Kultur og badeferie - Sri Lanka og luksus på Maldiverne
Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne

Individuel rejse
16 dage fra kr. 22.220

Denne rejse kombinerer kulturelle og historiske oplevelser i Sri Lanka med badeferie fra den allerøverste hylde: på en af de paradisiske atoller i Maldiverne - en drømmedestination, hvor sandet er ekstra hvidt og havet ekstra blåt.

I begynder i autentiske Sri Lanka, hvor jeres egen chauffør viser jer øens UNESCO-verdensarv i bl.a. Sigiriya og Dambulla med prægtige ruiner fra fjerne kongeriger. I Kandy møder I hvidklædte pilgrimme i det meget levende Temple of the Tooth, og i Nuwara Eliya og Ella ser I, hvordan te og krydderier dyrkes i frodige haver. På et game drive i Yala National Park kan I være heldige at se elefanter, bjørne, aber og sågar leoparder.

Jeres sidste nat i Sri Lanka tilbringes i hyggelige Galle. Efter masser af oplevelser flyver I ud over Det Indiske Ocean til en af Maldivernes spektakulære atoller for at holde badeferie – og ikke en hvilken som helst en af slagsen! Det er barfodsferie, når det er allerbedst, og I kan nu se frem til 6 dage på stranden og i havet.

Udflugtspakken med engelsktalende guide i Sri Lanka er et tilkøb til rejsen, der sikrer, at I får det optimale udbytte, og dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af denne pakke.

Gratis foredrag om Sri Lanka
21. august kl. 18:00 - 19:30
02. oktober kl. 18:00 - 19:30
19. november kl. 18:00 - 19:30
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om Sri Lanka

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Turen i overblik

Dagsprogram Sri Lanka

Dag 1. Danmark – Sri Lanka

I forlader Danmark og har et flyskift på vej til Colombo, Sri Lankas hovedstad.

Dag 2. Ankomst til Sri Lanka og videre til Sigiriya

I ankommer til Colombo, og her venter vores repræsentant på at køre jer til Sigiriya, der ligger ca. 3½ times kørsel fra Colombo. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Sigiriya

Dag 3. Sigiriya, UNESCO-verdensarv ved Rock Fortress og Polonnaruwa

Jeres chauffør og guide tager jer med på fantastiske oplevelser i Sri Lankas UNESCO-verdensarv. Første stop er ved det spektakulære Sigiriya Rock Fortress, en fæstning bygget i år 477 på toppen af en 200 meter høj klippe. Ved foden af klippen ligger resterne af et palads med smukke haveanlæg og swimmingpools.

Senere på dagen besøger I oldtidsbyen Polonnaruwa, også UNESCO-verdensarv, som var kongelig residens fra ca. år 700 til år 1200. Her går I tur mellem velbevarede ruiner af templer og paladser og betages af det store antal siddende, liggende og stående buddhafigurer.Sidst på dagen er I tilbage på hotellet og kan hoppe i poolen og nyde en dejlig kold drink.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Sigiriya
sri lanka - sri lanka_kultur badeferie

Dag 4. Sigiriya – Kandy, Golden Rock-templet i Dambulla og Spice Garden

I rykker videre mod højlandet, og på vej mod Kandy besøger I et af Sri Lankas smukkeste templer, Golden Rock-templet i Dambulla, som har en fantastisk samling af buddhafigurer gemt i klippehuler. Hulerne er sparsomt men smukt oplyst og dekoreret med smukke vægmalerier.

Herefter kører I til Matale Spice Garden, hvor der dyrkes spændende krydderier. Krydderier er en af de største bidragsydere til Sri Lankas økonomi i dag, men det var de portugisiske koloniherrer, der satte dyrkningen af krydderier i system i det 16. århundrede. På denne plantage dyrkes bl.a. peber, muskat, nellike, kanel og den meget kostbare kardemomme.

I er fremme i Kandy sidst på eftermiddagen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kandy

Dag 5. Kandy, Temple of the Tooth

Jeres guide tager jer med på et spændende besøg i Temple of the Tooth, hvis relikvie er en stump af buddhas tand, der opbevares sikkert i syv smukt dekorerede skrin. I skal opleve morgenceremonien sammen med de hvidklædte pilgrimme, der hver dag bringer smukke lotus- og frankipaniblomster til templet.

Med ro i sindet kører I videre ud i byen, hvor I oplever srilankansk hverdag med tuk-tukker, der suser ind og ud mellem hinanden, husmødre der køber friske varer i de travle boder, og orangeklædte munke, der bevæger sig i et anderledes roligt tempo på vej til eller fra templet. Måske stikker I hovedet indenfor på et traditionelt apotek, hvor urter vejes af med lodder, og hos en juveler, der fremstiller smykker i sølv og Sri Lankas kostbare ædelsten.

Om aftenen har I rig mulighed for at opsøge en af Kandys mange restauranter og nyde den gode mad, som er kendetegnet for Sri Lanka, med friske råvarer og velsmagende krydderier.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kandy

Dag 6. Kandy – Nuwara Eliya, Sri Lankas te-hovedstad

Jeres chauffør kører jer til Nuwara Eliya gennem Sri Lankas eventyrligt smukke og grønne højland. Fra bilen har I udsigt til rullende temarker og rislende vandfald, og I stopper ved en tefabrik for at høre om processen fra jord til bord og smage en kop ægte Ceylon-te.

I kommer frem til Nuwara Eliya, også kaldet Little England, fordi de britiske kolonister tog herop, når det blev for varmt og fugtigt i Colombo. Efter en gåtur i byen sammen med jeres guide tjekker I ind på hotellet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Nuwara Eliya

Dag 7. Nuwara Eliya – Ella – Tissamaharama (Yala National Park)

På køreturen frem til Yala besøger I Ella Gap – et af de prægtigste syn i hele landet. Her har I et fantastisk panorama ud over kløften mellem Little Adam’s Peak og Ella Rock – I er i ca. 1000 meters højde, og på en klar dag kan I se helt ud til havet. I er fremme på jeres hotel i nærheden af Yala National Park i løbet af dagen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Tissamaharama / Yala

Dag 8. Yala National Park, safari og besøg hos pilgrimme i Kataragama

Dagen begynder med et besøg på et af Sri Lankas vigtigste pilgrimssteder, Kataragama, som er hellig for både buddhister og hinduer. Stedet har været en helligdom siden år 200 før vor tidsregning. Året rundt kan man opleve farverige, spændende religiøse ceremonier.

Herefter står der safari på programmet i Yala National Park, hvor I kan I være heldige at møde elefanter (omkring 300 lever i parken), læbebjørne (Baloo fra Junglebogen), krokodiller, bøfler, og, hvis I er virkeligt heldige, leoparder.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Tissamaharama / Yala

Dag 9. Tissamaharama – Galle

I bliver kørt til Galle på Sri Lankas sydvestlige kyst, hvor I indkvarteres midt i den historiske gamle bydel på et charmerende hotel.

Herfra går I med guiden ud i verdensarven: Byens fort blev bygget af hollænderne og stod færdigt i 1663. På grund af dette fort var byen i det 17. århundrede Sri Lankas vigtigste havneby og et vigtigt stoppested for skibe, der sejlede mellem Europa og Asien.

Byen har mange hyggelige restauranter, og I har dermed god mulighed for at sige ordentligt farvel til det velsmagende srilankanske køkken, inden I bevæger jer videre til Maldiverne.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Galle
Galle er en hyggelig by, hvis arkitektur er præget af de hollandske og portugisiske koloniherrer. Dele af byens centrum er på UNESCOs liste over verdendsarv.

Dag 10. Galle - Maldiverne

Det er nu blevet tid til at flyve ud over Det Indiske Ocean og tage hul på næste fase af rejsen: badeferie på en af Maldivernes paradisiske atoller med hvidt sand, en krystalklar, blå lagune og skønne faciliteter på land. Efter en kort flyvetur til Mahé skal I med speedbåd eller fly ud til jeres resort, hvor I sparker skoene af – fra nu af er der nemlig barfodsluksus på programmet.

I har valget mellem et fint 3-sternet resort i kategorien Godt eller et luksuriøst 5-stjernet resort i kategorien Ekstra Godt – uanset hvad I vælger, så har I udsigt over en paradisisk lagune og derefter det uendelige hav.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Maldiverne
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Vælger I Godt eller Ekstra Godt skal I bo på skønne Bandos Maldives.

Dag 11-15. Maldiverne

Det helt særlige ved Maldiverne er, at alle resorts udgør deres egen private ø, således at en rejse hertil bliver en Robinson Crusoe-oplevelse, også fordi strandene her regnes blandt de allerbedste i verden.

I har stranden og lagunen til rådighed til at sole jer, svømme, snorkle, sejle kajak og meget mere. På resortets restauranter kan I smovse i lækkerier, i baren kan I nyde drinks – kort sagt, så bliver tilværelsen ganske behagelig for jer på den sidste del af rejsen.

Men alting har en ende og på dag 15 går det hjemad igen. I flyver eller sejler tilbage til Mahé for at flyve hjem med et enkelt stop undervejs.

NB: Kategorien Godt og Ekstra godt er med morgenmad på Maldiverne, kategorien Boutique er inkl. platinum All Inclusive.

Måltider:
 • All Inclusive
Overnatning: Maldiverne

Dag 16. Ankomst til Danmark

Maldiverne

Det er oplagt at kombinere kulturelle oplevelser i Sri Lanka med badeferie på Maldiverne – det ultimative paradis med hvide sandstrande, krystalklart vand med en vrimmel af farvestrålende koraller og fisk. Det helt særlige ved Maldiverne er, at alle resorts udgør deres egen private ø.

Vælg mellem Bandos Maldives med morgenmad eller Lily Beach Resort & Spa, hvor I får Platinum All Inclusive med i købet.

Ved opgradering til Boutique bor I på det fantastiske Lily Beach Resort & Spa - Velkommen til paradis!

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
24. jul 2018 - 31. aug 2018
kr. 24.225
kr. 34.595
kr. 19.965
kr. 13.915
kr. 14.655
 
01. sep 2018 - 31. okt 2018
kr. 23.270
kr. 33.070
kr. 19.445
kr. 13.890
kr. 14.575
 
01. nov 2018 - 14. dec 2018
kr. 23.755
kr. 33.575
kr. 21.345
kr. 14.235
kr. 15.000
 
15. dec 2018 - 30. dec 2018
kr. 30.570
kr. 43.570
kr. 26.830
kr. 16.450
kr. 17.285
 
31. dec 2018 - 10. jan 2019
kr. 26.560
kr. 38.500
kr. 23.300
kr. 14.525
kr. 15.360
 
11. jan 2019 - 31. mar 2019
kr. 26.145
kr. 37.535
kr. 22.980
kr. 14.265
kr. 15.090
 
01. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 25.945
kr. 37.320
kr. 22.805
kr. 14.230
kr. 14.990
 
01. maj 2019 - 22. jun 2019
kr. 22.220
kr. 30.955
kr. 20.490
kr. 14.135
kr. 14.850
 
23. jun 2019 - 23. jul 2019
kr. 25.100
kr. 34.150
kr. 23.265
kr. 16.215
kr. 16.970
 
24. jul 2019 - 31. aug 2019
kr. 23.605
kr. 33.510
kr. 21.420
kr. 14.300
kr. 15.075
 
01. sep 2019 - 31. okt 2019
kr. 22.765
kr. 32.135
kr. 20.855
kr. 14.275
kr. 14.990
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
24. jul 2018 - 31. aug 2018
kr. 25.390
kr. 37.060
kr. 21.390
kr. 14.095
kr. 15.565
 
01. sep 2018 - 31. okt 2018
kr. 24.600
kr. 35.835
kr. 20.985
kr. 14.095
kr. 15.565
 
01. nov 2018 - 14. dec 2018
kr. 24.995
kr. 35.990
kr. 22.445
kr. 14.425
kr. 16.020
 
15. dec 2018 - 30. dec 2018
kr. 32.650
kr. 47.530
kr. 28.550
kr. 16.765
kr. 18.725
 
31. dec 2018 - 10. jan 2019
kr. 28.435
kr. 41.965
kr. 24.820
kr. 14.810
kr. 16.700
 
11. jan 2019 - 31. mar 2019
kr. 27.820
kr. 40.725
kr. 24.395
kr. 14.515
kr. 16.325
 
01. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 27.305
kr. 39.965
kr. 23.975
kr. 14.435
kr. 16.070
 
01. maj 2019 - 22. jun 2019
kr. 23.320
kr. 33.050
kr. 21.470
kr. 14.305
kr. 15.745
 
23. jun 2019 - 23. jul 2019
kr. 26.200
kr. 36.470
kr. 24.155
kr. 16.385
kr. 17.865
 
24. jul 2019 - 31. aug 2019
kr. 24.830
kr. 36.100
kr. 22.355
kr. 14.485
kr. 16.035
 
01. sep 2019 - 31. okt 2019
kr. 23.665
kr. 33.975
kr. 21.720
kr. 14.415
kr. 15.785
 
Hotelstandard: Boutique
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
24. jul 2018 - 31. aug 2018
kr. 44.245
kr. 63.345
kr. 41.840
kr. 15.060
kr. 26.280
 
01. sep 2018 - 31. okt 2018
kr. 43.780
kr. 62.335
kr. 41.385
kr. 14.910
kr. 25.795
 
01. nov 2018 - 14. dec 2018
kr. 45.960
kr. 65.540
kr. 42.645
kr. 15.485
kr. 27.700
 
15. dec 2018 - 30. dec 2018
kr. 59.455
kr. 90.060
kr. 52.575
kr. 17.935
kr. 30.780
 
31. dec 2018 - 10. jan 2019
kr. 52.120
kr. 77.955
kr. 46.835
kr. 16.010
kr. 28.855
 
11. jan 2019 - 31. mar 2019
kr. 50.720
kr. 75.030
kr. 46.035
kr. 15.605
kr. 28.090
 
01. apr 2019 - 30. apr 2019
kr. 50.350
kr. 74.190
kr. 45.720
kr. 15.550
kr. 27.905
 
01. maj 2019 - 22. jun 2019
kr. 41.060
kr. 57.115
kr. 39.310
kr. 14.995
kr. 26.210
 
23. jun 2019 - 23. jul 2019
kr. 43.625
kr. 59.870
kr. 41.795
kr. 17.030
kr. 28.170
 
24. jul 2019 - 31. aug 2019
kr. 42.335
kr. 59.920
kr. 40.215
kr. 15.185
kr. 26.500
 
01. sep 2019 - 31. okt 2019
kr. 42.655
kr. 60.445
kr. 40.420
kr. 15.075
kr. 26.135
 

Udflugtspakke med engelsktalende guide

Udflugtspakke med 7 guidede udflugter

 • Dag 3: Guidet udflugt til UNESCO-verdensarven ved Sigiriya Rock Fortress og oldtidsbyen Polonnaruwa.
 • Dag 4: Guidet udflugt til Golden Rock-templet ved Dambull og Matate Spice Garden.
 • Dag 5: Guidet udflugt til Temple of the Tooth, tuk-tuk-kørsel rundt i Kandy inkl. markedsbesøg.
 • Dag 6: Besøg ved en teplantage og guidet gåtur i Nuwara Eliya.
 • Dag 7: Besøg ved den spektakulære Ella Gap.
 • Dag 8: Med guiden på besøg i Kataragama, Sri Lankas vigtigste pilgrimssted og safari game-drive i Yala National Park med gode chancer for at se elefanter.
 • Dag 9: Guidet besøg i kolonibyen Galle, hvis fort er UNESCO-verdensarv, og besøg ved et center, der arbejder med at bevare bestanden af havskildpadder.
sri lanka - sri lanka_sigiriya_11
kr. 1.850 pr. person pr. person
kr. 1.390 pr. person børn u/12 år

Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 340
 • Tillæg for bagage - kr. 220
 
fra kr. 1.095 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København til Colombo & Maldiverne med Qatar Airways og Srilankan Airlines.
  Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport mellem alle hotellerne med privat bil og chauffør
 • Transport på Maldiverne med speedbåd og/eller fly
 • Vand og frugt i bilen
 • Morgenmad alle dage

  GODT: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter på Elephant Lake i Sigiriya i standard værelse
 • 2 nætter på Serene Garden i Kandy i standard værelse
 • 1 nat på Glennfall Reach i Nuwara Eliya i deluxe værelse
 • 2 nætter på Coconut Garden i Yala Nationalpark i deluxe værelse
 • 1 nat på Fortaleza Hotel i Galle i Turquoise værelse
 • 5 nætter på Bandos på Maldiverne i standard værelse

  EKSTRA GODT: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter på Hotel Sigirya i Sigiriya i superior værelse
 • 2 nætter på Hotel Suisse i Kandy i deluxe værelse
 • 1 nat på Araliya Green Hills Nuwara Eliya i deluxe værelse
 • 2 nætter på Mandara Rosen Hotel i Yala Nationalpark i deluxe værelse
 • 1 nat på Fortaleza Hotel i Galle i Turquoise værelse
 • 5 nætter på Bandos på Maldiverne i standard værelse

  BOUTIQUE: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter på Cinnamon Lodge i Sigiriya i Superior værelse
 • 2 nætter på Elephant Stables i Kandy i Deluxe værelse
 • 1 nat på Grand Hotel i Nuwara Eliya i Superior værelse
 • 2 nætter på Cinnamon Wild Yala i Yala Nationalpark i standard værelse
 • 1 nat på Deco 44 i Galle i Deluxe værelse
 • 5 nætter på Lily Beach Resort & Spa på Maldiverne i Beach Villa med all inclusive platinum

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Visum til Sri Lanka (pris ca $35)
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Udflugtsprogram som beskrevet

Udflugtspakke med engelsktalende guide

Udflugtspakke med 7 guidede udflugter

 • Dag 3: Guidet udflugt til UNESCO-verdensarven ved Sigiriya Rock Fortress og oldtidsbyen Polonnaruwa.
 • Dag 4: Guidet udflugt til Golden Rock-templet ved Dambull og Matate Spice Garden.
 • Dag 5: Guidet udflugt til Temple of the Tooth, tuk-tuk-kørsel rundt i Kandy inkl. markedsbesøg.
 • Dag 6: Besøg ved en teplantage og guidet gåtur i Nuwara Eliya.
 • Dag 7: Besøg ved den spektakulære Ella Gap.
 • Dag 8: Med guiden på besøg i Kataragama, Sri Lankas vigtigste pilgrimssted og safari game-drive i Yala National Park med gode chancer for at se elefanter.
 • Dag 9: Guidet besøg i kolonibyen Galle, hvis fort er UNESCO-verdensarv, og besøg ved et center, der arbejder med at bevare bestanden af havskildpadder.
sri lanka - sri lanka_sigiriya_11
kr. 1.850 pr. person pr. person
kr. 1.390 pr. person børn u/12 år

Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling

I kan med fordel købe rejseforsikring til følgende reducerede priser hos Stjernegaard.

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 • Tillæg for personer over 70 år - kr. 340
 • Tillæg for bagage - kr. 220
 
fra kr. 1.095 pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)

Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring

Gouda har specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Gouda har sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

 
6% af rejsens pris pr. person
 • Fuld dækning! Ingen selvrisiko!
 • 24 timers dansk lægehjælp (Goudas egen alarmcentral)
 • Behandling på offentligt og privat hospital
 • Personlig sikkerhed
 • Hjemtransport (ubegrænset)
 • Dækning af egenbetaling (ubegrænset)
 • Tilkald/ledsagelse (2 personer)
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København til Colombo & Maldiverne med Turkish Airlines.
  Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport mellem alle hotellerne med privat bil og chauffør
 • Transport på Maldiverne med speedbåd og/eller vandfly
 • Vand og frugt i bilen Morgenmad alle dage

  GODT: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter på Elephant Lake i Sigiriya i standard værelse
 • 2 nætter på Serene Garden i Kandy i standard værelse
 • 1 nat på Glennfall Reach i Nuwara Eliya i deluxe værelse
 • 2 nætter på Coconut Garden i Yala Nationalpark i deluxe værelse
 • 1 nat på Fortaleza Hotel i Galle i Turquoise værelse
 • 5 nætter på Bandos på Maldiverne i standard værelse

  EKSTRA GODT: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter på Hotel Sigirya i Sigiriya i superior værelse
 • 2 nætter på Hotel Suisse i Kandy i deluxe værelse
 • 1 nat på Araliya Green Hills Nuwara Eliya i deluxe værelse
 • 2 nætter på Mandara Rosen Hotel i Yala Nationalpark i deluxe værelse
 • 1 nat på Fortaleza Hotel i Galle i Turquoise værelse
 • 5 nætter på Bandos på Maldiverne i standard værelse

  BOUTIQUE: på nedenstående hoteller
 • 2 nætter på Cinnamon Lodge i Sigiriya i Superior værelse
 • 2 nætter på Elephant Stables i Kandy i Deluxe værelse
 • 1 nat på Grand Hotel i Nuwara Eliya i Superior værelse
 • 2 nætter på Cinnamon Wild Yala i Yala Nationalpark i standard værelse
 • 1 nat på Deco 44 i Galle i Deluxe værelse
 • 5 nætter på Lily Beach Resort & Spa på Maldiverne i Beach Villa med all inclusive platinum

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestillingsforsikring kr. 1.095 per person (over 70 år - tillæg på kr. 340). Tillæg for bagage kr. 220. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Visum til Sri Lanka (pris ca $35)
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Udflugtsprogram som beskrevet

Vejret i Sri Lanka

Sri Lanka har tropisk klima, hvilket betyder at dagtemperaturen sjældent sniger sig under 30 grader på termometeret. De regner mest i april-maj og oktober-november, hvilket kan ses af nedenstående tabel. De bedste måneder at besøge landet er i jan-marts måned.

Vinden kan være stærk ved kysterne rundt om hele øen - også i højsæsonen. Derfor er det ikke altid muligt at bade i havet, hvis bølgerne er for store og strømmen for stærk. Hotellerne er flinke til at markere med rødt flag, hvis badning frarådes.  

Fold ind Fold ud
 • Colombo
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
31° C 31° C 32° C 32° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
22° C 23° C 24° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 23° C
58 mm 73 mm 128 mm 246 mm 392 mm 185 mm 122 mm 120 mm 245 mm 365 mm 414 mm 175 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Trincomalee (østkysten) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Trincomalee (østkysten)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
27° C 29° C 30° C 33° C 34° C 34° C 34° C 34° C 33° C 31° C 29° C 28° C
24° C 24° C 25° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C
120 mm 100 mm 50 mm 45 mm 50 mm 25 mm 70 mm 90 mm 110 mm 210 mm 340 mm 345 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Mirissa (sydvest) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Mirissa (sydvest)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 30° C 30° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 29° C 30° C 29° C 29° C
22° C 23° C 23° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 21° C 21° C
60 mm 50 mm 65 mm 90 mm 85 mm 60 mm 50 mm 60 mm 65 mm 160 mm 180 mm 120 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Beruwala
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Kandy
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Sigiriya
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Yala
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Nuwara Eliya Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Nuwara Eliya
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Ella
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Arugam Bay Beach Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Arugam Bay Beach
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Negombo Beach Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Negombo Beach
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Passikuda Beach Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Passikuda Beach
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Sri lanka_FIT
  Sri Lanka - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • sri lanka - kandy_ceremoni_01
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_03
 • sri lanka - kataragama_festival_02
 • sri lanka - minneriya nationalpark_laebebjoern_02
 • sri lanka - minneriya_national park_01
 • sri lanka - nuwara eliya_koloni hus_01
  Byen er indbegrebet af engelsk landsbystemning med hyggelige huse og velfriserede haver. Det er oplagt at gå en tur i byen og måske finde et sted at spise aftensmad.
 • sri lanka - sri lanka_dambulla_01
  I Dambulla kan I besøge det UNESCO-beskyttede klippetempel, Dambulla, som rummer fantastiske samlinger af buddhastatuer og smukke vægmalerier.
 • sri lanka - sri lanka_dambulla_07
 • sri lanka - sri lanka_teplantage_kvinde_01
 • sri lanka - sri lanka_sigiriya_10
  Et stykke enestående UNESCO-verdensarv og et af landets mest spektakulære syn: Sigiriya Rock Fortress, en fæstning bygget i år 477 på toppen af en 200 meter høj klippe
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_08
 • sri lanka - sri lanka_befolkning_08
 • sri lanka - udawalawe national park_fugl_01
  I junglen kan I møde langurer (slankaber), sambarhjorte, aber, vildsvin, en leopard, hvis I er rigtigt heldige, samt masser af fugle.
 • sri lanka - yala national park_leopard_02
 • sri lanka - ella_udsigt_01
  Ella Gap er et af de prægtigste syn i hele landet. Her har I et fantastisk panorama ud over kløften mellem Little Adam’s Peak og Ella Rock
 • centara ras fushi_strand_02
 • centara ras fushi_strand_10
 • lux_overview_01
 • lux_pool_04
 • lux_spa_01
 • lux_is_01
kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Kultur, delta og strandliv på Phu Quoc

  17 dage fra kr. 16.220

  • Pulserende Ho Chi Minh City
  • Skøn lodge i Mekongdeltaet
  • Fuldt udflugtsprogram i deltaet
  • 10 nætter på tropeø med Vietnams bedste strand
 • Se rejsen

  BALI

  Kultur og koraller

  17 dage fra kr. 11.920

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Masser af kultur og masser af eksotisk badeferie
  • Balis stille nordøstkyst og Gili
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • Se rejsen

  THAILAND

  Luksuscamp, ø-liv og storby

  17 dage fra kr. 14.655

  • Luksussafari-camp ved Khao Yai National Park
  • Fuldt udflugtsprogram i parken
  • God tid på stranden
  • Bangkok på første klasse