Kultur og badeferie - Sri Lanka og luksus på Maldiverne
Sri Lanka og Maldiverne
Individuel rejse
16 dage fra kr. 26.215

Denne rejse kombinerer kulturelle og historiske oplevelser i Sri Lanka med badeferie fra den allerøverste hylde: på en af de paradisiske atoller i Maldiverne - en drømmedestination, hvor sandet er ekstra hvidt og havet ekstra blåt.

I begynder i autentiske Sri Lanka, hvor jeres egen chauffør viser jer øens UNESCO-verdensarv i bl.a. Sigiriya og Dambulla med prægtige ruiner fra fjerne kongeriger. I Kandy møder I hvidklædte pilgrimme i det meget levende Temple of the Tooth, og i Nuwara Eliya og Ella ser I, hvordan te og krydderier dyrkes i frodige haver. På et game drive i Yala National Park kan I være heldige at se elefanter, bjørne, aber og sågar leoparder.

Jeres sidste nat i Sri Lanka tilbringes i hyggelige Galle. Efter masser af oplevelser flyver I ud over Det Indiske Ocean til en af Maldivernes spektakulære atoller for at holde badeferie – og ikke en hvilken som helst en af slagsen! Det er barfodsferie, når det er allerbedst, og I kan nu se frem til 6 dage på stranden og i havet.

Udflugtspakken med engelsktalende guide i Sri Lanka er et tilkøb til rejsen, der sikrer, at I får det optimale udbytte, og dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af denne pakke.

Turen i overblik

Dagsprogram Sri Lanka

Dag 1. Danmark – Sri Lanka

I forlader Danmark og har et flyskift på vej til Colombo, Sri Lankas hovedstad.

Dag 2. Ankomst til Sri Lanka og videre til Sigiriya

I ankommer til Colombo, og her venter vores repræsentant på at køre jer til Sigiriya, der ligger ca. 3½ times kørsel fra Colombo. 

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Sigiriya

Dag 3. Sigiriya, UNESCO-verdensarv ved Rock Fortress og Polonnaruwa

Jeres chauffør og guide tager jer med på fantastiske oplevelser i Sri Lankas UNESCO-verdensarv. Første stop er ved det spektakulære Sigiriya Rock Fortress, en fæstning bygget i år 477 på toppen af en 200 meter høj klippe. Ved foden af klippen ligger resterne af et palads med smukke haveanlæg og swimmingpools.

Senere på dagen besøger I oldtidsbyen Polonnaruwa, også UNESCO-verdensarv, som var kongelig residens fra ca. år 700 til år 1200. Her går I tur mellem velbevarede ruiner af templer og paladser og betages af det store antal siddende, liggende og stående buddhafigurer.Sidst på dagen er I tilbage på hotellet og kan hoppe i poolen og nyde en dejlig kold drink.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Sigiriya
sri lanka - sri lanka_kultur badeferie

Dag 4. Sigiriya – Kandy, Golden Rock-templet i Dambulla og Spice Garden

I rykker videre mod højlandet, og på vej mod Kandy besøger I et af Sri Lankas smukkeste templer, Golden Rock-templet i Dambulla, som har en fantastisk samling af buddhafigurer gemt i klippehuler. Hulerne er sparsomt men smukt oplyst og dekoreret med smukke vægmalerier.

Herefter kører I til Matale Spice Garden, hvor der dyrkes spændende krydderier. Krydderier er en af de største bidragsydere til Sri Lankas økonomi i dag, men det var de portugisiske koloniherrer, der satte dyrkningen af krydderier i system i det 16. århundrede. På denne plantage dyrkes bl.a. peber, muskat, nellike, kanel og den meget kostbare kardemomme.

 er fremme i Kandy sidst på eftermiddagen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kandy

Dag 5. Kandy, Temple of the Tooth

Jeres guide tager jer med på et spændende besøg i Temple of the Tooth, hvis relikvie er en stump af buddhas tand, der opbevares sikkert i syv smukt dekorerede skrin. I skal opleve morgenceremonien sammen med de hvidklædte pilgrimme, der hver dag bringer smukke lotus- og frankipaniblomster til templet.

Med ro i sindet kører I videre ud i byen, hvor I oplever srilankansk hverdag med tuk-tukker, der suser ind og ud mellem hinanden, husmødre der køber friske varer i de travle boder, og orangeklædte munke, der bevæger sig i et anderledes roligt tempo på vej til eller fra templet. Måske stikker I hovedet indenfor på et traditionelt apotek, hvor urter vejes af med lodder, og hos en juveler, der fremstiller smykker i sølv og Sri Lankas kostbare ædelsten.

Om aftenen har I rig mulighed for at opsøge en af Kandys mange restauranter og nyde den gode mad, som er kendetegnet for Sri Lanka, med friske råvarer og velsmagende krydderier.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Kandy

Dag 6. Kandy – Nuwara Eliya, Sri Lankas te-hovedstad

Jeres chauffør kører jer til Nuwara Eliya gennem Sri Lankas eventyrligt smukke og grønne højland. Fra bilen har I udsigt til rullende temarker og rislende vandfald, og I stopper ved en tefabrik for at høre om processen fra jord til bord og smage en kop ægte Ceylon-te.

I kommer frem til Nuwara Eliya, også kaldet Little England, fordi de britiske kolonister tog herop, når det blev for varmt og fugtigt i Colombo. Efter en gåtur i byen sammen med jeres guide tjekker I ind på hotellet.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Nuwara Eliya

Dag 7. Nuwara Eliya – Ella – Tissamaharama (Yala National Park)

På køreturen frem til Yala besøger I Ella Gap – et af de prægtigste syn i hele landet. Her har I et fantastisk panorama ud over kløften mellem Little Adam’s Peak og Ella Rock – I er i ca. 1000 meters højde, og på en klar dag kan I se helt ud til havet. I er fremme på jeres hotel i nærheden af Yala National Park i løbet af dagen.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Tissamaharama / Yala

Dag 8. Yala National Park, safari og besøg hos pilgrimme i Kataragama

Dagen begynder med et besøg på et af Sri Lankas vigtigste pilgrimssteder, Kataragama, som er hellig for både buddhister og hinduer. Stedet har været en helligdom siden år 200 før vor tidsregning. Året rundt kan man opleve farverige, spændende religiøse ceremonier.

Herefter står der safari på programmet i Yala National Park, hvor I kan I være heldige at møde elefanter (omkring 300 lever i parken), læbebjørne (Baloo fra Junglebogen), krokodiller, bøfler, og, hvis I er virkeligt heldige, leoparder.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Tissamaharama / Yala

Dag 9. Tissamaharama – Galle

I bliver kørt til Galle på Sri Lankas sydvestlige kyst, hvor I indkvarteres midt i den historiske gamle bydel på et charmerende hotel.

Herfra går I med guiden ud i verdensarven: Byens fort blev bygget af hollænderne og stod færdigt i 1663. På grund af dette fort var byen i det 17. århundrede Sri Lankas vigtigste havneby og et vigtigt stoppested for skibe, der sejlede mellem Europa og Asien.

Byen har mange hyggelige restauranter, og I har dermed god mulighed for at sige ordentligt farvel til det velsmagende srilankanske køkken, inden I bevæger jer videre til Maldiverne.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Galle
Galle er en hyggelig by, hvis arkitektur er præget af de hollandske og portugisiske koloniherrer. Dele af byens centrum er på UNESCOs liste over verdendsarv.

Dag 10. Galle - Maldiverne

Det er nu blevet tid til at flyve ud over Det Indiske Ocean og tage hul på næste fase af rejsen: badeferie på en af Maldivernes paradisiske atoller med hvidt sand, en krystalklar, blå lagune og skønne faciliteter på land. Efter en kort flyvetur til Mahé skal I med speedbåd eller fly ud til jeres resort, hvor I sparker skoene af – fra nu af er der nemlig barfodsluksus på programmet.

I har valget mellem et fint 3-sternet resort i kategorien Godt eller et luksuriøst 5-stjernet resort i kategorien Ekstra Godt – uanset hvad I vælger, så har I udsigt over en paradisisk lagune og derefter det uendelige hav.

Måltider:
 • Morgenmad
Overnatning: Maldiverne
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Dag 11-15. Maldiverne

Det helt særlige ved Maldiverne er, at alle resorts udgør deres egen private ø, således at en rejse hertil bliver en Robinson Crusoe-oplevelse, også fordi strandene her regnes blandt de allerbedste i verden.

I har stranden og lagunen til rådighed til at sole jer, svømme, snorkle, sejle kajak og meget mere. På resortets restauranter kan I smovse i lækkerier, i baren kan I nyde drinks – kort sagt, så bliver tilværelsen ganske behagelig for jer på den sidste del af rejsen.

Men alting har en ende og på dag 15 går det hjemad igen. I flyver eller sejler tilbage til Mahé for at flyve hjem med et enkelt stop undervejs.

NB: Kategorien Godt og Ekstra godt er med All Inclusive på Maldiverne, kategorien Boutique er kun med morgenmad.

Måltider:
 • All Inclusive
Overnatning: Maldiverne

Dag 16. Ankomst til Danmark

Maldiverne

Det er oplagt at kombinere kulturelle oplevelser i Sri Lanka med badeferie på Maldiverne – det ultimative paradis med hvide sandstrande, krystalklart vand med en vrimmel af farvestrålende koraller og fisk. Det helt særlige ved Maldiverne er, at alle resorts udgør deres egen private ø.

Vælg mellem Centara Ras Fushi hvor I får en All Inclusive-pakke med i købet, eller LUX* South Ari Atoll hvor morgenmaden er inkluderet.

Ved opgradering til Ekstra Godt bor i på det fantastiske LUX* South Ari Atoll - Velkommen til paradis

Priser og datoer

Hotelstandard: Godt
Afrejseperiode
 
01. mar 2018 - 10. apr 2018
kr. 28.275
kr. 39.915
 
11. apr 2018 - 24. jun 2018
kr. 26.215
kr. 35.495
 
25. jun 2018 - 14. jul 2018
kr. 30.855
kr. 41.920
 
15. jul 2018 - 31. jul 2018
kr. 32.360
kr. 43.570
 
01. aug 2018 - 31. okt 2018
kr. 26.215
kr. 35.495
 
Hotelstandard: Ekstra godt
Afrejseperiode
 
01. mar 2018 - 10. apr 2018
kr. 30.460
kr. 43.380
 
11. apr 2018 - 24. jun 2018
kr. 27.495
kr. 37.490
 
25. jun 2018 - 14. jul 2018
kr. 32.325
kr. 44.295
 
15. jul 2018 - 31. jul 2018
kr. 33.690
kr. 45.660
 
01. aug 2018 - 31. okt 2018
kr. 27.495
kr. 37.490
 
Hotelstandard: Boutique
Afrejseperiode
Barn A
Barn B
 
01. jan 2018 - 30. apr 2018
kr. 46.185
kr. 74.875
kr. 16.210
kr. 26.315
 
01. maj 2018 - 24. jun 2018
kr. 36.235
kr. 54.545
kr. 14.570
kr. 23.855
 
25. jun 2018 - 14. jul 2018
kr. 38.860
kr. 57.170
kr. 16.540
kr. 25.825
 
15. jul 2018 - 31. jul 2018
kr. 40.750
kr. 59.580
kr. 17.825
kr. 27.245
 
01. aug 2018 - 31. okt 2018
kr. 36.235
kr. 54.545
kr. 14.570
kr. 23.855
 

Udflugtspakke med engelsktalende guide

Udflugtspakke med 7 guidede udflugter

 • Dag 3: Guidet udflugt til UNESCO-verdensarven ved Sigiriya Rock Fortress og oldtidsbyen Polonnaruwa.
 • Dag 4: Guidet udflugt til Golden Rock-templet ved Dambull og Matate Spice Garden.
 • Dag 5: Guidet udflugt til Temple of the Tooth, tuk-tuk-kørsel rundt i Kandy inkl. markedsbesøg.
 • Dag 6: Besøg ved en teplantage og guidet gåtur i Nuwara Eliya.
 • Dag 7: Besøg ved den spektakulære Ella Gap.
 • Dag 8: Med guiden på besøg i Kataragama, Sri Lankas vigtigste pilgrimssted og safari game-drive i Yala National Park med gode chancer for at se elefanter.
 • Dag 9: Guidet besøg i kolonibyen Galle, hvis fort er UNESCO-verdensarv, og besøg ved et center, der arbejder med at bevare bestanden af havskildpadder.
kr. 1.950 pr. person pr. person
kr. 975 pr. person pr. barn under 12 år
Forbehold for priser

Alle priser er frapriser og forudsætter, at der er plads på hoteller og den indregnede billettype på fly.

Priserne af først bindende for Stjernegaard Rejser, når der er fremsendt et skriftligt tilbud.

Alt dette er inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Fly t/r København til Colombo & Maldiverne med Qatar Airways og Srilankan Airlines. Evt. med tillæg fra Billund og Aalborg
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Transport mellem alle hotellerne med privat bil og chauffør
 • Transport på Maldiverne med enten speedbåd eller privatfly
 • Vand og frugt i bilen Morgenmad alle dage

  GODT: på nedenstående hoteller inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Wewa Addara i Sigiriya i King Room
 • 2 nætter på Swiss Residence i Kandy i Deluxe værelse
 • 1 nat på Hotel Heaven Seven i Nuwara Eliya i Deluxe værelse
 • 2 nætter på Hibiscus Garden i Yala Nationalpark i Standard værelse
 • 1 nat på Fortaleza Hotel i Galle i Standard værelse
 • 5 nætter på Centara Ras Fushi Resort & Spa på Maldiverne i Ocean Front Beach Villa med ALL INCLUSIVE

  EKSTRA GODT: på nedenstående hoteller inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Hotel Sigiriya i Sigiriya i Superior værelse
 • 2 nætter på Hotel Suisse i Kandy i Deluxe værelse
 • 1 nat på Black Pool Hotel i Nuwara Eliya i Deluxe værelse
 • 2 nætter på Mandara Rosen Hotel i Yala Nationalpark i Deluxe værelse
 • 1 nat på Amari Galle i Galle i Deluxe Ocean View værelse
 • 5 nætter på Centara Ras Fushi Resort & Spa på Maldiverne i Ocean Front Beach Villa med ALL INCLUSIVE

  BOUTIQUE: på nedenstående hoteller inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Cinnamon Lodge i Sigiriya i Superior værelse
 • 2 nætter på Elephant Stables i Kandy i Deluxe værelse
 • 1 nat på Heritance Tea Factory i Nuwara Eliya i Superior værelse
 • 2 nætter på Cinnamon Wild Yala i Yala Nationalpark i Jungle Chalet
 • 1 nat på Deco 44 i Galle i Deluxe værelse
 • 5 nætter på LUX* Resort & Spa på Maldiverne i Beach Pavillion (og med vandfly tur/retur til Male lufthavn)

Dette er ikke inkluderet i prisen Fold ind Fold ud

 • Gouda årsrejseforsikring inkl. sygeafbestilling kr. 995 per person (over 70 år - tillæg på kr. 320). Tillæg for bagage kr. 210. Tillæg for afbestillingsværdi over kr. 30.000
 • Gouda sygeafbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejse- forsikring - 6% af rejsens pris
 • Visum til Sri Lanka (pris ca $35)
 • Ekspeditionsgebyr kr. 200 pr. ordre
 • Tillæg for ansvarsrisiko og sikkerhedsfond
 • Udflugtsprogram som beskrevet

Vejret i Sri Lanka

Sri Lanka har tropisk klima, hvilket betyder at dagtemperaturen sjældent sniger sig under 30 grader på termometeret. De regner mest i april-maj og oktober-november, hvilket kan ses af nedenstående tabel. De bedste måneder at besøge landet er i jan-marts måned.

Vinden kan være stærk ved kysterne rundt om hele øen - også i højsæsonen. Derfor er det ikke altid muligt at bade i havet, hvis bølgerne er for store og strømmen for stærk. Hotellerne er finke til at markere med rødt flag, hvis badning frarådes.  

Fold ind Fold ud
 • Colombo
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
31° C 31° C 32° C 32° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
22° C 23° C 24° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 24° C 23° C 23° C
58 mm 73 mm 128 mm 246 mm 392 mm 185 mm 122 mm 120 mm 245 mm 365 mm 414 mm 175 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Trincomalee (østkysten) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Trincomalee (østkysten)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
27° C 29° C 30° C 33° C 34° C 34° C 34° C 34° C 33° C 31° C 29° C 28° C
24° C 24° C 25° C 25° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C
120 mm 100 mm 50 mm 45 mm 50 mm 25 mm 70 mm 90 mm 110 mm 210 mm 340 mm 345 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Mirissa (sydvest) Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Mirissa (sydvest)
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
29° C 30° C 30° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 29° C 30° C 29° C 29° C
22° C 23° C 23° C 25° C 25° C 25° C 24° C 24° C 24° C 24° C 21° C 21° C
60 mm 50 mm 65 mm 90 mm 85 mm 60 mm 50 mm 60 mm 65 mm 160 mm 180 mm 120 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Fold ind Fold ud
 • Beruwala
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Kandy
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Sigiriya
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Yala
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Nuwara Eliya Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Nuwara Eliya
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Fold ind Fold ud
 • Ella
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Arugam Bay Beach Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Arugam Bay Beach
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Negombo Beach Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Negombo Beach
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
Passikuda Beach Fold ind Fold ud
Fold ind Fold ud
 • Passikuda Beach
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Sri lanka_FIT
  Sri Lanka - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger
 • sri lanka - kandy_ceremoni_01
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_03
 • sri lanka - kataragama_festival_02
 • sri lanka - minneriya nationalpark_laebebjoern_02
 • sri lanka - minneriya_national park_01
 • sri lanka - nuwara eliya_koloni hus_01
  Byen er indbegrebet af engelsk landsbystemning med hyggelige huse og velfriserede haver. Det er oplagt at gå en tur i byen og måske finde et sted at spise aftensmad.
 • sri lanka - sri lanka_dambulla_01
  I Dambulla kan I besøge det UNESCO-beskyttede klippetempel, Dambulla, som rummer fantastiske samlinger af buddhastatuer og smukke vægmalerier.
 • sri lanka - sri lanka_dambulla_07
 • sri lanka - sri lanka_teplantage_kvinde_01
 • sri lanka - sri lanka_sigiriya_10
  Et stykke enestående UNESCO-verdensarv og et af landets mest spektakulære syn: Sigiriya Rock Fortress, en fæstning bygget i år 477 på toppen af en 200 meter høj klippe
 • sri lanka - kandy_tempel of the tooth_08
 • sri lanka - sri lanka_befolkning_08
 • sri lanka - udawalawe national park_fugl_01
  I junglen kan I møde langurer (slankaber), sambarhjorte, aber, vildsvin, en leopard, hvis I er rigtigt heldige, samt masser af fugle.
 • sri lanka - yala national park_leopard_02
 • sri lanka - ella_udsigt_01
  Ella Gap er et af de prægtigste syn i hele landet. Her har I et fantastisk panorama ud over kløften mellem Little Adam’s Peak og Ella Rock
 • centara ras fushi_strand_02
 • centara ras fushi_strand_10
 • lux_overview_01
 • lux_pool_04
 • lux_spa_01
 • lux_is_01
kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Andre spændende rejser

 • Se rejsen

  VIETNAM

  Kultur, delta og strandliv på Phu Quoc

  17 dage fra kr. 14.165

  • Pulserende Ho Chi Minh City
  • Skøn lodge i Mekongdeltaet
  • Fuldt udflugtsprogram i deltaet
  • 10 nætter på tropeø med Vietnams bedste strand
 • Se rejsen

  BALI

  Kultur og koraller

  17 dage fra kr. 11.305

  • En oplevelsesspækket rejse
  • Masser af kultur og masser af eksotisk badeferie
  • Balis stille nordøstkyst og Gili
  • Skønne hoteller valgt med omhu
 • Se rejsen

  THAILAND

  Storby, luksuscamp og ø-liv

  17 dage fra kr. 13.335

  • Bangkok på første klasse
  • Luksussafari-camp ved Khao Yai National Park
  • Fuldt udflugtsprogram i parken
  • God tid på stranden