og nyde en velmikset mojito i solnedgangen.

cuba - Cuba_land Cayo Coco

Hoteller på Cayo Coco


Melia Cayo Coco ★★★★

Pragtfuldt "adults only" hotel, beliggende ud til havet i Cayo Coco. Flere af hotellets værelser er bygget på pæle ude i lagoonen, mens andre er i bygninger rundt om i haven. Alle værelser er pænt indrettede og udstyrede med alle moderne faciliteter - og naturligvis egen balkon eller terrasse.

Melia Cayo Coco tilbyder ikke mindre end 4 restauranter, 5 barer, fitness center, dykkercenter og butikker, så der er rig mulighed for at nyde ferien uden at flytte sig fra hotellet. 

Bemærk: Ingen børn under 18 år

250 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant

Pullman Cayo Coco ★★★★

Den fremragende Pullman-kæde har åbnet et nyt hotel direkte på et 500 meter langt strandstykke i Cayo Coco som nabo til Melia-hotellet. Pullman Cayo Coco er et skønt 4-stjernet resort, der læner sig kraftigt op af den 5. stjerne.

De 560 værelser er moderne og smukt indrettet med alle fornødenheder og fordelt på et stort område i treetagers bygninger.  Alle har egen balkon eller terrasse.  Der er hele fem pools at vælge mellem, og hotellet er dermed meget familievenligt, men der findes også områder forbeholdt det voksne publikum.

Dagens måltider kan indtages i buffetrestauranten eller en af de fem a al carte-restauranter, hvor der dog kræves bordbestilling. Gå lange ture langs den skønne strand eller benyt jer af hotellets mange faciliteter, herunder fitnesscenter og ikke-motoriseret vandsport.

560 værelser
0 m Strand
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
Balkon / Terrasse
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar

Rejser til Cayo Coco

Trinidad

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
25° C
25° C
26° C
27° C
28° C
28° C
29° C
30° C
28° C
27° C
26° C
25° C
Nedbør i mm.
40 mm
45 mm
47 mm
49 mm
211 mm
289 mm
171 mm
176 mm
174 mm
184 mm
46 mm
42 mm

Billeder fra Cayo Coco

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.254 anmeldelser)