Skip to main content

Byvandring med guide og Den Skjulte Have

cuba - santiago de cuba_santa ifigenia_01 cuba - santiago de cuba_el morro_fort_02

Santiago de Cuba - Byvandring med guide og Den Skjulte Have

En byvandring, der inkluderer gågaden, Plaza de Marte, og byens smukke centrale torv Parque Cespedes med katedralen og Cubas ældste hus fra 1511.

Herudover byens havnepromenade, Malecon, med restauranter og et mikrobryggeri og den berømte kirkegård Santa Ifegenia, hvor revolutionens helte ligger begravet under beskyttelse af garder.

Herefter kører chaufføren jer til Den Skjulte Have. Efter ca. 30 minutters smuk køretur og 20 minutters vandring i det frodige landskab ankommer vi til Den Skjulte Have, som kun Stjernegaard-gæster har adgang til.

Havens ejer Maria har været ven af Stjernegaard i snart 15 år. Hun er doktor i prydplanter og er kendt uden for Cubas grænser, hvorfor hun også fra tid til anden får besøg af både specialister og videnskabsfolk, som vil se hendes unikke have.

Vi får en rundtur haven af Maria, som dog kun taler spansk, så jeres guide vil prøve at oversætte så godt han kan. Maria serverer fantastiske frugtsafter fra haven, og efter rundturen er det tid til en god hjemmelavet cubansk landfrokost.

Hvis man har lyst til en dukkert, kan man for et ekstra beløb spørge chaufføren, om han på vejen hjem til Santiago kan stoppe ved en af områdets strande.

Ikke inkluderet i prisen:

  • Drikkepenge til guide og chauffør (Beregn 5-10 EURO pr. person til hver)

Medbring selv:

  • Badetøj og håndklæde såfremt I aftaler med chauffør (mod ekstrabetaling), at I vil stoppe 1-2 timer på en strand på hjemturen.
Udflugtspris
Pris pr. person kr. 590

Fakta om udflugten

  • Engelsktalende guide
  • Privat udflugt
  • Varighed ca. 5 timer
  • Afhentning kl. 10:00
  • Transport t/r hotel
  • Frokost
Cuba

Fin gennemført tur - fra start til slut. Fine hoteller og dejlig casa. Vi har rejst en del, og her vil Johan komme ind på en klar førsteplads. Gode og spændende spisesteder og fin musikunderholdning. Nu ved man alt om Cubas historie. Desuden alt om rommens historie og fremstilling. Vi var en fin sammensat gruppe, der forstod at have det rart med hinanden. Gode udflugter.

Torben, Vanløse
4.5   (2.964 anmeldelser)
Se flere udtalelser her

Rejser, hvor udflugten er mulig

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)