cuba - santiago de cuba_malecon_01

Rejser til Santiago de Cuba

Rejser • vejret • hoteller

Santiago de Cuba

Cuba fra en anden side

I provinshovedstaden Santiago de Cuba finder man en anden befolkningssammensætning end i resten af Cuba. Byen har gennem tiden været præget af spanske og franske tilflyttere og ikke mindst af afrikanske slaver. Sorte cubanere præger gadebilledet, og man mærker, at der er langt til hovedstaden Havana. 

Der hersker ikke tvivl om, at Santiago de Cuba er en storby, og Cubas ellers så langsomme livsstil er sat lidt i bero her. Ikke mindst i trafikken, der er lidt mere temperamentsfuld end andre steder i landet. Alligevel mærker man den livsglade caribiske stemning og glæden ved musik og dans, og byen er også hjemsted for Cubas største og ældste karneval, der afholdes hver sommer.

Byens beliggenhed er et kapitel for sig. Med Sierra Maestra-bjergkæden som baggrund ligger byen ned til en smuk bugt, hvor havnen siden det 16. århundrede har været livsnerven. Lidt udenfor byen ligger fortet Castillo de San Pedro de la Roca del Morro, der foruden en drabelig historie også byder på en formidabel udsigt over kysten.

Vi benytter både hoteller og casas particulares i Santiago de Cuba.

cuba - Cuba_land Santiago de Cuba

Hoteller i Santiago de Cuba


Casa Granda ★★+

Dejligt hotel beliggende midt i det kulturelle centrum over for Cespedes Park. Hotellet har 61 værelser med bad og toilet, aircondition, sikkerhedsboks og tv. Enkelte værelser har balkon.

Hotellet har egen restaurant, café og bar på tag-terrassen med pragtfuld udsigt over byen og Sierra Maestra bjergene.

61 værelser
300 m Strand
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Hotel Melia Santiago ★★★+

Melia Santiago er et moderne og velfungerende byhotel, som ligger lidt uden for centrum. Gode værelser med mange faciliteter, fire restauranter, fitnesscenter og tennisbaner. Mulighed for at købe internetadgang.

Her er en dejlig pool og liggestole, hvor man kan slappe af efter dagens strabadser, og på øverste etage i den høje bygning ligger en bar med fantastisk udsigt over byen. 

302 værelser
3 km By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Hotel Rex ★★★

Et mindre hotel med 24 værelser og en meget central placering i Santiago på hjørnet af Plaza de Marte i gåafstand til restauranter og barer.

På hotellets tagetage ligger en populær bar med udsigt over byen. Værelserne blev istandsat i 2013 og har alle moderne faciliteter, inkl. tv og sikkerhedsboks. Bemærk, at værelser, der vender ud mod gaden, kan være generet af støj.

24 værelser
1,5 km Strand
0 m By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi
Minibar

Casa particular Santiago de Cuba

De små familiedrevne casas particulares har typisk 2 til 5 værelser, alle med eget bad og toilet. Indretningen afhænger naturligvis af ejerens smag og indretningsevner og varierer derfor fra casa til casa. Vær opmærksom på, at gruppen på grund af casa'ermes størrelse blive fordelt på et antal forskellige casa'er, når vi kommer frem til en ny by.

Morgenmaden serveres på jeres casa - og selv om den er mere simpel end på hotellerne, er kvaliteten i orden. I vil typisk få juice, frugt, æg efter ønske, brød med tilbehør som fx marmelade og måske ost. Altid serveret med et smil og i hyggelige omgivelser. 

2-5 værelser

Iberostar San Felix ★★★

Hotel Iberostar San Felix (hed tidligere Gran Hotel Elcanto) ligger velplaceret i Santiago tæt på den gamle bydel og i gåafstand til f.eks. Cespedes-parken og byens katedral. De 42 værelser er fordelt på fire etager og er af god standard med de nødvendige faciliteter.

42 værelser
0 m By
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Iberostar Imperial ★★★

Hotellet ligger i en smuk, klassisk hjørnebygning i centrum af byen. Øverst oppe finder I terrassen, hvor man kan nyde solen og få en drink med udsigt til byens tage og havet og bjergene i baggrunden. Lobbyen er møbleret med hyggelige sofagrupper.

På værelserne er hele farveskalaen anvendt. 

39 værelser
0 km By
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Rejser til Santiago de Cuba

Santiago de Cuba

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
30° C
31° C
32° C
33° C
33° C
33° C
33° C
32° C
31° C
31° C
Nedbør i mm.
27 mm
21 mm
41 mm
39 mm
105 mm
44 mm
44 mm
81 mm
123 mm
136 mm
76 mm
23 mm

Billeder fra Santiago de Cuba

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)